Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Lenovo ThinkPad E450

Zobraziť katalóg
Lenovo ThinkPad E450
Notebook - Intel CPU, 14 "LED až 1920x1080 antireflexná, RAM 4GB, HDD až 1TB, WiFi, Bluetooth, webkamera, HDMI, USB 3.0, čítačka odtlačkov prstov, dokovatelný, až Windows 10
Kód:  NT164r6fNAD Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Lenovo ThinkPad E450

Off
Notebook Lenovo ThinkPad E450 Black
Off
Notebook Lenovo ThinkPad E450 Black

Vysoký výkon pri akejkoľvek úlohe

Uhlopriečka s úhlopriečkou 14 "sa zobrazuje až do rozlíšenia Full HD . V srdci notebooku procesor Intel.Vynikajú pri vysokom výkone s nízkou spotrebou energie. Optimalizovaný výkon dokáže spracovať ako multitasking, tak náročné úlohy.

Off
Notebook Lenovo ThinkPad E450 Black

Krištáľovo čistý zvuk

Reproduktory Dolby Advanced Audio poskytujú krištáľovo čistý priestorový zvuk. S touto technológiou môžete dosiahnuť lepšiu kvalitu hlasu prostredníctvom VoIP aplikácií, vyšších zvukových zväzkov bez skreslenia a väčšiu prehľadnosť dialógu pri sledovaní filmov.

Off
Notebook Lenovo ThinkPad E450 Black

Legendárna klávesnica

Legendárne klávesnice ThinkPad s ergonomickým dizajnom a ukazovacie zariadenia TrackPoint odolné voči škvrnám zabezpečujú vynikajúce pracovné skúsenosti. Zariadenie TouchPad s tlačidlami je teraz väčšie a môže byť nakonfigurované navyše.

Off
Notebook Lenovo ThinkPad E450 Black

Lenovo Cloud Storage

Chráňte svoje dôležité dáta a zabezpečte rýchly a pohodlný prístup k zdieľaným súborom . Môžete automaticky zálohovať a synchronizovať údaje vo vašej firme a pristupovať k nim z rôznych zariadení.

Off
Notebook Lenovo ThinkPad E450 Black

Rýchly prenos dát

Rozhranie USB 3.0 ponúka až 10-násobok bitovej rýchlosti na rýchle kopírovanie veľkých multimediálnych súborov medzi zariadeniami E450 a ostatnými zariadeniami a bezproblémové pripojenie periférnych audio a video zariadení.

Off
Notebook Lenovo ThinkPad E450 Black

Technológia Lenovo OneLink

OneLink je jedinečné rozhranie, ktoré zjednodušuje pripojenie pomocou jedného kábla pripojeného k doku ThinkPad OneLink Dock. Dokovacia stanica OneLink Dock ponúka porty USB 3.0 a video porty, gigabitový ethernet a audio.

Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

Poznámka:
  • Pokiaľ nie je uvedené inak, tak výrobok obsahuje českú klávesnicu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Lenovo ThinkPad E450 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo ThinkPad E450. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lenovo ThinkPad E450.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií