Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AlzaBoxy Q1

Mad Catz R.A.T. 9 červená

Zobraziť katalóg
Mad Catz R.A.T. 9 červená
4,5 2 hodnotení
Herná myš bezdrôtová, RAT 9, Gaming Laser 6400 dpi možnosť nastavenia podľa veľkosti dlane s výmenným gripom a vyvažovacími závažiami, 7 tlačidiel (5 programovateľných), akcelerácia až 50G, USB 2.0 s pozláteným konektorom
Kód:  MH701ad2 Produktové číslo:  MCB437090013/02/1 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Mad Catz R.A.T. 9 červená

Najvyšší model z kolekcie prvotriednych a do detailu vyhotovených herných myší z kolekcie Cyborg RAT.

Táto myš futuristického dizajnu je primárne určená pre nekompromisných hráčov počítačových hier, ktorí pri svojej obľúbenej činnosti ocenia a využijú všetky nadštandardné parametre tohto modelu.

Napriek tomu, že je bezdrôtová, si zachováva excelentné hodnoty odozvy káblových myší, o čo sa stará dock s citlivým 2,4 GHz vysielačom. Dock zároveň slúži ako nabíjačka dvoch prídavných dobíjacích Li-Ion článkov.

Kľúčové vlastnosti

  • Mimoriadne prispôsobiteľná myš
  • Grip vhodný pre každú ruku
  • Optimálna váha vďaka závažiu
  • Bezdrôtové spojenie s krátkou odozvou
  • Výkonný senzor (až 6400 dpi, 50G)
  • Programovateľné tlačidlá
  • Softvér pre prehľadné nastavenie

Mimoriadne flexibilná

Myš vyhovie každému hráčovi, pretože sa nad konkurenciou vyzdvihuje možnosťou nastavenia dĺžky jej konštrukcie, prispôsobením hmotnosti pomocou piatich 6-gramových závaží a výmennými a nastaviteľnými gripmi pre komfortné ovládanie.

Model ďalej zaujme 7 tlačidlami, z ktorých 5 je používateľsky programovateľných. Vy si tak môžete vytvoriť herný profil presne na mieru a to opäť pomocou už spomínaného priloženého softvéru. Význačné rysy tejto myši uzatvára prítomnosť pozláteného konektora, ktorý zabezpečí spoľahlivé pripojenie a dlhšiu životnosť myši.

Aj najjemnejší pohyb

Myš disponuje laserovým senzorom s funkciou Always On. Tá zaručuje, že je senzor neustále aktívny a je teda schopný okamžite reagovať na pohyb. Vďaka dodávanému softvéru je možné okrem iného ultra jemne meniť rozlíšenie senzoru v extrémne širokom rozsahu 25 až 6400 dpi po 25dpi krokoch. Myš sa ďalej vyznačuje akceleráciou až do 50G a vysokou podporou pracovnej frekvencie USB 2.0 portu, cez ktorý je pripájaná. Jej hodnota 1 000 Hz (1 ms) je veľmi potešiteľná frekvencia najmä pri hraní FPS akcií, kde záleží na každej milisekunde.

Parametre a špecifikácia

Rozhraní
Bezdrôtový USB prijímač Hotovo!
Typ
Herná Hotovo!
Určenie
Pre pravákov Hotovo!
Citlivosť
6 400 DPI Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
Bezdrôtový USB prijímač Hotovo!

Použitie myši

Typ
Herná Hotovo!
Určenie
Pre pravákov Hotovo!

Senzor

Citlivosť
6 400 DPI Hotovo!

Farba

Farba
Červená Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den,je někde servis těchto myší ? děkuji za info.

pro ty kteri hledaji ovladace/utilitku Odkaz do neznáma vsechny najdete na softpedia

Dají se dokoupit baterie?

Diskusia a poradňa k Mad Catz R.A.T. 9 červená
Príslušenstvo pre Mad Catz R.A.T. 9 červená Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mad Catz R.A.T. 9 červená. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mad Catz R.A.T. 9 rot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mad Catz R.A.T. 9 rot. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Mad Catz R.A.T. 9 piros.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií