Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

Logitech Ultimate Ears ROLL 2 - Habanero

Zobraziť katalóg
Logitech Ultimate Ears ROLL 2 - Habanero
Bluetooth reproduktor - 108Hz-20kHz, 85dB, vode (IPX7) a nárazu odolný, integrovaná Li-Ion batéria s výdržou až 9h, váha 330g,
Kód:  MH330k1c Produktové číslo:  984-000705
Logitech Ultimate Ears ROLL 2 - Habanero Predaj skončil

Logitech Ultimate Ears ROLL 2 - Habanero

S novým modelom bezdrôtových reproduktorov Logitech Ultimate Ears ROLL 2 - Habanero si užijete svoju obľúbenú hudbu v každej situácii aj prostredí. Bluetooth reproduktor UE ROLL 2 ponúka o 15 percent silnejší zvuk a dlhší bezdrôtový dosah až 30 metrov, to všetko v štíhlom prevedení ako pôvodná verzia UE ROLL.

A pretože UE ROLL 2 váži len málo cez 300 g, budete mať so sebou viac zvuku bez toho, aby reproduktor bol väčší alebo ťažší. Reproduktor je nárazuodolný a vodeodolný. Zvládne ponorenie do 1 metra hĺbky až na 30 minút.

Hlavné prednosti

  • Skladný a výkonný bezdrôtový reproduktor
  • Odolný proti nárazu aj vode
  • Na jedno dobitie vydrží hrať až 9 hodín
  • Oproti staršiemu modelu o 15% silnejší zvuk
  • Pomocou Bluetooth sa spojí s 2 zdrojmi zvuku naraz

Konektivita i vysoká výdrž

Zariadenie je schopné sa napárovať až na 8 zariadení a v len okamihu sa môže napojiť na 2 zdroja zvuku. Môže sa jednať o váš inteligentný telefón, tablet, alebo akékoľvek zariadenia umožňujúce pripojenie Bluetooth.

Výkonná Lithium-Ion batéria vám na jedno nabitie vydrží hrať až 9 hodín a to už sa dá užiť veľa vecí. Pre dobíjanie si vyhraďte cca 5,5 hodiny.

 

Logitech je s ročným obratom okolo 1,8 miliardy dolárov najväčším svetovým výrobcom počítačových periférií. Svoje počítačové myši a klávesnice, produkty umožňujúce komunikáciu na internete, prehrávanie hudby, domácu digitálnu zábavu a bezdrôtové zariadenia predáva v sto krajinách sveta. Vo viac ako tridsiatich krajinách pritom zamestnáva vyše 7 200 zamestnancov.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, ke svému reproduktoru jsem nedostal nafukovací kruh, měl bych kus reklamovat, nebo jak bych podle vás měl postupovat?

Diskusia a poradňa k Logitech Ultimate Ears ROLL 2 - Habanero
Príslušenstvo pre Logitech Ultimate Ears ROLL 2 - Habanero
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Logitech Ultimate Ears ROLL 2 - Habanero. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Logitech Ultimative Ears ROLL 2 - Habanero. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Logitech Ultimative Ears ROLL 2 - Habanero. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Logitech Ultimate Ears ROLL 2 - Habanero.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií