AD homeoffice AD homeoffice

Recenzie Lenovo IdeaPad 510-15ISK Pearl Black

Zobraziť katalóg
Lenovo IdeaPad 510-15ISK Pearl Black - Notebook

Recenzie Lenovo IdeaPad 510-15ISK Pearl Black

Zaujímajú vás názory a recenzie na Lenovo IdeaPad 510-15ISK Pearl Black? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,0 z 5 hviezdičiek od 15 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Lenovo IdeaPad 510-15ISK Pearl Black. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Lenovo IdeaPad 510-15ISK Pearl Black aj vy.

Používateľské recenzie

Marek, Horné Srnieflag
Hodnotené 14. 10. 2017, variant Lenovo IdeaPad 510-15ISK Pearl Black
Overený nákup
S notebookom som veľmi spokojný. Prekvapil ma pri svojej práci, ktorú dokáže odviesť.
rýchly
spolahlivý
bez problémov
neseká
jednoduchý
nehučí samotný notebook a nehučí ani chladenie, ktoré som k nemu kúpil ako vybavenie
tichý
tenký
ľahký
Vrelo odporúčam menej náročným hráčom ale aj kancelárskym ľuďom. Našiel som iba samé pozitívne veci a notebook nie je absolútne počuť ani pri vyššej záťaži.
Pri starších hrách 2 roky dozadu a nižšie v kľude na vyššej grafike, pri novších s vylepšenou grafikou ťahám na nižšej bez problému.
Jediný zápor som videl v tom, že keď som prvýkrát spustil notebook a začal inštalovať aktualizácie, tak pri automatickom reštartovaní vyhodilo error s tým, že harddisk našiel problém a musí byť nútene vypnutý. Iné výhrady voči tomuto notebooku nemám absolútne.
0 ×Nahlásiť
Barbora, Brandýs nad Orlicíflag
Hodnotené 14. 9. 2017, variant Lenovo IdeaPad 510-15ISK Pearl Black
Overený nákup
Lehký, tichý, dobrý poměr cena/kvalita
Krátký napájecí kabel
0 ×Nahlásiť
Karel, Česká Třebová 2flag
Hodnotené 21. 5. 2017, variant Lenovo IdeaPad 510-15ISK Pearl Black
Overený nákup
Notebook byl inzerován jako vrácený po rozbalení = nepoškozené zboží ve stavu nového kusu, pouze nevyhovělo prvnímu kupci a bylo v zákonné lhůtě vráceno.
Přesto, že vedle sebe ve stejné rubrice "Rozbaleno" bylo nabízeno více kusů a typů notebooků, z objednávky 2 různých kusů pouze tento dorazil v inzerovaném stavu = nový kus, pouze několikrát zapnutý a s minimální dobou používání.
Jiný kus jiného typu byl zaslán přes nabídku v rubrice "Rozbaleno" ve stavu odpovídajícím minimálně půl roku trvajícímu hrubému využívání, s mechanicky poškozeným povrchem těla, do blýskava ohmatanou klávesnicí a touchpadem, na hřbetu potřísněn neznámou barvou. Nákupy u této firmy nikomu nedoporučuji, zejména pokud se takový člověk chce vyhnout nepříjemnostem a nervovému vypětí spojenému s reklamací podvodně nabízeného použitého zboží z oprav a repasí.
0 ×Nahlásiť
Zákazníkflag
Hodnotené 22. 4. 2017, variant Lenovo IdeaPad 510-15ISK Pearl Black
Overený nákup
IPS display
podsvietená klávesnica
dobrý zvuk
notebook došiel bez mechaniky, čo ani tak veľmi ani nie je problém, ale na miesto mechanicky je len plastový rámik na ďalšiu 2,5 HDD alebo SSD, ale bez elektronického okruhu na pripojenie k počítaču, takže ak si chcete dokúpiť SSD tak na to zabudnite
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií