AlzaBoxy Q1 AD homeoffice

JABRA Halo Smart Blue

Zobraziť katalóg
JABRA Halo Smart Blue
Slúchadlá – bezdrôtové stereo, magnetické slúchadlá, Bluetooth 4.0, vibrácie, odolné proti vode, intuitívne ovládanie, doba hovoru až 17h, počúvanie hudby až 14h
Kód:  JAB1070a5a Produktové číslo:  BLUHFPJHALOSMBL Stránky výrobcu

JABRA Halo Smart Blue

Už vás nebaví neustále vyťahovať telefón z vrecka pri každom telefonáte? Alebo skrátka potrebujete často voľné ruky? Bezdrôtové stereo slúchadlá Jabra Halo Smart sa stanú vaším parťákom na každý deň. Svojím praktickým prevedením vás úplne očaria, pretože sú skrátka tak pohodlné, že ich budete chcieť sňať len kvôli nabíjaniu.

Kľúčové vlastnosti

  • Veľmi pohodlné nosenie
  • Vyhotovenie odolné voči vetru a vode
  • Hovory a hudba s úžasným zvukom
  • Vydržia až 17 hodín hovorov na jedno nabitie
  • Dodávaná aplikácia sleduje stav batérie

Možno nahradia aj sekretárku

Slúchadlá s mikrofónom Jabra Halo Smart disponujú zvýšenou odolnosťou voči poveternostným podmienkam a prostredníctvom skvele odhlučneného mikrofónu vám bude druhá strana rozumieť každé slovo. Zaujímavo pôsobí dodávaná aplikácia, ktorá vyniká najmä na platforme Android. Napríklad, vždy bude presne vedieť, koľko ešte zostáva kapacity batérie. Tiež nechýba možnosť nechať si čítať prichádzajúce správy, e-maily a ďalšie upozornenia vrátane udalostí v kalendári. Slúchadlá tiež ukladajú svoju polohu, takže ich pomocou aplikácie aj veľmi ľahko nájdete. Jedným dotykom tiež môžete okamžite osloviť službu Google Now alebo asistentku Siri.

Zvuk, ktorý nadchne

Rozhodne nebudete trpieť počas počúvania hudby. V tomto režime sú slúchadlá pripravené fungovať po celých 14 hodín. Reproduktory s rozmerom 10 mm dokážu veľké veci a počas prvých tónov svojho obľúbeného songu prikývnete spokojne hlavou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, můžete je sehnat i v celé černé barvě? Díky

Dobrý den, je možné dokoupit ztracené eargels na tyto sluchátka?

Diskusia a poradňa k JABRA Halo Smart Blue
Príslušenstvo pre JABRA Halo Smart Blue Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Jabra Halo Smart Blue . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte JABRA Halo Smart blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte JABRA Halo Smart blau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: JABRA Halo Smart Blue.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií