Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

LEGO Juniors 10680 Smetiarske auto

Zobraziť katalóg
LEGO Juniors 10680 Smetiarske auto
Stavebnica 99 dielikov, odporúčaný vek od 4 - 7 rokov
Kód:  LO763c Produktové číslo:  5702015354264 Stránky výrobcu
LEGO Juniors 10680 Smetiarske auto Predaj skončil

LEGO Juniors 10680 Smetiarske auto

So stavebnicou LEGO Juniors sa budeš môcť stať naozajstným smetiarom. Smetiarske auto práve vyráža do terénu a smetiari tvoju pomoc určite ocenia. Pomôžeš im vyprázdniť odpadové koše? Tvojou úlohou bude naložiť smetiak na auto, vyklopiť jeho obsah do korby a potom pozametať ulicu, nech po vás nezostane neporiadok. Táto skvelá stavebnica obsahuje smetiarske auto, dve minifigúrky, odpadové koše a ďalšie zábavné doplnky.


Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
 LEGO Juniors 10680 Popelářské auto

Začíname s legom

Sady LEGO Juniors sú navrhnuté pre predškolských staviteľov a sú perfektným prechodom z DUPLA na klasické LEGO kocky. Špeciálne prvky podporujú rýchly začiatok stavania a umožnia deťom zažívať vytúžené úspechy pri budovaní vlastných projektov. Návody sú prispôsobené tak, aby ich ľahko pochopili deti od 4 do 7 rokov. Stavebnica LEGO rozvíja kreativitu, jemnú motoriku i predstavivosť detí a radí sa medzi jednu z najobľúbenejších detských hier.

Smetiarske auto

  • Priestranná korba na odpadky
  • Dve minifigúrky
  • Dva odpadové koše
  • Vozík
  • Odpadky
  • Metla
Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
 LEGO Juniors 10680 Popelářské auto


Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48 / ES zo dňa 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa českej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Prosím, jak je to asi velké, když se to sestaví?

Diskusia a poradňa k LEGO Juniors 10680 Smetiarske auto
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Juniors 10680 Popelářské auto. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Juniors 10680 Müllabfuhr. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Juniors 10680 Müllabfuhr. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LEGO Juniors 10680 Garbage Truck.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií