Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Recenzie Lenovo IdeaPad Yoga 3 14 Clementine Orange

Zobraziť katalóg
Lenovo IdeaPad Yoga 3 14 Clementine Orange - Tablet PC

Recenzie Lenovo IdeaPad Yoga 3 14 Clementine Orange

Zaujímajú vás názory a recenzie na Lenovo IdeaPad Yoga 3 14 Clementine Orange? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,5 z 5 hviezdičiek od 7 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Lenovo IdeaPad Yoga 3 14 Clementine Orange. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Lenovo IdeaPad Yoga 3 14 Clementine Orange aj vy.

Používateľské recenzie

Marcel, Syrovínflag
Hodnotené 12. 9. 2016, variant Lenovo IdeaPad Yoga 3 14 Clementine Orange
Overený nákup
Krásný, jemný OBRAZ
Štíhlý, elegantní a praktický DESIGN
Prostorový, hlasitý a kvalitní ZVUK
Výpočetní VÝKON na grafické práce
Příjemná výdrž BATERIE
Fušerské DÍLENSKÉ ZPRACOVÁNÍ
V rámci týdne odešla postupně dotyk displeje, pět kláves, stabilita nabíjení (což naprosto deformuje životnost baterie) a následně šel do kytek celý počítač jako takový. Takže si nekupujte za 22 000,- Lenovo protože je na h*vno a nezaručuje ani dvouletý, bezchybný provoz.
0 ×Nahlásiť
Ivan, Žilinaflag
Hodnotené 27. 7. 2016, variant Lenovo IdeaPad Yoga 3 14 Clementine Orange
Overený nákup
prevedenie
vydrž baterie
hned prvy tyzden sa zacal prejavovat problem dotykoveho displeja (pravdepodobne to nastalo po upgrade na W10) no po kontaktovaní supportu lenova sa to podarilo po upgrade FW vyriešiť.
0 ×Nahlásiť
Ing. Pavol Pihorňa, Praha 4 - Podolíflag
Hodnotené 16. 4. 2016, variant Lenovo IdeaPad Yoga 3 14 Clementine Orange
Overený nákup
rýchlosť SSD disku, veľkosť tak akurát, rôzne polohy - využívam aj ako stolový PC s pripojenou myškou a klávesnicou, aj ako tablet, podsvietené klávesnica mne osobne vyhovuje a aj výstup jednotlivých kláves.
leský displej ale keď chcete dotykáč, tak inej možnosti niet. občas blbne dotyková obrazovka keď často mením polohy tablet vs. pc (na displeji sa inde zobrazí bod dotyku ako sa v skutočnosti dotknete prstom - oddchylka cca. 3-5cm), po reštarte je už všetko ok, malý disk s množstvom predinštalovaných blbostí, po inštalácii Office 365 a esetu mi zostáva 50GB voľného miesta(dá sa to vyriešiť externým diskom), chýba mi tam ešte 1 vstup USB, sú 2x USB 3.0 a jeden deklarovaný vstup USB 2.0 je vlastne vstup na nabíjačku, nešli mi spustiť hry, ak som chcel aktualizovať driver na Nvidiu, tak mi stále hlásilo, že nejde nadviazať spojenie aj keď ostatné mi všetko aktualizovalo. ale nekúpil som si ho kvôli hrám - to bolo len z takej nostalgie, takže možno to je takto lepšie :D. Niektoré aplikácie niesú prispôsobené na tablet mód, takže aj po zmene polohy na tablet ostávam v režime PC, aby sa to zobrazovalo správne. Celkovo však doporučujem - na surfovanie po nete, pozeranie filmov a práca s kancelárskymi aplikáciami je super!!! výdrž batérie som zatiaľ nemal možnosť nejako extra odsledovať keďže som viac menej stále pripojený na siet ( v lenovo settings doporučujem v tomto prípade nastaviť safety režim batérie, kedy vám ju dobíja na maximálne 60% aby nedošlo k zníženiu kapacity batérie.
0 ×Nahlásiť
Jiříflag
Hodnotené 22. 3. 2016, variant Lenovo IdeaPad Yoga 3 14 Clementine Orange
Overený nákup
Výběr notebooku pro mě byl peklo, chtěl jsem něco, co by mi nějakou dobu vydrželo, alespoň trošku si na tom zahrál a aby to hned po odpojení ze zásuvky neumřelo. Všechno tohle jsem v tomhle notebooku našel, navíc nepatří mezi nejtěžší, takže se jeden při pravidelném nošení nestrhá.
Po několika dnech mi začal blbnout dotykový display, při překlopení na tablet se zbláznil a nereagoval. Naštestí postačila chvíle googlení a pomocí jednoduchho fixu bylo vše vyřešeno.
Co naopak vyřešeno nebylo, je přepínání funkčních kláves do jiného než původního stavu. Stačí restart a funkce kláves se prohodí, byť to jde spravit rychlým kliknutím v Lenovo nastavení, pořád to zamrzí.
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií