Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

LG QuickCircle Cover Gold CFR-100

Zobraziť katalóg
LG QuickCircle Cover Gold CFR-100
5 1 hodnotení
Puzdro na mobil flipové pre LG G4 (H815), na bezdrôtové nabíjanie
Kód:  RL722c4a Produktové číslo:  CFR-100.AGEUGD Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

LG QuickCircle Cover Gold CFR-100

Už vás nebaví pri dobíjaní vášho smartphonu neustále hľadať nabíjačku alebo vám jednoducho prekážajú prebytočné káble? Spoločnosť LG teraz predstavuje štýlové púzdro QuickCircle, ktoré ochráni váš smartphone pred prachom, nečistotami či mechanickým poškodením. Hlavnou a nespornou prednosťou však je, že púzdro podporuje bezdrôtové nabíjanie. Stačí si len kúpiť kompatibilnú bezdrôtovú nabíjačku a môžete sa rozlúčiť s otravnými káblami.

Púzdro je vyrobené z veľmi kvalitného a odolného materiálu s prepracovaným dizajnom. Jeho konštrukcia umožňuje bezproblémový prístup ku všetkým konektorom bez akéhokoľvek obmedzenia. Hlavným znakom a dôležitým členom tohto obalu je praktické QuickCircle okienko, ktoré slúži na pohodlné ovládanie obľúbených funkcií, čítanie správ, volanie, fotenie, sledovanie fitness aktivít a ovládanie hudobného prehrávača. Vďaka tomu, že ide o produkt priamo od výrobcu, je zaručená perfektná kompatibilita s prístrojom.

Parametre a špecifikácia

Typ
Flipové puzdro Hotovo!
Vlastnosti a funkcie
Kompatibilný s bezdrôtovým dobíjaním, Ochrana displeja pred poškriabaním Hotovo!

Typ a materiál

Typ
Flipové puzdro Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti a funkcie
Kompatibilný s bezdrôtovým dobíjaním, Ochrana displeja pred poškriabaním Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

jde sundat flipové pouzdro

Diskusia a poradňa k LG QuickCircle Cover Gold CFR-100
Príslušenstvo pre LG QuickCircle Cover Gold CFR-100 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LG QuickCircle Cover Gold CFR-100. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LG QuickCircle Fall Gold-CFR-100. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LG QuickCircle Fall Gold-CFR-100. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LG QuickCircle Cover Gold CFR-100.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií