Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

Jawbone UP2 Orchid Circle Rope

Zobraziť katalóg
Jawbone UP2 Orchid Circle Rope
Fitness náramok - bezdrôtový monitor aktivít (kroky, vzdialenosť, spálené kalórie, automatické detekovanie aktivity, spánok (automaticky bez prepínania), Smart Alarm, stravovací režim, smart coach), odolný proti vode, bluetooth 4.0 BLE, LED indikátor, iOS/Android, výdrž batérie až 10 dní
Kód:  FTB002e9lcl Produktové číslo:  JL03-6565CEI-EU1

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Jawbone UP2 Orchid Circle Rope Predaj skončil

Jawbone UP2 Orchid Circle Rope

Štýlový fitnes náramok, prostredníctvom ktorého môžete sledovať všetku svoju aktivitu. Bez priebežného zaznamenávania dát nie je možné efektívne dosahovať vytýčené ciele. A práve s touto myšlienkou je Jawbone UP2 navrhnutý. Okrem klasického sledovania aktivity ponúka táto drobná športová pomôcka aj možnosť sledovať spánok, jedlo či funkciu športového trénera. Samozrejme nechýba ani celý rad ďalších šikovných funkcií, ktoré pomáhajú k dosiahnutiu vašej vysnívanej postavy, kondície alebo len k dodržiavaniu zdravého životného štýlu.

Kľúčové vlastnosti

  • Fitnes náramok na sledovanie každodennej aktivity
  • Rad inteligentných funkcií
  • Elegantný dizajn
  • Bezplatná aplikácia pre Android, prípadne iOS
  • Dobíjacia batéria s dlhou výdržou
  • Vodoodolná konštrukcia (poradí si s dažďom, striekajúcou vodou - nepotápať)
  • Zabudované bluetooth
  • Nízka hmotnosť
  • Kompatibilitu s vaším smartphonom zistíte tu

Praktický športový a elegantný módny doplnok v jednom tele

Na prvý pohľad je jasné, že ide aj o veľmi elegantný módny doplnok. Ten, kto uvidí náramok na vašej ruke prvýkrát, nebude veriť, že to nie je len ozdoba. Opak je však pravdou. Jawbone UP2 vo svojom vnútri skrýva výkonnú dobíjaciu batériu, ktorá ho dokáže poháňať až 10 dní. Nemusíte sa tak vôbec báť, že budete musieť zariadenie často nabíjať. Navyše je celá konštrukcia vodoodolná. Svojej obľúbenej činnosti sa tak môžete venovať kedykoľvek na ňu dostanete chuť, nezávisle od počasia. Pre správne fungovanie je potrebné náramok prepojiť so zariadením Android, prípadne iOS. Samotné spárovanie je veľmi jednoduché. Komunikácia prebieha prostredníctvom technológie bluetooth.

Plný šikovných funkcií a vylepšení

Po nainštalovaní bezplatnej aplikácie UP do vášho mobilného zariadenia na vás čaká celý rad veľmi praktických funkcií. Prostredníctvom tejto aplikácie môžete stanovovať svoje ciele, sledovať ich plnenie alebo ich dokonca plniť spoločne s vašimi priateľmi, prípadne vyzvať niekoho na duel. Samozrejme nechýba ani možnosť zaznamenávať spálené kalórie, dĺžku spánku či jedlo, ktoré ste počas dňa zjedli. Keď už je reč o spánku, náramok dokáže určiť aj to, v akej fáze sa nachádzate. Následne, ak ho nastavíte na budenie, zobudí vás tak, aby ste sa cítili svieži (v rozmedzí 30 minút od nastavenej hodnoty). V neposlednom rade nechýba ani praktická funkcia Idle Alert. Tá vás upozorní na to, že ste už dlhú dobu nevykonali žiadnu aktivitu.

Doplňujúce informácie:

Senzory, zobrazenie:
Bluetooth 4.0
Trojosový
Trojfarebná LED kontrolka (modrá pre spánok, oranžová pre aktivitu, biela pre oznámenia)

Batéria:
Dobíjacia Lithium-Ion Polymer, 38 mAh
Až 10 dní na jedno nabitie
Dobíjanie trvá približne 60 minút

Hmotnosť:
25 gramov

Obsah balenia:
Fitnes náramok UP2
Používateľská príručka
USB dobíjací kábel

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Jawbone UP2 Orchid Circle Rope Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Jawbone UP2 Orchid Circle Rope. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Jawbone UP2 Orchid Kreis Rope. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Jawbone UP2 Orchid Kreis Rope. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Jawbone UP2 Orchid Circle kötél.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií