Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

mini AD Gaming mini AD gaming

Lark Ultimate 7i Green

Zobraziť katalóg
Lark Ultimate 7i Green
5 1 hodnotení
Tablet - Intel Atom Quad Core Z3735G 1.33GHz, dotykový 7 "1024x600 IPS, RAM 1GB, interná pamäť 16GB, WiFi, Bluetooth, HDMI, kamera predné 0.3MPx + zadné 2MPx, microUSB, batérie 3000mAh, Windows 10
Kód:  LRK001d Produktové číslo:  5901592833029 Stránky výrobcu
Lark Ultimate 7i Green Predaj skončil

Lark Ultimate 7i Green

Neuveriteľný pomer cena výkon, to je hlavnou prednosťou tabletu Lark Ultimate 7i WIN. Využíva štvorjadrový procesor Intel bežiaci na frekvencii 1,33 GHz, ktorý si hravo poradí nielen s obsluhou predinštalovaného operačného systému Microsoft Windows 10, ale aj s kancelárskymi aplikáciami, multimediálne zábavou a hraním hier. Pre fotografie zhotovené predné či zadné kamerou je pripravené hneď 16 GB úložného priestoru, ktorému možno navýšiť kapacitu pomocou vloženej micro SD karty.

kľúčové vlastnosti

  • Vysoko kontrastný IPS displej si užijete predovšetkým u filmov a hier
  • Konektor mini HDMI urobí z vášho tabletu multimediálne centrum
  • Výkonný štvorjadrový procesor Intel
  • Slot pre micro SD kartu
  • Batéria s kapacitou 3000 mAh zaistí tabletu až 8 hodín prevádzky

jasný displej

Obrovskou výhodou tabletu Lark Ultimate 7i WIN je jeho 7 "IPS displej disponujúci výbornými pozorovacími uhlami, verným podaním farieb a vysokým kontrastom. Rozlíšenie je plne dostačujúcich 1024 × 600 pixelov, o všetky grafické operácie sa stará integrovaná grafický akcelerátor Intel HD Graphics.

Fotoaparát aj pre selfie

Svoje zážitky zaznamenáte pomocou kamery umiestnenej na chrbte tabletu s rozlíšením 2 Mpx a nezabudlo sa ani na vyznávačov selfie fotografie, pre ktoré je pripravená predná kamerka s rozlíšením 0,3 MPx. Odovzdané videá a fotografie môžete okamžite zdieľať s priateľmi na sociálnych sieťach prostredníctvom WiFi pripojenia . Samozrejmosťou je Bluetooth a micro USB konektor využiteľný nielen na nabíjanie.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda je možné z toho přístroje telefonovat? Ptám se proto, že je uveden v kategorii PHABLET. Mockrát díky za odpověď a hezký zbytek dne. S pozdravem Šváb

je možné připojit klávesniuci myš harddisk ne flešku mám redukci otg

Diskusia a poradňa k Lark Ultimate 7i Green
Príslušenstvo pre Lark Ultimate 7i Green
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lark Ultimate 7i WIN Green. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lark ultimative 7i WIN Grün. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lark ultimative 7i WIN Grün. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lark Végső 7i WIN Zöld.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií