Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Recenzie MacBook Pro 13" Retina SK 2015

MacBook Pro 13" Retina SK 2015 - MacBook

Recenzie MacBook Pro 13" Retina SK 2015

Zaujímajú vás názory a recenzie na MacBook Pro 13" Retina SK 2015? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,9 z 5 hviezdičiek od 18 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s MacBook Pro 13" Retina SK 2015. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na MacBook Pro 13" Retina SK 2015 aj vy.

Používateľské recenzie

Zákazníkflag
Hodnotené 16. 2. 2016, variant MacBook Pro 13" Retina SK 2015
Overený nákup
Kupil som si ho ako dlhorocny "Apple hater", pretoze to potrebujem na audio produkciu a moj stary HW, hoc s najnovsim Win uz stracal dych, navyse je OS X z tohto hladiska stale o krocik vpred. Vyborne spracovanie, podsvietena klavesnica, vyborny display, touchpad a gesta su genialne, intuitivne a lahko sa na ovladanie zvyka. Vykon je pre moje ucely postacujuci, kto potrebuje max vykon siahne po iMac-u alebo Mac pro. Baterka vydrzi naozaj tak ako je deklarovane
Mozno cena - na jednej strane by sa dalo povedat, ze za tu istu cenu sa da dostat vykonnejsi HW, no na druhej strane, co je ukratene na HW je dokonale vyvazene vyladenostou OS.
Retina - kedze vela applikacii nema GUI vyladene na hi-res, tak si myslim, ze pri 13" je to skor reklamny tah, aj ked to vyzera pekne.
0 ×Nahlásiť
Richardflag
Hodnotené 2. 4. 2015, variant MacBook Pro 13" Retina SK 2015
Overený nákup
vykon, uplne tichy chod, trackpad neporovnatelny s windows notebookmi, vydrz baterie takisto neporovnatelna s windows notebookmi (to co mac deklaruje je aj pravda narozdiel od inych vyrobcov), pevnost prevedenia
po prechode z windows notebooku si na mac treba trochu zvyknut, aj ked to nie je nic dramaticke a vacsina ukonov je intuitivnych, su niektore "vychytavky" ktore irituju :)
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií