Dvojročná záruka teraz aj pre firmy PET

Lenovo IdeaPad 700-15ISK Gaming

Zobraziť katalóg
Lenovo IdeaPad 700-15ISK Gaming
Notebook – Intel CPU, 15.6" LED 1920x1080 IPS antireflexná, RAM až 16GB, až SSD 128GB + HDD 1TB, WiFi, Bluetooth 4.0, HD webkamera, HDMI, reproduktory, až Windows 10
Kód:  NT358k3fNAD Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Lenovo IdeaPad 700-15ISK Gaming Predaj skončil

Lenovo IdeaPad 700-15ISK Gaming

Multimediálny notebook Lenovo IdeaPad 700-15ISK Gaming je veľmi schopná herná mašina. Tenká konštrukcia nepostráda štýl a pod jej povrchom je miesto pre tie najvýkonnejšie procesory Intel. Do herného sveta sa s ním vydáte úplne neohrozene, silu vybraných komponentov môžu skúšať aj tie najnáročnejšie kúsky.

Kľúčové vlastnosti

  • Výkonné procesory obľúbenej značky Intel
  • Stereo reproduktory a technológia Dolby Home Theater vytvorí špičkový zvuk
  • Komponenty s najlepšími vlastnosťami pre hráčov
  • Full HD displej s antireflexnou úpravou
  • Atraktívny vzhľad doplnený o podsvietenú klávesnicu

Našliapaný herný stroj

Srdcom notebooku sú procesory Intel, silné a spoľahlivé, s ohromujúcim výkonom pri zachovaní rozumnej spotreby. Budú výborne spolupracovať s externou grafickou kartou a operačnou pamäťou, ktorej je k dostaniu až 16 GB podľa tej ktorej konfigurácie. Zaloviť tak môžete aj medzi hrami, ktoré nemajú zrovna skromné ??nároky. Pre ukladanie dát ale aj chod systému dostal notebook do vienka hneď dvojicu diskov. SSD jednotka s kapacitou až 128 GB vám dá pocítiť okamžitú odozvu programov. Doplní ju HDD s dostatkom miesta, až 1 TB.

Pastva pre oči i uši

Notebook dostal do vienka Full HD displej IPS technológie s antireflexnou úpravou, ktoré obmedzia odlesky a spríjemnia hranie hier. Lenovo IdeaPad 700 už na prvý pohľad dáva najavo, na čo je určený. Zvukovú kulisu potom obstaráva technológia Dolby Home Theater. Takto zvolená výbava je zárukou prvotriedneho zážitku.

Dlhšia výdrž na batériu

Možnosť pripojenia je tu zastúpená konektormi HDMI alebo napríklad dvojicou USB 3.0 a slot na SD karty. Notebook beží na novom operačnom systéme Windows 10 s novým a vylepšeným prostredím, rýchlym prebúdzaním zo spánku alebo tiež novými bezpečnostnými funkciami. K internetu sa pripojíte cez konektor LAN alebo pomocou WiFi v rýchlom štandarde 802.11ac.

Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

Poznámka:
  • Pokiaľ nie je uvedené inak, tak výrobok obsahuje českú klávesnicu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, zaujímalo by ma, či je nejaký variant tohto notebooku dostupný. Tiež, či ma podsvietenie klavesnice a či má voľný slot na ssd disk. Vopred ďakujem za odpoveď.

Diskusia a poradňa k Lenovo IdeaPad 700-15ISK Gaming
Príslušenstvo pre Lenovo IdeaPad 700-15ISK Gaming Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo IdeaPad 700-15ISK Gaming. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lenovo IdeaPad 700-15ISK játék.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií