AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Lenco L-85 čierny

Zobraziť katalóg
Lenco L-85 čierny
Gramofón – moderný dizajn, s krytom, vstavaný predzosilňovač, rýchlosť 33,3 a 45 otáčok za minútu, náhon remienkom, poloautomatické ovládanie, rovné ramienko, USB, funkcia digitalizácie vinylov, RCA výstup, elektromagnetická (mm/mc) prenoska, v balení podložka Slipmat, kábel RCA a čistiaca utierka z mikrovlákna, hmotnosť 2,61 kg, rozmery 120 × 420 × 362 mm (V׊×H), čierna farba
Kód:  WZ996a1 Produktové číslo:  l85 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Lenco L-85 čierny

Priveďte svoje vinylové zbierky k životu moderným spôsobom. Lenco L-85 je vynikajúci doplnok v živote každého vinylového nadšenca. Používateľsky príjemný dizajn ide ruka v ruke s funkčnosťou. Nielenže prehráva zvuk s patričnou kvalitou, ale tiež si môžete vziať záznam do iného zariadenia. Gramofón prevádza analógový zvuk do MP3 formátu, ktorý prehráte v podstate kdekoľvek vrátane automobilu.

Všetko bude znieť tak, ako má. Vylepšený nízkootáčkový, 16 pólový synchrónny motor poskytuje výnimočnú presnosť pohonu. K dispozícii sú štandardné 2 rýchlosti (33 a 45 rpm), ktoré môžete jemne zmeniť (až do 3 %) pomocou špeciálneho elektronického riadenia otáčok. Gramofón má zabudovaný predzosilňovač, takže stačí iba pripojiť vhodný zosilňovač s reproduktormi a môžete si užívať neprekonateľné dynamiky analógového zvuku.

Kľúčové vlastnosti

  • Gramofón v štýlovom spracovaní
  • Priama konverzia vinylov do MP3 (na flashdisk)
  • Pre presnosť vylepšený motor
  • 2 rýchlosti s jemným doladením

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
420 mm Hotovo!
Hĺbka
362 mm Hotovo!
Výška
120 mm Hotovo!
Hmotnosť
2,61 kg Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky moderné gramofóny

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Mám dotaz k Lenco L-85 Black. Je v balení i napaječ.V popisu není toto uvedeno. Děkuji za odpověď

Dobrý den, chci si koupit gramofon Lenco L-85, dá se k němu připojit repro např. Logitech Speaker System Z533, a lze toto provést bez zesilovače? pokud to lze, jaké kabely jsou k tomu potřeba? děkuji, Miloš Fiala

Diskusia a poradňa k Lenco L-85 čierny
Príslušenstvo pre Lenco L-85 čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenco L-85 Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lenco L-85 Black.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií