Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

IDS Triplex UHF EK80

Zobraziť katalóg
IDS Triplex UHF EK80
5 2 hodnotení
Anténa – UHF na príjem DVB-T so zabudovaným LTE filtrom, frekvenčný rozsah 470-790MHz (21-60 kanál), F-konektor, zisk 15dBi, predozadný pomer 15dB, dĺžka antény 780mm
Kód:  IS10a1 Produktové číslo:  EK80L Stránky výrobcu
IDS Triplex UHF EK80 Predaj skončil

IDS Triplex UHF EK80

UHF anténa pre príjem DVB-T so zabudovaným LTE filtrom, ktorý potláča rušivé signály. Prednosťou je jednoduchá inštalácia, kompaktná veľkosť a zisk 15 dBi. Vďaka UV odolným plastom a vodeodolnému prevedenie odolá nepriaznivým poveternostným podmienkam po dlhú dobu. Pracuje vo frekvenčnom rozsahu 470-790 MHz a pripojíte ju cez klasický F-konektor. Anténu možno uchytiť horizontálne aj vertikálne.

Parametre a špecifikácia:

Technické údaje:
Frekvenčný rozsah: 470-790 MHz (21-60 kanál)
F-konektor
Maximálny zisk: 15 dBi
Predo-zadný pomer 20 dB
Dĺžka antény: 780 mm
Možnosť horizontálneho aj vertikálneho uchytenia

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, nejsem si jistý, jestli mám směřovat dotaz přímo na Vás. Sháním venkovní televizní anténu na rodinný dům. Bydlím v obci Trnová, PSČ 25210, která se nachází 2.5 km vzdušnou čarou od vysílače Cukrák. Zatím jsme používali antény vnitřní, se kterými bohužel nemáme dobré zkušenosti. Chtěl bych se Vás proto zeptat, jestli byste mi mohli pomoci s výběrem. V domě jsou udělané rozvody televizního signálu do více místností. Děkuji za případnou odpověď Alexandr Kopeckij

Diskusia a poradňa k IDS Triplex UHF EK80
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ITS Triplex UHF EK80. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ITS Triplex UHF EK80. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ITS Triplex UHF EK80. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ITS Triplex UHF EK80 Antenna.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií