AD homeoffice AD homeoffice

Lenco BTT-9

Zobraziť katalóg
Lenco BTT-9
Reproduktory - 2.1 systém, 70W RMS, LED displej, CD prehrávač, PLL FM rádio, Bluetooth, NFC, USB, AUX, RCA, hodiny, regulácia basov a výšok, diaľkové ovládanie
Kód:  WZ995d96f Produktové číslo:  BTT-9

Lenco BTT-9

Dávate prednosť moderným tvarom v kombinácii s novodobými technológiami? V tomto prípade pre vás máme pripravený produkt od spoločnosti Lenco, ktorý uspokojí všetkých náročných užívateľov. Dokonalá súhra prémiového dizajnu s vynikajúcou kvalitou reprodukcie je rozhodne zaručená. Veža reproduktora s celkovým výkonom 70 wattov je doplnená o drevené puzdro s exkluzívnym lesklým čiernym dizajnom, ktorý zapadne do akéhokoľvek interiéru.

Kľúčové vlastnosti

  • Dokonalý dizajn
  • Čistý a silný zvuk
  • USB port pre prehrávanie MP3 z flash disku, prítomný je aj CD prehrávač
  • Ľahko čitateľný displej LED
  • FM tuner pre počúvanie rádia
  • Bluetooth pre streamovanie hudby z mobilného telefónu alebo tabletu

Široké možnosti pripojenia

Zariadenie disponuje FM tunerom a možnosťou uloženia až šesťdesiatich predvolieb. Využiť možno aj vstupy AUX, USB a line-in. Hlboké a mohutné tóny sú zaistené integrovaným subwooferom, vďaka ktorému vaša izba žije naozaj pôsobivým zvukom. Užívateľov určite poteší dobre čitateľný a červeno podsvietený LED displej. Súčasťou balenia je aj diaľkové ovládanie. Všetko tak možno pohodlne ovládať, bez nutnosti vstávania z gauča.

Moderné technológie

Tento podlahový reproduktor Lenco sa bezpochyby stane skvelým spoločníkom pri prehrávaní vašej obľúbenej melódie. Moderná bezdrôtová technológia Bluetooth dovoľuje rozlúčiť sa s nepríjemnými a vždy toľko otravnými káblami. Svoju obľúbenú hudbu si môžete pustiť z veľkého počtu inteligentných telefónov, tabletov, hudobných prehrávačov a to až do vzdialenosti desiatich metrov. Párovanie je riešené s ohľadom na maximálne pohodlie pre užívateľa a stačí tak stlačenie jediného tlačidla. Táto možnosť je zaistená technológiou NFC, ktorú si rozhodne obľúbite. Počas prehrávania navyše máte možnosť s kľudom používať váš smartphone alebo tablet. Dokonalé riešenie vášho domáceho ozvučenia je tak jednoduché a je naozaj len na vás, či sa budete chcieť oddať všetkým týmto skvelým vlastnostiam naozaj kvalitného reproduktora Lenco, nesúci označenie BTT-9.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

DOBRÝ DEN , JAKÝ JE VSTUP PRO PŘIPOJENÍ ANTÉNY. DĚKUJI

Dobrý den, máte špatně uvedený výkon. Má být 60W. Hezký den, Michaela P.

Dobrý den, jaký typ opravdu nabízíte? Máte označení BTT-9, ale fotografie BTT-1. Navíc v části specifikací CD přehrávač máte uvedený (vyšší typ), jinde zase ne, což odpovídá nižší třídě... Předem díky za případné upřesnění. S pozdravem T. Kunst

Diskusia a poradňa k Lenco BTT-9
Príslušenstvo pre Lenco BTT-9
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenco BTT-9. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lenco BTT-9. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lenco BTT-9. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lenco BTT-9.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií