AlzaPlus+ děti Protiplnění

ĽORÉAL Age Specialist 55+ Gift Set

Zobraziť katalóg
ĽORÉAL Age Specialist 55+ Gift Set
4,8 8 hodnotení
Darčeková sada kozmetiky obsahuje: Age Specialist 55+ Day Cream 50ml (denný pleťový krém) + Age Specialist 55+ Night Cream 50ml (nočný pleťový krém) - zabalené v darčekovej krabičke
Kód:  KSDS0449 Produktové číslo:  8592807115244
ĽORÉAL Age Specialist 55+ Gift Set Predaj skončil

ĽORÉAL Age Specialist 55+ Gift Set

Darčeková sada L'ORÉAL Age Specialist 55+ Gift Set obsahuje denný pleťový krém Age Specialist 55+ Day Cream a nočný pleťový krém Age Specialist 55+ Night Cream. Táto sada luxusnej pleťovej kozmetiky je určená pre ženy nad 55 rokov so zrelou pleťou. V tomto veku prechádza pleť, ale aj hormonálna hladina žien zmenami, pleti môže chýbať výživa a začnú sa objavovať hlbšie vrásky. Venujte v tejto dobe vašej pleti zvýšenú starostlivosť a pozornosť, odvďačí sa vám svojou pevnosťou, zdravím a prirodzenou krásou. Darujte skvelý darček, ktorý ženy poteší!

Denný krém L'ORÉAL Age Specialist 55+ (50 ml)


Je určený na ošetrenie zrelej pleti žien nad 55 rokov. Nanáša sa na pleť každé ráno, perfektne pleť osviežuje a ihneď dodá pleti príjemnú úľavu. Do hĺbky pleť vyživuje, hydratuje a dodáva jej prirodzenú pružnosť a pevnosť. Účinne redukuje vrásky a bráni ich ďalšiemu vzniku. Obsahuje komplex vzácnych olejov, ktoré zjemňujú a vyživujú pleť. Pleť sa stáva opäť pevnejšie a kontúry tváre sú viac definované.

Nočný krém L'ORÉAL Age Specialist 55+ (50 ml)


Jedinečný nočný krém vyživuje a spevňuje pleť počas vášho nočného odpočinku, kedy je pleť schopná najlepšie prijímať výživu a hydratáciu. Obsahuje komplex vzácnych olejov, ktoré zjemňujú a vyživujú pleť. Pleť sa stáva opäť pevnejšie a kontúry tváre sú viac definované. Nočný krém zároveň redukuje tmavé škvrny, ktoré vznikajú vplyvom pribúdajúceho veku. Používajte luxusný prípravok, ktorý ošetruje vašu pleť počas noci.

Typ pleti:

Pre všetky typy pleti žien nad 55 rokov.

Použitie:
Nanášajte denný krém ráno a nočný krém večer na čistú pleť a jemne krém vmasírujte.

Parametre a špecifikácia

Určenie
Pre ženy Hotovo!
Účinok
Hydratačný Hotovo!
Podľa doby používania
Denný Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre ženy Hotovo!

Účinok

Účinok
Hydratačný Hotovo!

Doba používania

Podľa doby používania
Denný Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ĽORÉAL Age Specialist 55+ Gift Set Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si L'ORÉAL PARIS Age Specialist 55+ Gift Set.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií