Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Kazam Tornado 348 Black

Zobraziť katalóg
Kazam Tornado 348 Black
5 1 hodnotení
Mobilný telefón 4.8" AMOLED, 1280x720, procesor Mediatek MT6592 Octu core 1.7GHz, RAM 1 GB, interná pamäť 16 GB, Fotoaparát zadný 8 Mpix LED blesk + predný 5 Mpix, GPS, Wi-Fi 802.11 b/ g/ n, Bluetooth 4.0, 3G / LTE, FM rádio, Micro USB, batéria 2050 mAh, Android 4.4
Pridať do zoznamu

Kazam Tornado 348 Black

Kazam Tornado 348 Black je plne funkčný tovar za atraktívnu cenu s ľahkými následkami po predchádzajúcich dobrodružstvách. Môže mať nejaký ten drobný škrabanec spôsobený bežným používaním. Detailné informácie tu.

Spoločnosť Kazam je mladá progresívna spoločnosť s veľkým ťahom na bránku, ktorá nemá za cieľ zbierať zákazníkov na základe nízkej ceny. Hviezda, znak tejto firmy značí aj jej vysoké ciele. Britská spoločnosť, ako je pre tento národ už zvykom, si na tomto produkte dala záležať. Pod rukami anglických inžinierov vznikol telefón, ktorý v sebe nechal snúbiť unikátny tenký dizajn s prekvapivým výkonom.

Kľúčové vlastnosti

  • Ultratenké dizajnové prevedenie
  • Veľmi odolný materiál
  • Komfortné rozlíšenie obrazu
  • Bezkonkurenčná plynulosť multitaskingu
  • Dostatočný priestor pre dáta
  • Výborná výdrž batérie

Britský dizajn

Telefón, ktorého unikátny dizajn zaujme nejedného mlsného záujemcu o luxusný vzhľad. Zariadenie je vyhotovené z pevného hliníkového rámu a na prednej a zadnej strane má Gorilla Glass 3. Takže vôbec nevadí, že jeho hĺbka je 5,25 mm, tento model je naozaj odolný voči poškodeniu. Do produktu bol nainštalovaný 4,8 palca veľký displej, ktorý ponúka HD sledovanie s rozlíšením 1280 x 720 obrazových bodov. Takže si môžete užívať unikátne ostré sledovanie videí, filmov alebo fotografií. Keď už hovoríme o fotografiách, zariadenie oplýva fotoaparátom s rozlíšením 8 Mpx, ktorý hravo dokáže vyhotoviť prekrásne zábery vašich každodenných zážitkov.

Bezkonkurenčný výkon

Ak ste vyznávačmi rýchleho a plynulého chodu vášho mobilného zariadenia, potom neváhajte a siahnite práve po tomto zariadení. V tomto ultra tenkom tele tepe osemjadrový 1,7 GHz výkonný procesor s operačnou pamäťou 1 GB. Tento telefón je schopný zvládnuť aj naozaj veľkú paletu multitaskingu. A vďaka batérii s pohotovostnou dobou až 384 hodín vás nenechá na holičkách vo vypätých chvíľach. Zariadenie ponúka internú pamäť 16 GB, úložisko poskytuje dostatočný priestor pre hudbu, fotografie, filmy a mnoho ďalšieho.

Parametre a špecifikácia

Porovnať

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
8 Mpx Hotovo!
Maximálne rozlíšenie videa
1920 × 1080 (Full HD) Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Pamäť a výkon

Frekvencia procesora
1,7 GHz (1 700 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Typ hlavnej SIM karty
Micro SIM Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 4.4 KitKat Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Kazam Tornado 348 Black
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií