Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Alza dny mini Velikonoce Siguro kuchyňský robot

Laica XXL Firenze modrá

Zobraziť katalóg
Laica XXL Firenze modrá
Filtračná kanvica – mechanický indikátor, celkový objem 3.7l, objem prefiltrovanej vody 2.2l, QuickFill otvor, modrá farba
Kód:  LAI0007 Produktové číslo:  J81-CB Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Laica XXL Firenze modrá

Doprajte svojmu telu každý deň kvalitnú a navyše chuťovo výbornú pitnú vodu vďaka filtračnej kanvici Firenze talianskeho výrobcu Laica. Jednoduchý dizajn s modrým prvkom skvele zapadne prakticky do akejkoľvek modernej kuchyne. XXL kanvica s celkovým objemom 3,7 litra vám prefiltruje až 2,2 litra vody naraz, takže nemusíte myslieť na jej neustále doplňovanie. Inovatívny Bi-Flux filter s 5-stupňovou filtráciou vyniká o 30% väčšou účinnosťou oproti ostatným filtrom na trhu.

Pri plnení kanvice nepotrebujete otvárať celé viečko vďaka špeciálnemu QuickFill otvoru. Kanvica sa vám zmestí do chladničky a vy si tak v lete môžete vychutnať dokonale vychladenú čistú vodu. Mechanický indikátor vás upozorní, keď bude potrebné vymeniť filter. Jeho kapacita zvládne 150 litrov vody, mal by vám teda vystačiť asi na mesiac používania. Kanvica je vyrobená z odolného plastu, samozrejme BPA free.

 

Štýlová filtračná kanvica talianskej značky

  • Kvalitná pitná voda za málo peňazí
  • Objem prefiltrovanej vody 2,2 litra
  • Moderný Bi-Flux filter súčasťou balenia
  • Praktický ukazovateľ kapacity filtra
  • Rýchle plnenie vďaka QuickFill otvoru
  • Náhrada za balenú vodu z PET fliaš
  • Kompaktné rozmery 25,4 × 14,3 × 24,7 cm
  • Nízka hmotnosť len 0,71 kg
  • Plastová BPA free nádoba
  • Vydarený dizajn v modrej farbe

Stavte na filtrovanú vodu

Dostatočný prísun kvalitnej vody je jedným z najdôležitejších faktorov pre vaše zdravie. Filtrácia z kohútikovej vody odstráni nielen prípadný chlór a jeho zápach, ale aj ťažké kovy, akými sú napríklad olovo, zinok a meď. Všetky jedlá a nápoje, ktoré z takto prefiltrovanej vody pripravíte, budú oveľa lepšie a chutnejšie. Navyše filtrácia odstraňuje vodný kameň, vďaka čomu bude voda šetriť kávovary a rýchlovarné kanvice. Rozlúčte sa so zakalenou vodou a vychutnajte si ju radšej v čistej priezračnej podobe. 

Šetrite s Laicou

Už vás unavuje stále nakupovať balenú vodu v PET fľašiach a priali by ste si úspornejšie riešenie? S filtračnou kanvicou Laica vás priemerná cena pripravovanej vody vyjde na pár centov za 1 liter. Okrem peňazí si tak ušetríte aj námahu s prenášaním balenej vody z obchodu. Voda v PET fľašiach navyše často býva zle uskladňovaná a môžu sa v nej tvoriť baktérie. A ďalší bonus – chránite životné prostredie tým, že zbytočne nepodporujete plastové balenia. Neváhajte a pripojte sa aj vy k viac ako 50 miliónom občanov EÚ, ktorí už pijú filtrovanú vodu.

 

Parametre a špecifikácia

Celkový objem
3,7 l Hotovo!
Indikátor výmeny filtra
Mechanický Hotovo!
Objem filtrovanej vody
2,2 l Hotovo!

Filtračná kanvica

Celkový objem
3,7 l Hotovo!
Indikátor výmeny filtra
Mechanický Hotovo!
Objem filtrovanej vody
2,2 l Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Laica XXL Firenze modrá Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LAICA XXL Firenze modrá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Laica XXL Firenze Filterkanne blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Laica XXL Firenze Filterkanne blau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Laica XXL kék Firenze.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií