Vyberte prvok na stránke, ktorého sa chyba týka

Využi dopravu zadarmo! Vlož do košíka kód ZAPLATENEONLINE pri objednávke nad 40 Eur vr. DPH. Viac informácií tu

Recenzia iPhone X 256 GB Vesmírne sivý

Zobraziť katalóg
iPhone X 256 GB Vesmírne sivý

Mobilný telefón – 5.8" Super Retina 2436×1125 OLED s technológiou 3D Touch, procesor Apple A11 Bionic Hexa Core 64bit, interná pamäť 256GB, fotoaparát 2× 12Mpx F/1.8 + 7Mpx F/2.2, optická stabilizácia, GPS, NFC, 3G/LTE, Lightning, Face ID , bezdrôtové rýchle nabíjanie s podporou Qi, vodoodolný podľa IP67, Nano SIM, iOS 11

Na sklade 3 ks
Cena s DPH €1 149
Pôvodná cena €1 399
4,7
Hodnotilo 245 používateľov
5 207x
4 16x
3 5x
2 3x
1 14x
2 000+ zákazníkov už zakúpilo
91 % zákazníkov odporúča

Používateľské recenzie

Josef, Brandýs nad Labem - Stará Boleslav 7.8.2018
Co vám budu. Byl jsem věrný MS. Pořád si myslím, že to umí, když chtějí. Problém je v tom, že zjevně nechtějí. Manželce jsem koupil iPhone 7, 14 dnů jsem jej používal sám, abych zjistil co a jak oproti MS ... no a po hodině jsem usoudil, že už nic jiného nechci. Lumii jsem prodal a stal se ze mě Apple nadšenec. Vynikající HW, služby a celý ekosystém. A bezpečnost.
Apple iOS Apple služby Vynikající foto a video OLED panel, velmi kvalitní a jemný obraz Stabilní výdrž baterie při náročném provozu Design Při použití jako navigace v létě v autě se rychle přehřeje a zatmaví display, nutno ale poznamenat, že používám zavírací pouzdro, které odvodu tepla z těla telefonu přirozeně brání Poměrně těžký
Matěj, Ostrava - Polanka nad Odrou 21.9.2018
vše co potřebujete vědět, pokud se rozhodujete mezi letošními modely XS, XS MAX a XR, a nebo třeba i loňským iPhone X :) https://youtu.be/_nqbhuUSsoo
velikost displej face id
Firma, Praha 6 16.4.2018
iPhone X má překvapivě nižší úroveň jasu displeje i při nastavení na maximum. Ve srovnání s iPhonem 7 je to opravdu výrazné. Na slunci je displej takřka nečitelný. Budu doufat, že je nějaká šance, že při dalším upgradu iOS dojde ke zlepšení.
výborný, intuitivní Nízká úroveň jasu displeje při max. nastavení.
Hanuš, Praha 9 3.12.2018
Rychlost Žádné
Jan, Teplice 1 27.8.2018
iOS Display Rychlá, bezkonkurenční odezva Zatím nic
Michal 3.5.2018
Nejlepsi iphone co sem mel .
Rychlost Vydrz baterie Zvuk Fotoaparat Swipe ( pro me mnohem rychlejsi a pohodlnejsi nez home button )
Antonín, Praha 3 7.3.2018
jedinecné
Zakaznik 18.1.2019
Doporučuji
Firma, Přerov 15.1.2019
Super displej Rychlost Odemykání
Veronika, Zlín 1 11.1.2019
Rychlost dodání Telefon v super stavu, ikdyž není nový Záruka Možnost nahlédnutí na prodejně v jakém stavu telefon opravdu je Na stránkách není uvedeno, jestli balení obsahuje příslušenství, př. jaké
Firma, Líbeznice 6.1.2019
Tento telefon se prostě povedl po všech stránkách. Na Face ID si zvyknete ihned. Jedná se opravdu o skvělou vychytávku. Fotoaparát (režim portrét) nebo videa 4K jsou jedním slovem perfektní. Když jsem zasílal někam fotografie, tak jsem dostal i dotaz, jaký to používám fotoaparát.
Fotoaparát Procesor Výdrž telefonu Face ID Displej Ovládání gesty Paměť Bezdrátové nabíjení Animoji Vysoká cena
Lucie, Mladá Boleslav 27.12.2018
Super telefon. Max. spokojenost, velikost perfektne sedi do ruky, slape jak ma a vydrzi vsechno
Václav, Tremosnice 25.12.2018
Apple ekosystém - když už mate Mac, tak je propojení super. Rychlost iOS neklesá s počtem aplikaci Super fotoaparát - noční fotky mají každopádně napr Samsungy lepší Vzhled Proprietární lightning konektor místo USB C Samozřejmě cena - jde o rok starý model s cenou stále dost nad 20 tisíc Směšné příslušenství - za tu cenu člověk čeká aspoň rychlonabijecku, bezdrátovou QI
Zdeněk, Senomaty 18.12.2018
Vydr baterie - oproti IP7. Display Vykon Ovladani gesty Fotoaparat Cena
Karel, Praha 9 7.12.2018
displej - opravdové nadšení po přechodu z iPhonu 8 FaceID - vysoce návykové nebudu pokračovat.. nechci tou recenzí strávit mládí :D je toho mraky co psát jako klady stále se měnící cena - nepotěší když koupíte za 24K s radostí že stál po slově 25K a teď už ho máte za 23K :D
Gabriela, Praha 5 - Smíchov 25.10.2018
foťák cena
Miloslav, Praha 6.10.2018
Dlouho jsem váhal přejít z iP 8 na vyšší. Potom jsem se ještě déle rozhodoval mezi iP X a iP Xs. Nakonec zvítězil iP X a musím říci , že ani v nejmenším nelituji a jsem nadšen z KRÁSNÉHO a neskutečně fungujícího telefonu.
Vše co telefon nabízí a dovolí. Bez použití obalu se neobejdete.
Václav, Litoměřice 1 11.8.2018
Skvělí iPhone
Konečně něco nového
Firma, Praha 9 4.8.2018
jiný telefon nepoužívám, než iPhone, takže za mě super po všech stránkách. nic
Alexandra, Veľké Zálužie 5.7.2018
Mobil je dokonalý, neľutujem kúpu, skvelá investícia
Neseká, nemrzne Skvelý výkon Skvelý fotoaparát iOS Batéria pri stálom použivaní vydrží aj dva dni Prekonal všetky moje očakávania
Dominik, Děčín 8.6.2018
Skvělý telefon, akorát za vysoký peníz, ale s tím se u Apple dá počítat. Dostanete výborný telefon, který za to stojí. Svojí 6ku sem měl a pořád mám 5 rokem a funguje jak nový, menší výdrž baterie po těch letech mě donutila k pořízení nového. Není to jak Android který se za 2 roky zaseká a můžete kupovat novej. Pokud z iPhone zacházíte jak máte tak vydrží na doživotí.
4K HDR filmy a seriály z HDFilm.cz a SerialHD.cz zvládá skvěle. Foťák je něco fakt luxusního FaceID za mě spokojenost, lepší jak touchid IOS plynulý chod Reproduktory Ultimátní vzhled Rychlost, přesnost Skvělá display Cena
David, Praha 9 - Vysočany 14.5.2018
Skvělý mobil a zatím nemám co bych vytknul. Vypíchnul bych rychlost, zobrazení displeje, skvělé fotky, i výdrž baterky mi přijde dobrá. Bál jsem se toho, že už nemá Home button, ale přejetí prstem od spodu je daleko lepší a rychlejší. Facie ID funguje skvěle i v téměř úplné tmě. Snad jen ta cena.
Firma, Stod 9.5.2018
Přechod z Note 8 a tohle je prostě top.
 
Karel, Most 1 9.5.2018
Nemá chybu proste telefon budoucnosti 😍 Hmotnost
Martin, Příbram 30.4.2018
vzhled výkon fotky
Julius, Plzeň 1 24.4.2018
Upgradoval jsem z iPhone 6, opravdu velký skok Kvalitní zpracování Premiový vzhled Face ID Force Touch Hodně křehký, bez pouzdra ani krok- tím se ale ztrácí design téměř bez okrajů a celkový vzhled Cena- určitě není pro každého, kdo na to má a nezabolí ho to v rozpočtu ať do něj jde, určitě neolituje. Určitě ale nestojí za zadlužení či měsíce šetření.
Dominik, Ostrava - Poruba 1.4.2018
fotoaparát výdrž baterie rychlost vzhled
Firma, Bratislava 30.3.2018
iPhone X som kúpil na základe mojej spokojnosti z predchádzajúcich modelov iPhone 6s a 7. Aj keď ma cena odrádzala, skúsil som a neľutujem. Pri rozhodovaní mi aj dosť pomohol tento manuál https://necenzurovane.sk/mobilne-telefony/#podla-akych-parametrov-vybrat-dobry-mobilny-telef-n Určite odporúčam dokúpiť poistenie proti rozbitiu. Videl som droptesty a zadný sklenený kryt toho veľa nevydrží. Výmena stojí okolo 400€, takže sa to pri takejto cene určite oplatí.
display kvalitný fotoaparát rýchlosť sytému rýchla detekcia tváre detekcia tváre aj v tme bez obalu sa trocha šmýka cena
Denis Ruskin, Ostrava 30.3.2018
Vlajková loď tak, jak má být. Je to smartphone co obsahuje absolutně vše, co byste hledali. Od nekompromisního displeje po dechu beroucí fotografie a 4K60fps video. To vše, ovšem, za prémiovou cenu známé u značky Apple. Zda za ty peníze stojí je pouze na vás, jedno je však jasné, mobil určitě nezklame.
Nádherný OLED displej (HDR 10 i Dolby Vision) True Tone technologie, barvy se přizpůsobí vašemu okolí Fotografie, portrét módy, optický zoom 2x Baterie velmi slušná (pokud nepocházíte z Plus verze iPhone) Kapacita 256GB je ideální Screen to doby ratio (Oproti iPhone 8 a 8 Plus) Některé manévry již vyžadují 2 ruce (oproti iPhone 8) Lehce těžší Fast-charging pouze za příplatek Celoskleněné body (doporučuji pouzdro)
Lukáš, Trnová 4.2.2018
super displej
Firma, Tavíkovice 25.1.2018
Kdysi jsem jako služební telefon měl Iphone 3, pak jsem prošel spoustou androidů střední třídy a zpětně hodnotím, že ta trojka byla prostě nej. Teď se vracím k jablku (byť se skřípěním zubů, co se ceny týká) Vždycky jsem Iphone považoval za předražený, ale doufám v přístroj, který bude šlapat bez chybičky, nebude se sekat, vypínat, zpomalovat a jiné neduhy, kterými jsem si protrpěl s android telefony (možná jsem měl jen smůlu na kusy). Zatím vše ok. Telefon je krásný, rychlý, moderní..o tom už se napsalo spoustu. Uvidíme dál, jen doufám, že nebudu muset recenzi opravovat
Charlie 23.1.2018
Nejlepší telefon co jsem kdy měl .
Rychlost , Fotoaparát , Zvuk , Baterie , Design , Váha Zavírání aplikací
Firma, Pchery 11.1.2018
slušná výdrž baterie (Iphone6 mi vydržela typicky den, Xko 2dny) funguje výborně (uvidíme po roce, dvou..) zejména ve spojení s Macky nemá konkurenci
Radim, Praha 7 - Holešovice 11.1.2018
Voděodolný Rychlý Face ID fungus velmi rychle Trochu těžší
Firma, Praha 9 10.1.2018
FACE ID naprosto super Baterie vydží celý den při velké zátěži Foťák jak ze zrcadlovky Hezký povedenný čistý design Jen cena, ale za kvalitu se platí.
Klára, Praha 2 - Vinohrady 27.12.2017
úžasný display jednoduché ovládání kvalitní fotografie spolehlivý telefon každému nemusí vyhovovat absence 3,5mm jacku vydrží relativně krátkou dobu nabytý (ale je to pořád standard v rámci současných telefonů)
Lukáš 22.12.2017
Rozhodol som sa pre tento smartphone pretože sú na iPhone najlepšie ohlasy . Dlhodobo som bol zástanca Androidu a počul som že prechod na iPhone môže byt komplikovaný no podľa môjho názoru je to o sile zvyku a prispôsobenia sa ja som s prechodom nemal žiadny problém sú iste veci ktoré sú pre mňa zaujímavé a iné ale je zase množstvo pozitívnych vecí ! Prevedenie telefónu je na psíčkovej úrovni no je nutne dokúpiť si pre istotu ochranne sklo + puzdro keď už je tento telefón podľa mňa extra predražený treba sa o neho starať . iPhone X je na moj vkus aj primalí aj keď má uhlopriečku 5,8 prechádzal zo Samsungu galaxy s7 edge a ten rozdiel je viditeľný ale da sa na to rýchlo zvyknúť ! Rozhodne odporúčam tento extra predražený kúsok od iPhone a kopec výhod a moderných technológii a istotne si ho obľuby každý !
Prevedenie dizajn telefónu Bez rámikový Display /sýtosť /farby Fotoaparát odomykanie pomocou rozoznania tvare 6x procesor 3g ram Nová technológia IPhone 10 (X) :) reakcie / svižnosť / proste top IPhone * cena ! batéria
Martin, Hradec Králové 20.12.2017
Face ID voděodolný Super Retina OLED displej nahrává 4k video v 60fps iOS 11 celkový výkon super
Eliška, Šanov 19.12.2017
úplně nejlepší koupě za poslední dobu!! není žádný
Richard Černy 16.12.2017
Face ID Displej Baterie Fotoaparát Rychlost Jedinečnost NIC
Robert, Praha 3 13.12.2017
Při přechodu z iPhone 8 Plus se zdá být telefon malý, ale vše naprosto bez jediné chyby, přesně tak jak je popisováno výrobcem. Žádné
Dagmar, Horní Radechová 6.12.2017
Přechod ze Samsung galaxy s7 Edge a jsem maximálně spokojený :-) NIC
Martin, Praha 9 - Hostavice 12.11.2017
Neuvěřitelný výkon - naprosto vše běží hladce a hned Face ID - jak píše skoro každý recenzent, proti Touch ID zdržuje u "standardního" odemykání, ale načtení obsahu zpráv notifikací při podívání se na telefon, nebo naopak rychlejší přístup do aplikací z notifikační lišty (již bez odemykání) je prostě super - navíc i ono údajné zdržení je spíš o zvyku, jak gesto použít Nádherný displej, konečně OLED! Fotoaparát a spousta dalších věcí Nic mě nenapadá
Firma, Praha 2 - Vinohrady 12.11.2017
Prostě apple. Zatím nejlepší telefon, co jsem kdy měl. Nová gesta nepřekáží, naopak ještě lepší než tlačítko. Face ID to samé. Stejně tak výdrž baterie, displej, rychlost telefonu, jedním slovem paráda. O žádných nevím, možná by se dalo říct cena, ale kdybych na něj neměl, tak si ho nekoupím, tak že já cenu beru jako fakt a je jen mé rozhodnutí, jestli to za telefon zaplatím. Tedy to nevidím jako zápor.
Connor 30.5.2018
S telefonem jsem spokojený, kromě přehřívání i při nenáročných činnostech. Pokud jsem venku, na přímém slunci, a teploty jsou vysoké, například 30 stupňů, mobil doslova hoří. Taky je velmi horký když ho nabíjím a například během toho sleduju videa. Vím, že iPhone X se přehřívá více než kterýkoliv jiný model, ale za 30 tisíc bych čekal lepší teploty, silně zvažuji reklamaci. Drobné záseky při zapínání nebo vyjíždění z aplikací. Jde vidět, že OS systém ještě není úplně doladěný pro Xko. Dále je otravné Face ID, ocenil bych kdyby šlo úplně vypnout. Často obličej nerozezná, například v leže, nebo v jakékoliv jiné poloze, kdyz mobil prostě nemám přímo rovně před obličejem. A tak vždy musím mobil dát mobil přímo před obličej nebo naťukat kód. Jako člověka co mobil často zapíná a vypíná, děláme to asi všichni, kontrola zpráv a odepisování, mě to velmi zdržuje.
Design Prostě OLED displej bez rámečku je nádhera Na iPhone slušná výdrž, nabíjím 1x denně. 12Mpx duální foťák pořizuje velmi kvalitní fotky tak i videa. Přehřívá se Drobné záseky, které má ale každý iphone Stále ne všechno je displeji a celkově výřezu uzpůsobeno, ale je to chyba vývojářů appek, ne telefonu. Face ID, ocenil bych, kdyby šlo úplně vypnout.
Martin, Praha 10 1.4.2018
Vynikající telefon, který ale nepřináší nic zasadně nového. Pokud se neohlížíte na peníze, je to dobrá volba.
Design Display Rychlost Výdrž baterie Apple ekosystém Fotoaparát Stabilita Notch - např. název operátora vlevo nahoře se tam nevejde celý Váha - proti klasickému iPhone budete nemile překvapeni Face ID - nefunguje v čepici Cena - akceptuji prémiovou značku, ale tentokrát už to přehnali Nepřináší žádný revoluční nápad
Ondra 1.3.2018
Pridavam sve pocity po asi 2 mesicich pouzivani. Koupi jsem dlouho zvazoval. Vlastnil jsem 6 plus 64gb, kde jsem uz nemel zadne misto a nechtel jsem to resit Cloudem. Proto jsem puvodne chtel 8 plus 256, ale neprisel mi tam navenek moc zadny rozdil. a po 3 letech jsem uz chtel neco noveho. proto jsem sel trosku do risku a zvolil uplne nove X-ko. Ve srovnani s 6 plus je to nezkutecne. reakce telefonu, rychlost, vydrz. vsechno se hrozne zlepsilo. rozeznavani obliceje je bezchybne - ikdyz jsem cetl hodne recenzi jak to nekdy a nekde nejde. to se mi nestava vubec. clovek si na to strasne rychle zvykne. mobil i pres caste pouzivani s BT periferiema (airpods, BT hf v aute, propojeni s macbookem) se ani jednou jeste nesekl. vlastne jsem ho od koupi jeste nemusel restartovat (vyjma samozrejme aktualizaci). zpracovani je taky fajn, nicmene je zde zatim jedna vec, kterou musim applu vycist. kupoval jsem schvalne stribrnou variantu. Slo mi o ramecek telefonu. v cerne verzi je cerny (asi elox - nevim presny typ upravy) a bal jsem se, ze kdyz se osoupe, tak pod nim bude stribrna. proto jsem vzal hned stribrnou s vidinou zivotnosti a prakticnosti. s svete div se, stribrny lesteny ramecek se skrabe jako prase. mobil nenosim v obalu, ale jsem k nemu setrny. a po 2 mesicich pouzivani je ramecek vice doskrabany a osoupany nez 6 plus (bily) po 3 letech pouzivani! zvazuju reklamaci u prodejce. asi mi to neprojde, ale myslim, ze zpracovani tak exkluzivniho mobilu (jak apple tvrdi) by melo byt na o hodne vyssi urovni!
rychlost, stabilita systemu, baterie, displej zpracovani nerezoveho ramecku u stribrne varianty - hrozne se soupe
Martin, Frýdek-Místek 16.2.2018
iPhone X je výborný opravdu telefon - krásný design i displej, Face ID funguje rychle a spolehlivě, iOS 11.3 bez problémů.
Design Displej Face ID Fotoaparát Zvuk spolu s AirPods Výborná výdrž baterie - po celodenním provozu večer 40-60% Nic
Dominik 23.5.2018
telefon mám cca 2 měsíce a spokojený nejsem. FaceID mi vyhovuje méně, než původní otisk prstu. Ne vždy to sejme obličej, například v autě když mám telefon v držáku a tím nesedím přímo proti přístroji. Pak už musíte zadávat heslo. Co je horší, že telefon má chyby a nikdy jsem nemusel tak často restartovat iPhone, jako tento model. Nejčastější chyba je při tom, když mi někdo volá a hovor třeba díky signálu vypadne. Pak už se mi nedovolá a pokud volám já, dokola to píše že hovor selhal. Musí se telefon vypnout a zapnout, aby bylo možné znovu telefonovat. Předchozí model 5S a 5SE výrazně spolehlivější. Očekával bych za cca 30tis korun něco výrazně lepšího.
design, rychlost, foťák nespolehlivost
Patrik Kostka 20.12.2017
Iphone X je prvy iphone ktory je schopny konkurovat android smartfonom.
Display/ konecne Oled a cierna je cierna Výkon./ neucitite rozdiel ani oproti iphonu 7 Bateria/ lepsia ako predchadzajuce iphony ale stale podpriemerna. Konkurencia ma od 20-30% lepsiu vydrz Stereo repraky/ sice hraju tak ako jeden lepsi mono ale su tam . Na ZTE a HTC samozrejme nemaju ani z 20% Synchronizacia/ samozrejme ak mate macbook alebo ipad.. inak je to nepotrebne male + Nabijanie/ iphoneX sa nabija 3h30min s nabijackou od zakladu.. pricom konkurencia sa nabije za 1hod10min napr. taky oneplus 5t. Co je 3x kratsie pricom Oneplus vydrzi o 30% dlhsie Vyrez/ je strasny ale da sa zvyknut Chyba 3,5 jack a to je pre väcsinu ludi hlavny konektor.. kazdy telefon ma bluetooth. Ked chcem mozem mat hocikedy BT sluchadla. Ale nechce sa mi ich nabijat a repraky na BT su podpriemerne. Cena/ smejem sa cene. Vyrobna cena je 350€ takze cisty priplatok applu je 900€ .. to aj bezdomovcom davate 900€ len tak pre potesenie ?. Nudny zaostaly ios.. ios je proste bieda.. od iphonu 6 po IP x su rovnake ikonky ,zvonenia.. proste vsetko je to uz obkukane a neda sa niako odlisit.. Ktomu zle optimalizovany ios 11= denno denne lagy . Ale lepsie ako na starsich iphonoch . Toe su uz nepouzitelne Notifikacie.. nieco strasne. Android je uz poriadne dalej Face id je fajn. Ale to ma aj kazda vlajkova lod od androidu a nikto to nepouziva lebo pozerat sa na telefon nonstop kolmo je neprakticke.. a neda sa pouzit horizontalne.. citacka prstov je neporovnatelne lepsia Lightning/ to vazne ? V roku 2018 ? Taky nepotrebny pomaly konektor ? Uz som sa tesil ze konecne bude USB-C ktore je rychlejsie , slolahlivejsie a hlavne vsestranejsie.. a kazda vlajkova lod androidu ho od r. 2016 ma. Len apple sa hra na vynimocneho.. ( ako je vinimocne dieta s downovym syndromom).
Firma, Brno 19 3.8.2018
  Druhý účastník hovoru mě neslyší, stokrát denně slyším: Cože, nerozumím vám atd atd
Marcel 21.7.2018
Velke sklamanie co sa tyka konstrukcie... telefon od prvej minuty s ochrannym sklickom a aj napriem tomu zo spodu poskrabany disp... od zaciatku naseny v orig. puzdre a zo zadu boky skla uz poskrabane... ako nemam ho ani mesiac a vyzera skoro horsie ako moj iphone 7 co mal skoro dva roky... uz z vyroby poskravana farba zo zadnej stravy telefonu (pod sklom) takze vazne telefon za tak nehorazne peniaze a uplne konstrukcne onicom... obrovske sklamanie za velky peniaz.
Foftver super Kontrukcia telefonu aj napriem ochrane uz po mesiaci so znakmi poskodenia
Petr, Praha 4 Modřany 11.12.2018
Mrdka za 30 tisíc. Jeden kupující debil vedle druhýho!
 
Michal, Dolany 8.12.2018
ještě ho nemám ale koupím ho. co tady někteří řešíte cenu. Tak když je drahý kupte android nějakou sracku. Pak zas k tomu není bezdrátová nabíječka. Prostě v balení je telefon sluchátka a nabíječka klasická. Drahé? nekupuj to ale nemelte o tom.
 
Jan, Mnichovo Hradiště, Hněvousice 5.12.2018
Perfektni obraz Kvalitni zvuk Vydrz baterie pri normalnim pouziti 2dny Rychlost systemu, perfektni vypocetni vykon Chybi rychlonabijecka, popr. Bezdratova nabijecka u drazsiho telefonu bych cekal neco na vic.
Petr, Praha 4 Modřany 19.8.2018
Tohle si koupí jedině magor!
 
Firma, Mladá Boleslav 11.7.2018
Velmi příznivá cena Čekám na projevení vady, kvůli které byl telefon prodáván s velkou slevou
Jirka 11.7.2018
Skvělý telefon
Display Rychlost Odladění Fotoaparát Velikost Cena
Michal, chomutov 30.6.2018
dobrej displej celkove ten telefon je super trosku tezsi o proti Iphonu 6
Firma, Praha 5 14.5.2018
Rychlý, výborně funguje Face ID Zatím nevidím..
Firma, Praha 9 - Letňany 10.4.2018
Face ID Rychlost iOS systém Fotoaparát Šílená cena Trochu i váha
Tomáš, Nymburk 7.4.2018
velký displej vysoký výkon kvalitní zpracování když si člověk zvykne, tak odemykání ani nevnímá kvalitní fotky jednoduché ovládání ovládací gesta prostě Apple, funguje, je spolehlivý, jednoduchý na ovládání, baterka celkem dlouho vydrží, v zásadě už nic neřešíte barva faceID ne vždycky zafunguje, hlavně na slunci když nemá senzor úplně čistý vzhled občas absence Home Button, ale to je jen o zvyku
Kamil, Most 5.4.2018
Rychlost a odezva systému stabilita systému vzhled telefonu zpracování telefonu displej a pozorovací úhly optimalizace horší přední fotoaparát
Karel, Ptice 3.4.2018
Zatím nejlepší telefon co jsem měl! I po celé sedmičkové řadě
Displej Zvuk Rychlost systému Design
Firma, Stod 3.4.2018
Nemam slov, je to krásnej kus elektroniky a navíc od počátku plně funkční.
Každopádně Face ID Vybalíte, zapnete, a prostě funguje. Snižování frekvence displeje při snižování jasu
Firma, Bratislava 30.3.2018
konecne poriadny fotoaparat v iphone absolutne neprimerana cena
Firma, Poděbrady 25.3.2018
Amazing user experience Little bit higher price
Michal, Praha 4 26.2.2018
Jsem applista, není co dodat Display s HDR Silný stereo zvuk Děkuji alze za originálni silikonové pouzdro v ceně Cena!!! Jsem zvědavý, kam až apple zajde. Nakonec je docela síla mít v kapse jen tak 35.000 Kč, za to už máte doma MacBook Pro
Jan, Praha 7 24.2.2018
Dokonalý stroj, Návykové
Firma, Slaný 15.2.2018
Jak jednou koupíte iPhone, tak jiný telefon už používat nebudete. iPhone X je již 5 v pořadí, který mám ... Nejsou
Ondřej, Benátky nad Jizerou 1 13.2.2018
Tenhle mobil je vše co si můžete od smartphonu přát. Pokud přecházíte ze staršího iPhonu, chvíli trvá než si zvyknete na nová gesta, ale toto zvykání mi zabralo tak týden, takže v tomto ohledu žádný problém. Co pro mě bylo nejtěžší na zvyk byl displej, respektive jeho vyříznutá horní část. Ve videích to občas vadí, ale na druhou stranu za malý vyřízlý kousek a velký zážitek co se obrazu týče za to stojí. Displej je prostě úžasný. Barvy, velmi vysoký jas, OLED technologie a HDR z něj dělají unikát a Apple moc dobře věděl proč si ho nechal udělat od krále displejů Samsungu. Fotoaparát je určitě v top 3 nejlepších, co si můžete od mobilů nyní přát. Optická stabilizace obou objektivů a HDR 4K kvalita je na velmi vysoké úrovni. Repráky v mobilu samozřejmě stereo a jsou neuvěřitelně hlasité a ani při max hlasitosti neztrácí tolik na kvalitě. iOS je pro mě naprosto dokonalý systém obvzlášť pak v kombinaci s jinými zařízeními Apple (Mac, Apple Watch,...). Je zde však jeden velký problém a to je cena. 30 tisíc za mobil je pro velkou spoustu lidí těžký na překonání. Nemůžu říct "Tenhle mobil si neberte, je drahý", to je na vás. Jestli na tenhle mobil nemáte (což je naprosto normální) tak s nejvyšší pravděpodobností nad tímto telefonem ani nepřemýšlíte. Ta cena je taková jaká je a pro mě za to stála. Prostě Apple. 9/10
Displej Foťák Reproduktory Apple, iOS Apple tax --> dost vysoká cena "Notch" neboli vyříznutý vršek displeje (mě osobně nevadí, ale spoustě ano)
Michal, Uherský Brod 4.2.2018
Kdo by očekával od vrcholného telefonu od Apple něco jiného než superlativy tak bude zklamán. Je to opravdu kus poctivého "železa" , jak se říká v této branži. Naposledy jsem měl pocit podobného zpracování u iPhone 4s, ale pochopitelně se to nedá srovnávat s telefonem, který je o tolik dál. Co je ovšem nejdůležitější a na to se občas zapomíná, je systém, který je uvnitř. Tato kombinace dělá ze stroje něco, co tu ještě nebylo. Poznáte to úplně všude na každém detailu. Za ty peníze budete zcela spokojení.
Bylo by zbytečné zde cokoli psát, prostě všechno je perfektní, bude lepší napsat, co to má za mouchy. Brutální výkon ! Za tu cenu skvělý stroj, podobný neexistuje Má to jinou verzi systému iOS, takže občas trpí mladickými neduhy, ale pozná to jen dlouhodobý uživatel podobných zařízení. Vždy pomůže restart, třeba jednou za 1 měsíc. Apple použil pro GSM čip od Intelu a v horším signálu (1 - 2 čárky) je to opravdu cítit. Telefonuje, ale není to jako s iPhone 6s. Je to skleněné, musíte si na to dávat pozor
Tomáš, Písnice 30.1.2018
Jednoznačně displej - reálné barvy, skvělá čitelnost na slunci a skvělá černá Fotoaparát - rozhodně to nejlepší, co lze nyní v mobilech zakoupit. Výkon - bez debat Výdrž na baterii - bolest iPhonů konečně vyřešená FaceID - uřízněte si prsty, protože už nebudou potřeba :-) Občas stabilita - po posledním updatu se tu a tam stane, že nějaká appka spadne. Váha - přešel jsem z S8 a chvíli jsem měl iPhone 8. Xko je skutečně dost těžké Sklo - všude, kam se podíváš :-(
Martin, Karlovy Vary 28.1.2018
Rychlost, grafika, displej Vyšší cena
Kryštof, Kadaň 19.1.2018
Výborný telefon, nemám co bych vytknul Nic
Firma, Praha 7 19.1.2018
Telefonuje, SMSkuje, svítilnuje Zatím o žádných nevím
Jan, Praha 4 - Modřany 10.1.2018
rychlost spolehlivost display vaha - mohl by byt lehci
Eva 8.1.2018
úžasný design, rychlý výkon žádné
Firma, Praha 6 - Suchdol 14.12.2017
Krásný a kvalitní výrobek. Nic snad jen cena
Firma, Bratislava 5.2.2018
zatiaľ ho krátko používam chýba tlačítko Domov, pri menej svetla nefunguje Face ID, málo inovácií voči Iphone7
olivier diallo, Praha 3.11.2017
Super mobil jediný problem je ten že,iphone x 256gb se prodava ta 37tisic ne 48
 
Firma, Brno 19 18.4.2018
  Špatná kvalita hovoru. Není slyšet
Radovan, Praha 3 - Žižkov 4.4.2018
  vystouplý fotoaparát není za co držet, když je display přes celé čelo
Firma, Zvolen 1 4.3.2018
1300 EUR je cena, za ktoru mozete mat 2 dobre telefony a jeden notebook. Aj Gopro malo ceny az za hranicou unosnosti a kde je teraz??
nic cena
David Strnad 3.3.2018
Ne nadarmo se tvrdí, že je iPhone X nejdokonalejším iPhonem vůbec. iPhone X přináší spoustu nových věcí, které jsou lidmi, kteří tento telefon nikdy neměli, často kritizovány. Kritizováno je například Face ID, které alespoň v mém případě funguje i za mírné tmy a to i s rychlou odezvou. Další ne úplně novinkou je absence Jack konektoru, což na druhou stranu přináší dokonalejší voděodolnost. Dalším aspektem, který je často pokládán za zápor jsou sic nádherná skleněná záda. Ve zkratce je nový iPhone X to, co chcete mít ve svých rukou. I přes odpor haterů je to dokonalý telefon, kterému se na dnešním trhu hledá konkurence jen ztěžka.
Kamera Face ID Intuitivní ovládání Kvalitní speaker Vzhled Voděodolnost Možnost rozšířené reality Velká paměť Velký display Rozlišení displaye 3D Touch Procesor A11 Bionic Hexa Core 64bit Na veřejnosti vyvolá docela fame Výdrž baterie (při náročném užívání jen kolem 5-6 hodin)
Ondřej, Praha 6 Řepy 19.1.2018
Snadny prechod ze starsiho iPhone bez ztraty nastaveni a dat Nezamrza Delsi vydrz baterie nez 5s Bezdratove nabijeni FaceID funguje jiz i v mnoha aplikacich Závist okolí
Petr, Praha 5 15.1.2018
klasika iPhone design cena
Vašek Kroutvar 9.2.2018
Telefon na 3 použití, ideální jako podložka pod kafe????????
Kafe se nevylije Pokud mate veliký hrnicek, nevyplatí se
Firma, Brno 19 17.1.2018
  Je malý
Vanila Sky 29.6.2018
nebýt zmanipulovaných reklam, které se nonstop pumpují do lidí přes média, hlavně internet, tak by lidi nebyli tak poplašení a nekupovali tyto pseudo super mobily lidstva, které je stejně neudělají šťastnými.motáte se kolem mobilů a ty vás zaslepily a zotročily a za pár měsíců budou nové a nové.už se vzpamatujte a kašlete na tyto nesmysly
nic oslavujete mobil jako by to byl nějaký Bůh či co 35 tisíc stojí dnes auto z bazaru či nový skútr neudělá vás to štastné
Firma, Kladno 10.4.2018
S velkou radosti jsem si koupil tento telefon čekal jsem na nej od záři , dnes bych ho nekoupí je super ale je tak novej ze se nepripoji na apple car play tak si ho dam do krabičky vyndat starou 5 s ko a budu čekat děkuji Apple 35000,- Kč super Libor
E
Petr, Praha 5 8.2.2018
klasika iPhone TOP Bes of Best klasický Apple design ovladatelnost face ID - neuvěšitelně funguje vždy a to i ve tmě Super cena rozhodně individuální ale velikost - při držení v jedné ruce palcem nedosáhnu na horní levou ikonu a´t už aplikace bo menu. Klávesnici lze přizpůsobit k držení jednou rukou .. :-)
Bohdana, Olomouc 9 1.1.2018
Nejlepší telefon, který jsem kdy měla! prostě apple = TOP, miluji ho cena
Ruslan Mingazov, Praha 2 10.12.2017
Dobry vecer kdy mohu získat svůj iPhone?
 
Firma, Praha 10 - Uhříněves 4.11.2017
Nespokojenost
  Podle první informace jsem ihned zaplatil celou částku. IphoneX měl být doručen 2.11.2017. Nyní je to až na 1.12.2017. To není korektní jednání. Petr Bohac
123 ...
 

Odkaz k produktu na stránkach výrobcu: Zadajte odkaz recenzie produktu

Poznámka:

Skúste nové Alza Premium Moja Alza Prihlásiť Ako nakúpiť
WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi