Vyberte prvok na stránke, ktorého sa chyba týka
Predĺžili sme otváraciu dobu našich predajní, ale ak nemáte cestu okolo, objednávky nad 160 Eur stále doručujeme zadarmo!

Black friday Windows 7

Recenzia LENOR Secrets Mystery 900 ml

Zobraziť katalóg
LENOR Secrets Mystery 900 ml

Aviváž vlastnosti: parfumovaná, ovocná vôňa - 0,13 €/ks

Na sklade > 10 ks
Cena s DPH 4,79 €
Pôvodná cena 5,44 €
4,7
Hodnotilo 122 používateľov
5 86x
4 30x
3 4x
2 1x
1 1x
100+ zákazníkov už zakúpilo
95 % zákazníkov odporúča

Používateľské recenzie

Dominika 10.10.2019
Tato aviváž mě docela zklamala. Je velice tekutá, takže je zbytečně naředěná. Ačkoliv moc hezky voní, na prádle je druhý den po vyprání vůbec necítím. Prádlo po vyprání je hebké, ale ne tolik, jako po aviváži od stejné značky, kterou jsou používala doposud.
Hezký design Velice tekutá - naředěná Vůně na prádle dlouho nevydrží Cena
Andrea V. 10.11.2019
Dlouho jsem po této aviváží pokukovala v obchodě, ale vždy mě odradila cena. Teď už cenu chápu a zcela s ní souhlasím. Je to naprosto báječná aviváž a jsem s ní nadmíru spokojená. Nejen, že na první pohled člověka uchvátí balení (láhev), ale je i mnohem hustší než ostatní aviváže dostupné na trhu. Prádlo je krásně měkké, snadno se žehlí a hlavně ta vůně vydrží opravdu velmi dlouho. Já jsem si zakoupila všechny druhy.
Měkké prádlo Dlouhodobá vůně Snadné žehlení Hustší než ostatní Žádné nejsou
Zdena V. 9.11.2019
Tato aviváž je naprosto dokonalá. Na trhu bych řekla nyní nejlepší . Zatím jsem nikdy nebyla tak spokojená.
skvěle a dlouhovoní má větší hustotu oproti jiným žádné
Ivana Černá 6.11.2019
Aviváž mě zaujala po všech stránkách. Prádlo dlouho a krásně vonělo, jako když ho navoním parfémem, velmi příjemná vůně. Konzistence byla super, mám ráda ty hustější. Prádlo bylo heboučké a nadýchané. Krásný byl i vzhled lahve. Tento produkt se velmi povedl!
Vůně Hebkost prádla Design Hustá konzistence Nic
Ivana Vráblíková 6.11.2019
Velmi mě zaujal design aviváže, byl i jako krásný doplněk v koupelně. Vůně byla velmi příjemná a vyprané prádlo vonělo opravdu dlouho. Mile mě překvapila i hustá konzistence, mám to radši než úplnou vodu. Schnoucí prádlo na věšáku provonělo krásně celý byt, tak se aviváž postarala o bytovou vůni.
Krásný design lahve Hustá konzistence Prádlo dlouho voní Nic
Jiřina Janoušková 1.11.2019
Moc mě překvapila svou vůní a konzistentní, doporučuji ji všem kdo chce mít dlouho voňavé prádlo.
Dlouhá výdrž vůně Žádné
Darlen 31.10.2019
Krásná vůně,konzistence ok,prádlo je po vyprání dlouho voňavé i jak vyžehlené,měkoučké. Super aviváž.
Skvělá OK
Denisa 31.10.2019
Úžasná aviváž,která splnila mé očekávání. Nejen,že krásně voní i po vyprání,ale dokonce je prádlo mekčí,což je super. Konzistence i barva vyhovují.
Super Vše ok
Lucie, Praha 6 - Bubeneč 31.10.2019
Nádherná silná vůně, která mi na oblečení voní i několik dní, což mě strašně baví. Je cítit i po vyndání ze skříně. Je to nejlepší aviváž, co jsem si kdy pořídila.
Květinová vůně Silná vůně Vydrží i několik dní Nenašla jsem
Adéla Havelková 31.10.2019
Aviváže moc nepoužívám, ale tahle je skvělá. Prádlo voní krásně, provonilo celý byt, ale není to nijak dráždivé. Oblečení je příjemné na dotek a vůně dlouho vydrží. I obal je moc pěkný.
vůně jemnost oblečení svěžest pěkné balení
Dagmara J. 31.10.2019
Měla jsem šanci testovat Lenor Parfum des Secrets - Mystery a jsem nadšená! Ta vůně je naprosto kouzelná a na prádle vydrží. Konzistence mi přijde hustší než u jiných aviváží. Určitě doporučuji.
vůně konzistence design nic
Pavla W. 31.10.2019
Lenor Parfum des Secrets - Mystery krásně voní po ovoci. Konzistence aviváže je přiměřená, krásně tekutá, dobře se dávkuje. Na praní ji stačí opravdu málo.
Správná konzistence Krásná vůně Nádherné balení
Kristýna Rojíková 31.10.2019
Konečně aviváž co vydrží dlouho vonět, jak po vyndání prádla z pračky tak třeba tričko druhý den. Mohu jen a jen doporučit.
Vůně co opravdu dlouho vydrží Obal Nic
Hana Berki 31.10.2019
Velmi hezké balení aviváže s nádhernou květinovou vůní, která doslova provoní celý byt. Prádlo je po vyprání voňavé několik dní, velmi dobře se žehlí.
Nádherné balení Příjemná vůně Konzistence
awa6 31.10.2019
Balení má hezké barevné provedení ve tvaru květiny. Jednotlivé dávky aviváže se mi odměřovaly bez problémů. Je to ta skvělá aviváž pro každou domácnost. Vůně příjemně provoněla domácnost.
vůně, kvalita
Jana Z 31.10.2019
Láhev je tak akorát velká. Krásný designový vzhled. Láhev zaujme hned na první pohled. Dávka stačí na příjemné provonění prádla. Stačí opravdu troška. Vůně je úžasná.
dávkování konzistence velikost láhve a design
Medja 31.10.2019
Lenor Kiss mně uchvátil výrazně červenou pěkně tvarovanou lahví s ozdobným uzávěrem ve tvaru růže. Lahev se dobře drží v ruce a dávkování je bezproblémové. Prádlo ošetřené touto aviváží nádherně voní, je změkčené a provoní i celou koupelnu. Při sušení na zahradě se vůně šířila i na větší vzdálenost a i sousedka ji zaregistrovala. Jsem s tímto výrobkem spokojen.
nádherná vůně pěkně tvarovaná lahev
Nikol K. 30.10.2019
Měla jsem možnost vyzkoušet novou aviváž Lenor Parfum des Secrets Blush, která má jemnou vůni, na prádle vydrží týdny. Po vyprání krásně provoní místnost. Jako výhodu beru to, že mi vůbec nevadí na mou ekzematickou pokožku. Doporučuji všem vyzkoušet, vůně je návyková.
Vhodná pro citlivou ekzematickou pokožku Vůně vydrží týdny Dostupnost na trhu Trošku vyšší cena
Josef, Praha 9 - Kyje 30.10.2019
Už jste slyšely o aviváži, která krásně provoní vaše prádlo? Ano, světe div se, po měsíčním testování Lenor Kiss můžu jen podepsat. Neskutečně krásně voní a vydrží. Vypráno s různými druhy prádla, všechno v pořádku, bez změny tvaru, barvy apod. Nejlepší jsou voňavé ručníky a povlečení.
Voní, voní, prostě krásně voní :) Nejsou
Kamila 30.10.2019
Měla jsem možnost vyzkoušet vůni Charm. Intenzita mě velmi překvapila, prádlo bylo krásně cítit i po několika dnech. Obal na mě taky zapůsobil. Za mě mohu doporučit
Intenzita vůně Výdrž vůně Nic
Kvetuse Hanouskova 30.10.2019
Lenor vřele doporučuji tuto aviváž. Nemá konkurenci.
Nádherná vůně, která vydrží i po vyprání, vyžehlené prádlo mi ve skříni krásně provonělo prostor. Vůně vydrží opravdu dlouho. Žádné.
Petra J. L. 30.10.2019
Aviváž je příjemná, hezky voní a na prádle vydrží opravdu dlouho. Vypravené povlečení mi stejně voní už 14 dní. Raději bych byla za úchyt, aby nevyklouzla z ruky. Design moc hezký. Určitě koupím zase.
Dlouhá výdrž Příjemná vůně Hezký design Chybí rukojeť Mohlo by být větší balení
Péťa Pelikánů 30.10.2019
Mé původní očekávání před pořízením aviváže Lenor "Kiss" nebylo až tolik velké. Ovšem realita vše překonala. Už jen vůně při otevření je úžasná. A co teprve po vyprání. Věci voní i dlouho poté, aviváž mi i nádherně provoněla místnost, kde je po vyprání suším. Je hodně účinná, stačí jí tedy opravdu používat menší množství a vydrží déle. Za mě více než spokojenost.
Vůně, intenzita, balení Nic
Aneta 30.10.2019
Měla jsem možnost vyzkoušet variantu Lenor Parfum des Secrets - Mystery a jsem velice spokojená. Nádherná vůně, která provoní nejen vyprané prádlo, ale i celou koupelnu a pokoj, kde prádlo sušíte. Konzistence je tak akorát. Moc se mi líbí design obalu. Můžu jedině doporučit a už se těším, až vyzkouším i ostatní varianty.
krásná vůně design obalu konzistence žádné
Annava 30.10.2019
Obal má zajímavý , dobře působivý tvar. Aviváž velmi hezky voní. Po vyprání bylo prádlo zjemněné, šlo velmi dobře žehlit. Bylo velmi dobře proprané a opravdu příjemné na dotek.
tvar láhve, dobře proprané prádlo
Ivana Plzáková 30.10.2019
Dobrý den měla jsem možnost vyzkoušet aviváž Lenor Mystery, vůně mě z prvu nijak neoslovily,ale po prvním použití jsem byla překvapená krásně jemným prádlem a vůní.Mohu jen každému doporučit.
Krásný obal, vůně a měkkost prádla Vyšší cena
Aneta P. 30.10.2019
Aviváž Lenor krásně voní i několik týdnu po vyprání.Když jsem prala poprvé prádlo v aviváži a otevřela pračku voněla celá koupelna. Za mě super.
Dlouhotrvající vůně Pěkný design láhve Nejsou
Marie Bačíková 29.10.2019
Vyzkoušela jsem aviváž Lenor Parfum des Secrets Blush. Velmi mě zaujal design aviváže, který je oproti jiným avivážím zajímavý a poutavý. Vůně aviváže je velmi jemná a příjemná a jak uvádí výrobce, prádlo voní i dlouho po vyprání, což hodnotím velmi kladně! Parfum des Secrets budu i nadále ráda užívat a ráda ji doporučím i známým.
dlouhotrvající a příjemná vůně
Alena Spein 29.10.2019
Lenor Secrets aviváž Kiss mě velmi mile překvapil svou jemnou a příjemnou vůni ovoce. Po vyprání prádlo nejen hezky voní, ale je i méně zmačkané. Aviváž působí i antistatický, sice ne moc, ale na tričkách je to i tak znát. Naprosto dokonalé je balení připomínající diamant.
Nádherné baleni Velmi příjemná vůně Dobrá konzistence Žádné
Dita Kloudová 29.10.2019
Aviváž lLnor používám už léta, tak jsem byla nadšená možností vyzkoušet jeho novinku. Vybrali jsme vůni Charm. Má příjemnou a nevtíravou vůni. Synovi aviváže obecně vadí, ale u této si pochvaluje, jak hezky voní. Prádlo po ní je hladké a hezky se žehlí. Doporučuji vyzkoušet, třeba budete nadšení jako my.
vůně, následky použití
Diana 29.10.2019
Po otevreni krasne voni, po vyprani je vune stejne intenzivni. Pradlo je krasne jemne. Ma hezky obal, jednoduche davkovani diky tekute konzistenci.
vune, davkovani, design
Kiviva 29.10.2019
Velké balení s dobře odejímatelným uzávěrem. Aviváž se velmi dobře nalévá, konzistence je super akorát. Vůně je velmi příjemná. Po vyprání prádlo zůstává provoněné a změkčené. Prádlo hezky voní i po vysušení v sušičce. Tato aviváž mne nezklamala. Doporučuji.
Vůně Jemnost prádla
Lucie 29.10.2019
Vyzkoušela jsem růžovou variantu a musím jí velice pochválit. Prádlo krásně voní. Vůně vydrží opravdu dlouho
 
Weronica92 29.10.2019
Vyzkoušela jsem růžovou variantu aviváže Lenor - Parfum des Secret KISS a jsem opravdu nadšená. Miluji sladké vůně a takhle je prozatím rozhodně TOP. Krásně drží na oblečení - stačilo dát i menší množství, než je doporučené.
vůně výdrž cena obal nic
Veronika 28.10.2019
Měla jsem možnost vyzkoušet aviváž Lenor Charm. Vůně byla opravdu moc příjemná, výrazná a současně nevtíravá. Prádlo po vyprání vydrželo dlouho voňavé, nebylo tolik zmačkané a šlo lépe žehlit. Konzistence mi přišla poněkud řidší, ale zase bylo snadnější dávkování. Aviváž má krásný atraktivní vzhled, tento design se opravdu povedl, je moc hezký a zajímavý. S touhle aviváží jsem byla moc spokojená a rozhodně ji doporučuji vyzkoušet. Nyní mě láká vyzkoušet i ostatní varianty z této edice.
krásná dlouhotrvající vůně design snadné dávkování
Pavli F: 28.10.2019
Hadejte, co mam, vypada to jako parfem, ale je to designova avivaz. Avivaz LENOR Secrets Charm, svetle modra lahev, vune sofistikovana kvetinova s eukalyptem. Slibuje, ze obleceni neztrati svuj tvar, nevybledne a nebudou se tvorit zmolky, bude hebke, nadychane a mekci na dotek. Potvrzeno. Dale uvadi, ze snizuje mackavost materialu a usnadnuje tak zehleni. 100% potvrzeno. Take uvadi, ze urychluje schnuti a snizuje staticky naboj. Take potvrzeno :) Muzl i deti se ptali, co tady tak pekne voni :) A ono nove vyprane povleceni :) Doporuceno celou nasi rodinou:)
 
jia 28.10.2019
Tak tato avivaz se opravdu vyjima vedle pracky, krasny obal, pripomina flakon parfemu a urcite tak ma vypadat, kdyz jde o LENOR Parfum des Secrets. Zkousela jsem cernou variantu Mystery s prijemnou vuni bilych kvetu a sladkych malin. Vune je opravdu podmaniva, dlouhotrvajici, provonila cely barak ;), konsistence ok. Potvrzuji tez snizenou mackavost vypraneho pradla, coz zlepsuje a usnadnuje zehleni, pradlo je mekkoucke a zehlicka lehce klouze. Napisu si Jeziskovi o dalsi varianty - ruzovou a modrou, tmave ruzova je pro me mooc sladka, ale verim, ze si take najde sve spotrebitele ;) Tyto avivaze se opravdu povedly :)
dlouhotrvajici vune zlepseni zehleni vyssi cena
Zdeňka Trenčínská 28.10.2019
Měla jsem Lenor Charm, který mi nejvíce voněl. Tato příjemná vůně vydrží ve vypraném prádle velmi dlouho – nejen po vyndávání z pračky, ale i po usušení, po vyžehlení a ještě nějakou dobu poté. Je velmi příjemná, nevtíravá. Prádlo, na nějž jsem použila aviváž, se příjemně žehlí. Aviváž má dobře vyřešené dávkování – ve víčku. A také se mi líbil design lahve. Jsem maximálně spokojena.
dlouhotrvající vůně pohodlné dávkování
Standa S. 27.10.2019
Na sve kosile jsem vyzkousel LENOR Secrets Mystery, novou cernou laveh avivaze od Lenoru, kde se design moc povedl, palec nahoru. Vune super, opravdu mysteriozni, dlouho vydrzi, kosile se mene mackaji, jsou mekke na dotek, lepe se zehli. Presne to, co od avivaze ocekavam.
Vune Tekutejsi konzistence Zlepsuje zehleni
Jitka V. 27.10.2019
Avivaz LENOR Secrets Charm ma velmi prijemnou parfemovou vuni, ma to byt eukaptylova vune s kvetinovym zakladem. Je opravdu zajimava, neotrela, konzistence tak akorat. Pradlo po vyprani fakt vonelo a vune vydrzela. Nebylo tolik zmackane a slo lepe zehlit. Design lahve je velmi zajimavy, opravdu vypada jako lahvicka parfemu, az je skoda lahev po vypotrebovani vyhodit, urcite najdu dalsi vyuziti ;)
Prijemna parfemova vune Krasna lahev Odpovidajici cena /v akci
Terezka 27.10.2019
Ruzova variantu LENOR Secrets Blush, Parfem des Secrets ma peknou ovocnou vuni, takovou az bonbonkovitou. Zkusila jsem pridat avivaz na lozni pradlo a rozvonelo to celou zahradu, a vonelo i tyden po prevleceni posteli. To se mi normalne nestava. Zkusim urcite i ostatni varianty, uz jsem je ocichavala v obchode. Vrele doporucuji!
Dlouhotrvajici vune Pradlo se tolik nemacka Zajimavy obal
Marketi 27.10.2019
Varinta Lenor parfum des secrets - Blush, ruzova lahev. Vune mi pripominala ovoce :) Opravdu jedinecna vune :) Konzistence avivaze je akorat, dobre se davkuje. Design produktu je neotrely, lahev je neprehlednutelna. Moc se nova avivaz od Lenoru povedla, vyzkousim i varinatu Mystery, Charm a Kiss ;)
 
Šárka Dvořáková 27.10.2019
Krásný design, úžasná vůně. Prádlo vydrží dlouho voňavé. Určitě doporučuji.
Skvělá dlouhotrvající vůně. Žádné.
rudovaL 27.10.2019
Já jsem z aviváže nadšená. Krásně voní a vůně vydrží opravdu dlouho (bunda voněla velmi intenzivně asi dva týdny aktivního nošení). Navíc se nemusí dávat velká dávka, tudíž vydrží na více praní.
vůně výdrž design žádné
Kristýna Č. 27.10.2019
Aviváž má příjemnou nevtíravou vůni. Pěkný elegantní obal. Vůně po vyprání vydrží na prádle poměrně dlouho.
Vůně Cena
Petra, Benešov 26.10.2019
Aviváž mám tu tmavě modrou s velice zvláštní vůní. Aviváž používám jen na ručníky a ložní prádlo a jsem spokojená. Voní to moc krásně a stále je cítit! Produkt doporučuji!
 
Petra, Benešov 26.10.2019
Mám aviváž vůně Kiss a jsem spokojená. I po použití sušičky je vůně cítit ještě dlouho! Doporučuji
 
Helena Svatková 26.10.2019
Tento výrobek mě velic nadchnul. Má velmi dobrou konzistenci, po vyprání prádlo krásně voní, provoní celý byt. Také se mi velice líbí obal, má krásný design, který určitě zaujmě i kupujícího. Jsem velice spokojena.
Tento výrobek doporučuji, velice mi vyhovuje svými účinky.
Jaroslava Berdychová 26.10.2019
Tento výrobek je příjemně parfemovaný a jeho vůně je celkově velmi příjemná a nezaměnitelná. Balení velmi atraktivní a praktické , zaujme na první pohled. Tato Aviváž splnila veškerá má očekávání. Plánuji zakoupit další z této řady aviváží od Lenoru.
Příjemná vůně Praktický obal Konzistence žádné
Kamila T. 26.10.2019
Lenor Parfum des Secrets a konkrétně KISS má dobrou konzistenci. Jeho vůně je také příjemná a nevtíravá. Dále mě velmi atraktivní a praktický obal. Prádlo je celkově po použití této aviváže měkoučké a příjemně provoněné, plánuji vyzkoušet i další výrobky této řady.
Větší balení Příjemná vůně Atraktivní obal vyšší cena pokud není v akci
Jana Fenglova 25.10.2019
Testovala jsem LENOR Secrets Kiss a velice příjemná vůně, prádlo je hebké, vůně vydrží. Velmi mě zaujal obal, konzistence dobrá, vyzkouším i jiné varianty
Hezký obal, dlouho voní Žádné
Dana S. 25.10.2019
Vune je hodne intenzivni. Dlouho vydrzi. Super na povleceni. Vyndam ze skrine a stale krasne voni. Na bezne prani staci i mensi davka. Takze pak cela lahev avivaze vydrzi dele. Obal se snazi nenasilne vyzdvihnout intenzitu a jedinecnost vune. Myslim, ze rada znovu zakoupim.
Dlouhotrvajici vune,na bezne pradlo staci mensi davka. Super na povleceni. Male baleni.
Lenka P. 25.10.2019
Po vyzkoušení Lenoru Mystery jsem byla spokojená. Mám rády typ těchto vůní a prádlo příjemné na omak. Lahev velmi připomíná parfém. Určitě vyzkouším i jiné druhy.
super obal příjemná vůně
Karolina Hrušáková 25.10.2019
Aviváž jsem měla možnost vyzkoušet. Zamilovala jsem se do vůně se značkou lenor kiss. Určitě všem doporučuji, po vyprání prádlo krásně rozvoní a vůně vydrží opravdu dlouho.
36 pracích dávek krásně baleno vůně cena odpovídající zatím málo dostupné v kamenných obchodech
Hana Valešová 25.10.2019
Vybrala jsem si LENOR Blush a mohu vřele doporučit. Jedná se o výrobek s nevtíravou, avšak příjemnou květinovou vůní. Výdrž provoněného prádla odpovídá mým představám. Téměř po celou dobu použití bylo příjemné jeho nošení, popřípadě, uklidňující spánek v povlečení, na nějž jsem výše uvedený prostředek použila. Praktické balení - jak po stránce vizuální i přijatelným množstvím obsahu. Dávám maximální škálu hvězdiček.
příjemná květinová vůně dlouhá výdrž praktické balení
Martina 25.10.2019
Měla jsem vůni Mystery a má velice příjemnou vůni, která dlouho vydrží na prádle a při sušení vyprané prádlo krásně provoní celý byt. Nedráždí pokožku, dobře se dávkuje, nádoba se dobře při dávkování drží, má velice povedený design, takže ji neschovávám do skříňky.
příjemná vůně, pěkný design, dlouho na prádle vydrží, nedráždí pokožku nic
Jana Stavová 25.10.2019
Lenor secrets Mystery má dobrou konzistenci. Vůně je nenásilná - něco mezi ovocem a květinou. Poměrně na dlouhou dobu provoní prádelník. Prádlo je po použití aviváže měkoučké.
příjemná vůně dlouhotrvající vůně po použití měkké prádlo
Lenka P. 25.10.2019
Aviváž me mile překvapila. Je tekutejsi, což mě vyhovuje, vůně jsou krásné z celé řady těchto aviváži. Hned po vyprání prádlo krásně vonělo a po sušení v sušičce celá pradelna. Prádlo bylo hebké a vůně vydržela do dalšího vytažení ze skříně.
Tekuté Pěkne balení Příjemné vůně Hebké pradlo
Nikol Burýšková 24.10.2019
Mela jsem možnost vyzkoušet aviváž a za mě super jsem milovník vůně vypraného prádla a tato aviváž k tomu krásně přispěje urcite doporučuji pradlo vážně krásně provoní i na delsi dobu
Vůně Vzhled Nic
Ivana, Velké Meziříčí 24.10.2019
Vyzkoušela jsem aviváž Lenor Parfum des Secrets, vůni Blush. Nejen že krásně provonela prádlo, ale současně i celou koupelnu. Prádlo vydrží vonět opravdu dlouho.
Krásná a dlouhotrvajici vůně Nejsou
Petra Bémová 24.10.2019
Používám aviváž Lenor červenou Kiss a jsem opravdu nadšená. Na první pohled zaujme krásný obal s víčkem ve tvaru květiny, dobře se s lahví manipuluje při nalévání do pračky. Aviváž nádherně voní, je to nadšení na první přičichnutí a krásná vůně opravdu hodně dlouho vydrží na prádle, které Vám provoní celou skříň :) Určitě vyzkouším i další 3 varianty.
Pěkný, praktický obal Nádherná vůně Dlouhotrvající vůně na prádle Příjemně měkké oblečení Bezva cena v akci Vyšší cena mimo akce
Jiřina Gregorová 24.10.2019
Vyzkoušela jsem aviváž Lenor Mystery. Vůně je velice intenzivní, stačí opravdu málo a provoní tím prádlo na dlouhou dobu. Nevoní ale jen skříň, je to cítit po celém bytě. Určitě vyzkouším i jiné vůně.
Výdrž vůně Stačí malé množství nic
Vlasta Konečná 23.10.2019
Aviváž LENOR Secrets Charm je velmi příjemná vůně, dlouho na prádle vydrží, design krásný, konzistence tak akorát, nemám ráda husté aviváže, spokojenost
Nádherně voní Dobrá konzistence Žádné
Hana Musilová 23.10.2019
Měla jsem možnost vyzkoušet novou aviváž LENOR Parfum des Secrets. Měla jsem variantu Kiss. Krásná dlouhotrvající vůně,která provoní prádlo, šatník a celý byt. Určitě vyzkouším všechny varianty.
Hebkost prádla Intenzivní vůně Nenašla jsem
Hana Musilová 23.10.2019
Jsem ráda, že jsem mohla vyzkoušet novou aviváž Lenor Parfum des Secrets. Měla jsem vůni Blush. Byly jsem překvapená, jak krásně prádlo voní, při otevření pračky. Ještě víc mě překvapilo, že vůně vydrží tak dlouho.
Dlouhotrvající vůně Oblečení nevybledne vyšší cena
Jana Holková 22.10.2019
Testovala jsem růžovou aviváž Lenor Secret Blush a je naprosto úžasná, na první přivoněni se mi moc nezdála, ale po vyprání se vůně line celým bytem, prádlo je měkkoučké a dost dlouho vydrží voňavé. Design nádherný, mám ráda krásně obaly, konzistence tak akorát, vyzkouším určitě i ostatní vůně
Krásná vůně Krásný obal Žádné
Alena Přibylová 21.10.2019
Testovala jsem aviváž Lenor mystery, zaujal mě výrobek jako takový, v obchodě bude nepřehlédnutelný. Praktická lahev s nevylívacím víčkem, ani kapka nazmar, složení a nevtíravá vůně , která provoní celý dům mi vyhovovala, prádlo měkkoučké , příjemné na omak. Doporučuji tnto výrobek
praktické balení nejsou
Václava Pechová 21.10.2019
Měla jsem tu možnost testovat nový Lenor Parfum desdes Secrets Kiss jsem velmi milé překvapena jeho krasnou a přijemnou vuni prádlo je jemnejši krasne a dlouho voni pradlo mi provonelo cely byt no proste uzasny urcite doporucuji lidem ktery maji radi kdyz si lehnou do postele a maji vonave a jemne lozni pradlo.
Kransa vune
Petra Nováková 21.10.2019
Tento výrobek doporučuji. Krásná vůně,která provoní na dlouho celý šatník. Co se týká vzhledu, tak může být ozdobou každé koupelny.
Vůně co vydrží Design výrobku Žádné
Nikola Gojová, Ostrava - Poruba 20.10.2019
Z této aviváže jsem nadšená. Nádherný obal a ta vůně👍👍👍
vůně dlouhodobá vůně žádné
Nikol Čmelíková, Plzeň 23 19.10.2019
Prádlo po vyprání velmi krásně a silně voní. Po vložení oblečení do skříně mi provonilo celý šatník. Vyzkoušela jsem hodně značek a aviváží, ale Lenor uspokojil všechna moje očekávání. Používám jej na všechny druhy prádla. Vůně Lenor Blush mi byla nejsympatičtější, ale příště půjdu i do dalších!
Výdrž, vůně, konzistence. Malá láhev.
Veronika, Praha 13 Stodůlky 18.10.2019
Naprostá pecka. Stačí fakt maličko této aviváže a byt provoní krásná intenzivní vůně plná ovoce a dřevin. Prádlo je po vyprání měkké a dobře se žehlí. Navíc má designové balení v podobě květu, což velmi oceňuji. Kromě vůně, měkce vypraného prádla ještě udělá parádu.
design dlouhotrvající vůně měkké prádlo po vyprání plastový obal
Šárka V. 18.10.2019
Měla jsem možnost testovat Aviváž Lenor Parfum des Secrets - Charm, takový jaký je design a barva obalu, tedy elegantní, stejně taková je jeho vůně, elegantní, nevtíravá a dlouho vydrží vonět nejen prádlo, ale i celý byt. Konzistence přípravku je řidší, ale to vůbec nevadí, výsledek je na jedničku. Doporučuji.
 
Janďula 18.10.2019
Otestovala jsem aviváž vůni Blush, opravdu mi krásně voněla a i prádlo po vyprání provonělo celou místnost. Stačí dát malé množství a prádlo je provoněné, krásně heboučké. Vůně je kombinace červeného ovoce se santalovým dřevem - výrazná lákavá vůně. Určitě doporučuji, klidně bych mohla mít i větší balení. Ráda zkusím i ostatní vůně, ale při výběru mi tato voněla nejvíc.
Nádherná vůně Stačí malé množství Hezký design obalu Nemám co vytknout
Jitka Kadlecová 18.10.2019
Měla jsem možnost otestovat novou aviváž LENOR Parfum des Secrets(Charm) a musím říci, že jsem opravdu nadšená . Desing lahve je perfektni, vypadá luxusně a stejně tak luxusní je i samotná aviváž. Voní krásné a prádlo zůstává dlouho voňavé a heboučké. Lenor používám dlouho, ale tato aviváž je opravdu top... Určitě vyzkouším i další vůně.
Vůně vydrží dlouho, prádlo je jemné a měkké, design lahve je úžasný Nenašla jsem
Michaela, Ústí nad Labem 14.10.2019
Naprosto úžasná vůně, která trvá i dlouho po vyprání. Prádlo je voňavé a hebké. Design lahve vypadá luxusně a luxusní je i samotná aviváž. Tuto aviváž jsem dostala na testování, ale určitě si ji koupím a koupím i ostatní vůně a věřím, že ani ty mě nezklamou
Vůně Design Konzistence
Vladimíra Novotná, Novosedlice 13.10.2019
Měla jsem možnost otestovat nový produkt LENOR Parfum des Secrets(Charm) musím říci, že jsem opravdu moc spokojená. Desing lahve působí luxusně a luxusní je i samotná aviváž. Voní moc hezky a prádlo je dlouho voňavé a hebké. Lenor používám již dlouho, ale s tímto produktem jsem nadmíru spokojená a myslím, že LENOR Parfum des Secrets zařadím do praní.... musím ještě dokoupit a zkusit i ostatní vůně.
desing lahve, dlouhotrvající vůně, konzistence nejsou
Michaela Linkova 13.10.2019
Prádlo pěkně voní. Použila jsem i do sušičky
Pěkná vůně a obal
Karolína Havlíková 13.10.2019
Doporučuji vůni mystery, je opravdu velmi příjemná a intenzivní. Po vyprání krásně provoní i celý byt. Vůně na prádle vydrží a to se mi u mnoha aviváží nestává. Napoprvé jsem zkusila o něco vyšší dávkování, ale úplně stačí to doporučené... Za mě super!
Krásná intenzivní vůně Vydrží na prádle Design aviváže, preferuji jednodušší vzhled
Petra Bémová 11.10.2019
Nádherná, dlouhotrvající vůně aviváže Lenor Kiss, jemné a měkké prádlo
Krásný obal, nádherná vůně, jemné, měkké prádlo, snadné použití - láhev je tak akorát velká, tvrdší a dobře se s ní manipuluje.
Květa, Praha 6 10.10.2019
Mám LENOR Secrets Charm Kiss. Vyprala jsem s ním dvě pračky a jsem spokojená. Prádlo hezky voní, vůně dlouho vydrží. Prádlo je na omak příjemně měkké, dobře se žehlí. Vyzkoušela bych i další druhy tohoto výrobku. Doporučuji dalším.
pěkná vůně měkkost
Lucie, Praha 4 10.10.2019
Aviváž krásně voní, vyzkoušela jsem vůni Blush a jsem spokojená. Jedna dávka provoní plnou pračku prádla na dost dlouho. Balení je velmi pěkné.
pěkné balení výdrž vůně nic
Marketa Gabrielova 8.10.2019
Jedinecna vune pradla po cele tydny. Krasny vzhled i desing. Kazda vune ma to sve kouzlo
Konzistence,vune Tenky plast na vicku
Nikola Šmelková 8.10.2019
Aviváž Lenor Secret mě ohromila svou intenzivní vůní, která provoní celý byt. Vybrala sem si vůni Charm, která je svěží, no zároveň má tak romanticky sladký podtón. Konzistence aviváže je vodová, no stačí úplně málo i do plné 5kg pračky a prádlo voní neuvěřitelně.
Krasny design aviváže Měkké prádlo Intenzivní vůně Žádné
plujek 8.10.2019
zkoušela jsem na barevné prádlo, vůně brzy vyprchala
vše žádné
sovinka 8.10.2019
až příliš silná vůně Kiss
balení příliš silná vůně Kiss
email 8.10.2019
vše v pořádku. hezky voní
vůně nic
Hana Úředníčková 9.11.2019
Aviváž mne ničím nepřekvapila, ale ani nezklamala. V dnešní době je takový výběr aviváží a v takové kvalitě, že je asi těžké uvést na trh něco zcela jedinečného. Každopádně, jsem spokojena s vůní, jejím charakterem i výdrží, která se zafixuje i žehlením, konzistencí, zaregistrovala jsem neobvyklý tvar lahve s korunkou.
funguje - změkčuje hezky a dlouho voní líbí se mi slovo Mystery v názvu
Šárka Burešová 9.11.2019
Měla jsme možnost testovat novou aviváž Lenor Secrets Mystery. U této aviváže na první pohled zaujme balení, na první přičichnutí vůně. Po použití je prádlo voňavé a měkčí. Vůně v prádle vydrží dlouho a cítíte ji i při žehlení. Určitě vyzkouším i další vůně, které řada Segrets nabízí.
Balení Vůně Nic
Barbora Čadová 7.11.2019
Měla jsem možnost očichat si všechny 4 druhy a nejvíce mne zaujala sladká, kytičková vůně Kiss. Voní opravdu nádherně, po prvním praní jsem měla krásně provoněný byt celé !3 dny! a prádlo voní taktéž nádherně a co oceňuji nejvíce - vůně vydrží! Konzistence je běžná, řekla bych, ale určitě pochválím moc hezký design láhve, působí elegantně a dobře se drží v ruce. Velmi ráda zakoupím příště zas.
Výběr ze 4 druhů Nádherná vůně Provoněný byt další 3 dny Prádlo opravdu po vyprání voní i za delší dobu Moc pěkný design Přijatelná cena Nic
Martina Čánecká 6.11.2019
Krásná dlouhotrvající vůně aviváže LENOR Secrets Kiss 900 ml (36 praní)! Určitě doporučuji!
 
Jan Sedláček 31.10.2019
Balení aviváže Lenor Secrets Charm má pěkný design, vypadá luxusně, dobře padne do ruky a líbí se mi i barevná kombinace. Uvítal bych ovšem, kdyby aviváž byla méně tekutá. Vůně aviváže vydrží celkem dlouho, je příjemná a nevtíravá. Přijde mi, že prádlo je po použití aviváže měkčí a dobře se žehlí.
vůně prádlo je po použití aviváže měkké prádlo se po použití aviváže dobře žehlí moc tekutý
moly 31.10.2019
Avivaz Kiss ma velmi pronikavou vuni, hodne dosladka. Jeji konzistence se mi zda ridsi nez jine avivaze. Libi se mi, ze vyrobce mysli i na recyklaci!
pronikava vune ridsi konzistence vyrobce mysli na recyklaci vyssi cena
Mária Kučerová 31.10.2019
Vůně je báječná, připomínala mi luxusní parfém. Po vyprání prádlo voní až moc intenzivně, ale po usušení je vůně moc příjemná. Vůně bohužel dlouho nevydrzela. Prádlo po vyprání krásně drží tvar i barvu. Konzistence je dobrá. Design lahve je moc povedený a vypadá luxusně. Celkově se mi aviváž líbí a můžu jí všem doporučit.
Vůně Vůně nevydrží dlouho
Pavlína Talandová 31.10.2019
Láhev je pěkně tvarovaná.Vůně aviváže mystery je příjemná prádlo pěkně po ní voní.mohu jen doporučit.
pěkná vůně hezký obal vyšší cena
Martina 31.10.2019
Lenor Pargum des Secrets mě mile překvapil velice příjemnou vůní. Opravdu pěkný design obalu. Velmi se mi líbí praktické víčko, které se dá použít jako odměrka.
vůně
Anna Hejkalová 31.10.2019
Měla jsem možnost otestovat Lenor Parfum des Secretst MYSTERY má skvělou konzistenci. Příjemná jemná vůně prádlo krásně provoní, ale i blízké okolí. Prádlo je měkoučké. Lenor Parfum des Secrets má zajímavý tvar a líbivý design lahve. Mohu jenom doporučit.
konzistence vůně tvar obalu design obalu měkost prádla vyšší cena
Jarka Dospělová 31.10.2019
Aviváž Lenor Parfum des Secrets BLUSH mě překvapil nádhernou jemnou vůní. Prádlo po vyprání krásně voní, ale přijde mi, že po sušení veknku dlouho nevydrží. Líbí se mi tvar lahve, nevypadne z ruky. Ale i design, jednotlivé druhy jsou barevně odlišeny. Určitě vyzkouším i další ..
tvar obalu design obalu vůně konzistence cena
Květa Křivohlávková 30.10.2019
Měla jsem možnost si vybrat ze všech čtyř variant, ale černá je na můj vkus moc těžká vůně, růžová zase sladká, jako hromada žvýkaček. Smetanová a modrá by u mě obstála. Nakonec jsem si vybrala Lenor Charm modrou. Její vůně opravdu provoní celý byt. Voní jak nějaký dámský parfém. Což ocení mnoho žen.
vůně, příjemnost jak na dotek tak na pokožce, ve skříni dlouhá doba trvání provonění, super do ruky láhev moc řidká konzistence, cena
Pavla 30.10.2019
Zúčastnila jsem se testování aviváže Lenor Parfum des Secrets měla jsem možnost testovat variantu Charm, hezký obal , velmi příjemná a intenzivní vůně, která voní dlouho. Přípravku stačí malé množství a vůně je intenzivní, ale příjemná, prádlo je hebké a voňavé.
vůně design lahve délka efektu vůně
Petra, Modlany 30.10.2019
Měla jsem možnost vyzkoušet Lenor Parfum des Secrets - Kiss. V první řadě mě zaujal obal. Hezký, moderní, příjemný do ruky. Po otevření mě překvapila nádherná smyslná a příjemná vůně. Konzistence příjemná. Prádlo krásně voní.
Krásný obal smyslná vůně dlouhotrvající 36 praček nic
Teenad 30.10.2019
Aviváž opravdu intenzivně voní, takže stačí dát menší množství. Prádlo je po vyprání krásně navoněné.
Pěkná vůně a tvar lahve
Naďa Veselá 29.10.2019
Zkoušela jsem aviváž lenor blues, moc pěkná jemná vůně. Dávkovala jsem přesně, jak je uvedeno na obalu a prádlo voní stále jemně i několik dní po vyprání. Tekutý tak jako jiné aviváže v tom rozdíl nevidím. Prádlo po něm hezky měkké. Jsem spokojená.
 
Daniela 29.10.2019
S aviváží Lenor Parfums des Secrets jsem spokojená, krásně a dlouho voní. Vůně je silná ale nevtirava, příjemná. Co se týče konzistence mohla by být maličko hustší, ale vodova také není. Dává se jí do pračky opravdu maličko, takže balení vydrží na delší dobu. Další věc co stojí za zmíňku je design lahve, vypadá luxusně, takže ji hrdě vystavuji jako interiérový doplněk na pračce. Za mě palec nahoru, jen tedy ta cena by mohla být maličko nižší.
Dlouhotrvající vůně Design lahve Příjemná vůně Dávkování Cena
Helena 28.10.2019
Lenor parfum des Secrets má zajímavý design lahve, takže není ostudou, když zůstane stát vedle pračky. Aviváž je trochu tekutejší, než jsem byla zvyklá a dávkuje se klasicky do víčka. Vůně je intenzivní, ale ne nepříjemná. Navíc vydrží ve vypraném prádle velmi dlouho – nejen po vyndávání z pračky, ale i po usušení, po vyžehlení a ještě nějakou dobu poté. Prádlo, na nějž jsem použila aviváž, se příjemně žehlí. S touto aviváží jsem byla celkově spokojena.
příjemná vůně zajímavý obal prádlo se dobře žehlí vyšší cena
Hanka 25.10.2019
Otestovala jsem Lenor Mystery a jsem velmi spokojená. Aviváže této značky používám, ale tuto novinku jsem doposud ještě nezkoušela. Po vyprání je prádlo krásně měkké, ale vůně je mnohem intenzivější než jsem byla zvyklá a to jedině kvituji. Určitě doporučuji.
vůně nic
Denisa 25.10.2019
Velmi doporučuji a zároveň děkuji Ženám s.r.o. za možnost otestování. Dlouhotrvající vůně lehce nahradí parfém a oblečení je krásně hebké.
Vůně Nic
Jaroslava Volovecká 25.10.2019
Vyzkoušela jsem Lenor secrets Mystery. Po dlouhé době jsem aviváž použila(více jak 10 let jsem ji nepoužívala), protože mě přesvědčila její lehká nevtíravá vůně. Po použití prádlo také příjemně vonělo. Vůně je opravdu lehká a poměrně dlouho vydrží. Prádlo bylo nadýchané a tak mě tato aviváž přesvědčila - budu jí používat i nadále!
lehká nevtíravá vůně poměrné dlouho vydrží
Jitka Kučová 24.10.2019
Dobrý den, po otevření jsem měla nejdříve obavu, že je aviváž příliš výrazná. Ale její intenzita se po vyprání sníží, prádlo se krásně hebké a vůně je "tak akorát".
hebkost prádla, snazší žehlení příjemná vůně
Renata Prchalová 24.10.2019
testovala jsem LENOR MYSTERY a musím říct,že jsem byla příjemně překvapená nejen krásnou vůní ,ale i hebkostí osušek. Aviváž je trochu řidší ,než jsem zvyklá od jiných výrobců,ale na kvalitě to není poznat. prádlo mi schnulo jak vevnitř tak i venku a vůně je pořád moc pěkná,takže za mě 1
vůně prádlo je hebké
Pavla Ondrová 24.10.2019
Vyzkoušela jsem Lenor Blush a můžu říct, že hned na první pohled krásně voní. Po vyprání prádlo nádherně voní a provoní celý byt. Prádlo voni dlouho po vyprání. Doporučuji.
Krásně voní Intenzivní vůně Design Cena Řídká konzistence Malý obsah
Kamila Košťálová 21.10.2019
Oceňuji krásnou dlouhotrvající vůni, hebkost prádla, které se nemačká. Design produktu je také velice povedený a manipulace s nim je velmi snadná.
Příjemná dlouhotrvající vůně Hebkost prádla Neekologické balení
Lenka Š. 21.10.2019
Aviváž mám ve verzi Mystery, která je přijemně sladká a vydrží opravdu dlouho. S tvrzením, že vydrží na oblečení dlouho jako parfém, zcela souhlasím. Vyprala jsem deky a i po týdnu z nich vůni intenzivně cítím. Jsou také velmi hebké na dotek. Co mě nemile překvapilo je to, že je velice tekutá, až mám dojem, že je schválně naředěná. A dle složení si jsem jistá, že se jedná o pěkný chemický koktejl.
Intenzivní vůně Prádlo je po vyprání hebké Velice neekologické Až moc tekuté
Tereza Achilles 18.10.2019
právě jsem vyzkoušela aviváž lenor vůně kiss. Vůně na mě hodně výrazná, sladká. Překvapila mě vůně po vyprání ložního prádla a ručníků, prádlo krásně vonělo a provonělo celý byt. Vůně byla méně výrazná u drobnějšího prádla. Ručníky i ložní prádlo byla příjemné hebké. Ráda znovu zakoupím tuto aviváž, ovšem vyzkouším jinou vůni.
měkké prádlo výrazná vůně
Petra 9.10.2019
Zkoušela jsem Lenor Charm (modrý). Po vyndání z pračky prádlo krásně voní. Stačí malé množství, vůně je intenzivní. Prádlo vydrží dlouho voňavé. Na prádlo aviváž nemá negativní účinky. Mohu Lenor Charm doporučit.
vůně
Petra Velíková 5.10.2019
Aviváž je opravdu povedená. Vůně jsou pěkné, každý si vybere, ať už jemnější, nebo výraznější. Voní opravdu dlouho.
výběr vůní, vzhled obalu, dlouhodobý účinek
Alena Ciglerová 5.10.2019
Nádherná vůně, po použití měkounké a dlouho voňavé ručníky a osušky.
vůně, design, konzistence
Zdena Müllerová, Praha 5 26.10.2019
Aviváž je balená v krásné lahvi. Byla jsem spokojena i s konzistencí, která nebyla moc hutná ani moc řídká. Co mě ale zklamalo byla vůně. Prádlo po vyprání vonělo opravdu minimálně.
Hezkýd design, konzistence produktu také super. Na prádle moc nevoní.
Kveta Buchtova 25.10.2019
Tato avivaz,me prekvapila svym hezkym balenim,po otevreni a poznane nove vune,u me velke zklamani-nemam rada takove vune,pradlo sice mekoucke,ale kdyz,vam neco nevoni,tezko se budete k tomu vracet
 
Michaela Culková 24.10.2019
Dost dlouho používám aviváž Cocollino. Zkrátka jednoduchá čistá vůně. Dřív, když jsem ještě používala aktivně Lenor. Mě vždycky odradil. Protože měl šílenou parfémovou vůni a konzistence s kousky něčeho. Teď po otestování nové řady Secrets Charm. Jsem velmi mile překvapena. Parfémová vůně (elegance) je jemná, čistá. Konzistence perfektní - tekutá, což je skvělý.
konzistence vůně čistota jemnost dlouhotrvající vůně cena velikost lahve
Zdenka Mácová 7.10.2019
Ze všech nabízených aviváží mě nejvíc zaujala aviváž Lenor Mystery - vůně mošusu, bílých květin a malin.  Při prvním čmuchnutí jsem cítila závan pánského parfému.  Po vyprání také příjemně voní, i kdy manžel je opačného názoru :-) Konzistence je tak akorát tekutá. Vzhled produktu je pěkný, lákavý, uzávěr je podobný rozkvetlé květině. Nelíbí se mi cena, to, že je produkt vyrobený v Saúdské Arábii a že je škodlivý pro vodní organismy.
vůně, vzhled cena, škodlivost k přírodě, země výroby
Větrník 9.11.2019
Tato aviváž mě úplně nenadchla. Vůně dost rychle z prádla vyprchá. Konzistence je dost řídká, takže mám i docela vysokou spotřebu.
Atraktivní balení v černé láhvi - zaujalo mě. Vůně dlouho nevydrží Řidší konzistence Produkt není snadno biologicky odbouratelný a zatěžuje vodní organismy
123 ...
 

Odkaz k produktu na stránkach výrobcu: Zadajte odkaz recenzie produktu

Poznámka:

Skúste nové Alza Premium Moja Alza Prihlásiť Ako nakúpiť
Tipy na vianočné darčeky Zobraziť
WEB1
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi