PET AlzaBoxy Q1

JVC KD X130

Zobraziť katalóg
JVC KD X130
4,0 2 hodnotení
Autorádio MP3 / WMA / FLAC, podpora ID3 / WMA tagov, USB vstup, AUX, FM tuner, RDS, podpora Android, 4x50W MOS-FET, červeno podsvietené tlačidlá
Kód:  JVC205v0 Produktové číslo:  KD X130 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

JVC KD X130

Autorádiá predstavujú obvyklú výbavu cestných vozidiel. Existujú však v mnohých variantoch. Autorádio JVC KD X130 bez CD prehrávača prináša rad vynikajúcich vlastností. Je cenovo dostupné, umožňuje kvalitné prehrávanie hudby a komunikuje s operačným systémom Android. Možno na ňom navyše spustiť rôzne typy súborov (MP3, WMA a FLAC). Praktický je tiež USB a AUX vstup alebo FMR tuner s RDS. Kvalita zvuku je navyše zaručená výkonným MOS-FET zosilňovačom (4 × 50 W).

kľúčové vlastnosti

  • cenová dostupnosť
  • Kvalitné prehrávanie hudby (MP3, FLAC, WMA)
  • Komunikácia s operačným systémom Android
  • Praktický USB a AUX vstup
  • Výkonný MOS-FET zosilňovač
  • Možnosť diaľkového ovládania na volante
  • zaujímavý dizajn

Praktické riešenie na ceste

Autorádio JVC KD X130   zaujme nielen vďaka prehrávanie hudby. Vynechať nemôžeme ani možnosť praktického diaľkového ovládania na volante. Interiér vášho vozidla navyše doplní svojim moderným dizajnom. Má totiž bielo podsvietený LCD displej a červeno podsvietené tlačidlá. Odnímateľný panel zároveň zabraňuje odcudzenie. Snúbi teda zaujímavý vzhled s výbornou praktickou stránkou.

Parametre a špecifikácia

Vstupy/výstupy

Konektory
USB, AUX/Line IN Hotovo!

Rádio

Tunery
FM Hotovo!

Výkon

Výkon zosilňovača
4×50 W Hotovo!

Rozmery

Šírka
182 mm Hotovo!
Výška
53 mm Hotovo!
Hĺbka
107 mm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Ja by som toto autorádia hodnotil za veľké sklamanie jvc. S JVC mám roky skúsenosti a vždy len pozitívne ale toto som nečakal. Zvuk je síce 24 bitoví a čisti do hlasitosti 20/35 ale to je všetko. Reálnosť zvuku vôbec. Rozlíšenie zvuku je minimálne a nepočuť všetky zvuky ale zjednodušený zvuk. A od hlasitosti 20 začne šum a od 25-35 je nepočuvateľný. Výkon zosilňovača je veľmi malý. A pozitívne by som chválil nastavenia radia. A pre ALZA: prosím prečo tu nemáte výrobky JBL a Clarion (Veď to je top medzi auto audio systémy)

Diskusia a poradňa k JVC KD X130
Príslušenstvo pre JVC KD X130 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si JVC KD X130. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte JVC KD X130. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte JVC KD X130. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: JVC KD X130.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií