Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

LaCie CloudBox 4TB

Zobraziť katalóg
LaCie CloudBox 4TB
Dátové úložisko sieťové, 4TB HDD, CPU 1GHz, 256MB RAM, prenos až 60MB/s, 1x GLAN, Cloud, zálohovanie, streamovanie
Kód:  DL069a4a Produktové číslo:  LAC9000345EK Stránky výrobcu

LaCie CloudBox 4TB

Nenechávajte osobné súbory uložené niekde na neznámom mieste a kúpte si domov svoje vlastné cloudové úložisko. Túto malú múdru krabičku stačí len prepojiť s vaším domácim Wi-Fi routerom, pripojiť napájací adaptér a môžete naplno využívať osobného cloudu. Majte všetky súbory, ktoré sú rozložené vo vašich domácich počítačoch, na jednom mieste. Vaša hudba, filmy alebo fotografie budú stále dostupné na všetkých vašich zariadeniach a možno ich ľahko zdieľať s rodinou i priateľmi.

Kľúčové vlastnosti

  • Jednoduché sprevádzkovanie
  • Jednoduché zdieľanie súborov doma a s priateľmi
  • Prístup k súborom odkiaľkoľvek a z akéhokoľvek zariadenia pripojeného na internet
  • Dáta v bezpečí doma i na cestách

Rozdeľ a užívaj

Mamičkine fotografie, otcovu hudbu, film pre deti a to všetko na LaCie CloudBoxu. Zdieľanie súborov doma nebolo nikdy tak jednoduché. Uložte súbory napríklad do zložky rodina, kde vytvoríte zdieľaný prístup, alebo si môžete vytvoriť súkromné zložky s obmedzeným prístupom vybraných osôb. Zdieľajte fotografie, videá, hudbu a ďalší obsah s kýmkoľvek v domácnosti jednoducho pretiahnutím súborov do vopred vytvorenej zložky na Cloudbox Family LaCie.

Obsah možno zdieľať aj mimo váš domov. Pošlite priateľom a príbuzným súbory pomocou zabezpečených odkazov na stiahnutie alebo im umožnite priami prístup z webového rozhrania pomocou aplikácie MyNAS. Všetko bez starostí, nie ako pri obmedzenej veľkosti súborov odosielaných e-mailom.

Prístup odkiaľkoľvek z domácej siete

Vychutnajte si hudbu, fotografie a súbory z ľubovoľnej obrazovky alebo zariadenia pripojeného k domácej sieti. Prechádzajte fotoalbumy, ktoré ste vytvorili v pracovni na PC prostredníctvom tabletu napríklad v kuchyni. Akonáhle sú súbory raz v LaCie CloudBoxu, idú tam, kam vy. Uložené filmy spustíte priamo na veľkej obrazovke vašej múdrej televízie. LaCie CloudBox okrem televízorov so sieťovým pripojením podporuje aj ďalšie zariadenia, ako sú Playstation 3 a 4, alebo Xbox 360. Ušetrite miesto na pevnom disku a preneste vašu hudobnú knižnicu na LaCie CloudBox priamo z iTunes vášho Mac alebo PC.

Vzdialený prístup mimo domova

Všetko, čo potrebujete na pripojenie na cestách, je prístroj, ktorý je pripojený na internet. Môžete byť ďaleko od svojho domova, ale stále máte možnosť pristupovať k obsahu vášho LaCie CloudBoxu pomocou ľahko použiteľnej aplikácie - z akéhokoľvek PC alebo Mac pripojeného na internet. Stiahnite si mobilnú aplikáciu na prístup a vychutnajte si všetok obsah priamo z iPhonu. Používatelia systému Android majú rovnaký prístup cez webový prehliadač.

  • Ak NAS nedisponuje 2,5" pozíciou na uloženie 2,5" diskov, bude potrebné použiť redukčný rámček na 3,5" pozíciu.
  • V prípade, že je NAS vybavený viacerými pozíciami na disky, nie je nutné, aby boli zaplnené všetky.

Parametre a špecifikácia

Maximálna kapacita
4 TB Hotovo!
Kapacita vložených diskov (dohromady)
4 TB Hotovo!
Počet pozícií pre disk
1 × Hotovo!
Počet pozícií osadených diskom
1 × Hotovo!

Úložisko

Maximálna kapacita
4 TB Hotovo!
Kapacita vložených diskov (dohromady)
4 TB Hotovo!
Počet pozícií pre disk
1 × Hotovo!
Počet pozícií osadených diskom
1 × Hotovo!

Výkon

Frekvencia procesora
1 GHz Hotovo!
Rýchlosť čítania
60 MB/s Hotovo!

Využitie

Využitie
Domáci Hotovo!

Rozhraní

LAN
1 × Hotovo!

Spotreba

Spotreba v Stand-by
2,5 W Hotovo!
Typická spotreba
11 W Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
193 mm Hotovo!
Výška
45 mm Hotovo!
Šírka
117 mm Hotovo!
Hmotnosť
0,95 kg Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LaCie CloudBox 4TB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LaCie CloudBox 4TB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LaCie CloudBox 4TB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LaCie CloudBox 4TB. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LaCie CloudBox 4 TB.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií