Alza pre firmy

HyperX Savage SSD 960 GB

Zobraziť katalóg
HyperX Savage SSD 960 GB
SSD disk 2.5", SATA III, 7mm, čítanie až 560MB/s, zápis až 530MB/s
Kód:  FT132g4 Produktové číslo:  SHSS37A/960G Stránky výrobcu

HyperX Savage SSD 960 GB



Označenie HyperX je výsadou len tých najrýchlejších produktov firmy Kingston. Rovnako je to aj v prípade špičkového SSD disku Kingston HyperX Savage s ultra vysokými rýchlosťami ako pri čítaní, tak aj pri zápise.

Kľúčové vlastnosti

  • Radič Phison s výkonmi štandardu SATA 3.0 (6 Gb/s)
  • Rýchlosť až 560 MB/s pri čítaní a 530 MB/s pri zápise

Je jedinečný

Disk SSD HyperX Savage ponúka až neuveriteľný výkon a rýchlosť. Moderný SSD disk s hrúbkou len 7 mm sa hodí ako do počítača, tak aj do vášho notebooku a s rýchlosťou čítania 560 MB/s a zápisu 530 MB/s prevalcuje akúkoľvek konkurenciu. Disk samozrejme ponúkne prémiové pamäťové čipy a novú generáciu pamäťového štvorjadrového osemkanálového radiča Phison S10. IOPS pri čítaní/zápise dosahuje hodnôt až 100k/89k.

Urobí z počítača raketu

Výsledkom je mimoriadne citlivý multitasking a celkovo rýchlejší systém, ktorého výkon sa udrží na vysokej úrovni, aj keď je disk plný. Disk s takto vysokou rýchlosťou čítania aj zápisu je ideálnou voľbou pre každého, kto požaduje od svojho stroja rýchlejšie hranie a načítanie hier, prácu vo viacerých programoch naraz a okamžitú odozvu systému. Taktiež čas potrebný pre spustenie systému bude kratší a váš počítač alebo notebook bude pripravený na prácu oveľa rýchlejšie.


Kingston Technology je americká spoločnosť zameriavajúca sa na výrobu periférií k výpočtovej technike. História spoločnosti sa začína písať v roku 1987. Založená bola Johnom Tu a Davidom Sun, ktorí sa prisťahovali z Taiwanu. Ťažisko produktov Kingston nájdeme v zariadeniach určených na ukladanie dát – USB flash diskami počínajúc a HDD a SSD diskami končiac. Vo výrobe pamätí DRAM je dokonca najvýznamnejším výrobcom.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, kdy bude disk k dispozici? Děkuji za odpověď.

Ahoj. Neprehnali ste to s cenou? Vsak za takuto cenu kupim 2T WD blue (je jasne, ze to stoji zopar eu naviac, ale 2T su viac ako 960G :D a rychlostne az taky slabsi nieje).

Diskusia a poradňa k HyperX Savage SSD 960 GB
Príslušenstvo pre HyperX Savage SSD 960 GB
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HyperX Savage SSD 960GB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HyperX Savage SSD 960GB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HyperX Savage SSD 960GB. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HyperX Savage SSD 960GB.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií