Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál mini AD gaming

Lenovo C2 Power Black

Zobraziť katalóg
Lenovo C2 Power Black
4,4 3 hodnotení
Mobilný telefón 5,0" IPS 1280 x 720, procesor MediaTek MT6735p Quad Core, RAM 2 GB, interná pamäť 16 GB, MicroSDHC až 32 GB, fotoaparát 8 Mpx + 5Mpx, GPS, WiFi, bluetooth, 3G/LTE, Dual SIM (2x Micro SIM), batéria 3500 mAh, Android 6.0
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  SVL1028b1b Produktové číslo:  PA450114RO Stránky výrobcu

Lenovo C2 Power Black

vlastnosti telefónu

143 mm

Táto fotografia je vypnutá z lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Lenovo C2 Power

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

71,4 mm

Táto fotografia je vypnutá z lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Lenovo C2 Power

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

9,55 mm

Hmotnosť telefónu: 155,6 g

Úhlopříčka displeje

5"

uhlopriečka displeja

Typ operačního systému

Android 6.0 Marshmallow

typ operačného systému

Výdrž batérie

3 500 mAh

batéria

MicroSim

2 × MicroSIM

typ SIM karty

Rozměry

71,4 × 143 × 9,55 mm

rozmery telefónu (Š x V x H)

Vnitřní paměť

16 GB

vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

8 Mpx + 5 Mpx

fotoaparát

Připojení

LTE (4G)

najrýchlejší internet

SD karta

microSDHC až 32 GB

slot na pamäťové karty

Váha

155,6 g

hmotnosť telefónu

Mobilný telefón Lenovo Vibe C2 Power je takmer totožný s modelom Vibe C2. Líšia sa len v dvoch parametroch, avšak zásadných. Vibe C2 Power dostal do výbavy 2GB RAM (oproti 1 GB) a výrazne bola navýšená aj kapacita batérie, ktorá sa zastavila na 3500 mAh, čo už je veľmi slušná hodnota. Aj preto telefónu mierne vzrástla veľkosť a navýšila hmotnosť na 155,6 g. Ďalej sa potom môžete tešiť na voliteľnú podporu dvoch SIM kariet a rýchlosť pripojenia 4G (LTE), ktorá vám pomôže byť neustále v spojení s priateľmi a rodinou. Tento cenovo výhodný šikovný telefón ocení každý, kto požaduje výkon a nechce minúť veľa peňazí.

Kľúčové vlastnosti

  • Čistý elegantný dizajn
  • Štvorjadrový procesor MediaTek MT6735
  • Ostrý IPS displej so širokými pozorovacími uhlami
  • Rýchle dátové prenosy s podporou LTE
  • 8 Mpx fotoaparát a 5Mpx predná kamera
  • Užívateľsky vymeniteľná batéria
  • Moderný systém Android 6.0
  • Užívateľské prostredie VIBE UI

Výkonný smartphone pre každého

Vďaka 5" IPS displeju môžete sledovať ostrý obraz, a vychutnávať si tak filmy, a byť v spojení s priateľmi. Navyše sa Vibe C2 Power vojde pohodlne do dlane i do vrecka. Prítomnosť HD (1280 × 720) rozlíšenia oceníte pri bežnom používaní, ale aj pri hraní hier alebo sledovaní filmov vo vysokom rozlíšení.

Aj cez svoju nízku cenu je telefón vybavený dvojicou fotoaparátov s vysokým rozlíšením 8 + 5 Mpx. Tie vám umožnia zachytiť nádherné okamihy vášho života a zhotovovať štýlové selfie. Vďaka 1W reproduktoru s technológiou Waves MaxxAudio si užijete svoju obľúbenú hudbu ako nikdy predtým.

Vysokých požiadaviek sa nezľakne

Vibe C2 Power je poháňaný štvorjadrovým procesorom MediaTek MT6735 s grafickým čipom Mali-T720MP2. Práve vďaka výkonnému procesoru môžete hrať hry, sledovať filmy a spúšťať aj tie najnáročnejšie aplikácie. S už zmienenou 2GB RAM nie je pre telefón problémom ani viac spustených aplikácií naraz a je umožnený úplne plynulý chod operačného systému Android 6.0 Marshmallow.

Zábava bez hraníc

Okrem funkcií Bluetooth a WiFi podporuje Vibe C2 Poer tiež siete 4G (LTE) poskytujúce najrýchlejšie dátové pripojenie. Zaručuje vám tak okamžitý prístup do vášho online sveta. V prípade, že nemáte dostatok miesta na vašu hudbu a filmy, môžete rozšíriť pamäť vášho smartphonu o ďalších 32 GB pomocou microSDHC karty.

Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Toto (plus dalsie Lenovo telefony) mi nepride ako klasicky telefon s tlacidlami, kde je zaradeny.

Diskusia a poradňa k Lenovo C2 Power Black
Príslušenstvo pre Lenovo C2 Power Black
Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lenovo C2 Power Fekete.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií