Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Miele G 4203 SCi Active

Zobraziť katalóg
Miele G 4203 SCi Active
Vstavaná umývačka riadu s panelom, energetická trieda A+, 14 súprav riadu, hlučnosť 46 dB, zásuvka na príbory, odložený štart, ochrana proti pretečeniu, nastaviteľné koše, displej, detská poistka, program na ochranu skla, pripojenie teplej vody a systém waterproof, výška 80.5 cm, šírka 59.8 cm, hĺbka 57 cm
Kód:  Mie146 Produktové číslo:  21420356OE1 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Miele G 4203 SCi Active

Nemárnite zbytočne čas so špinavým riadom. Táto umývačka od spoločnosti Miele sa stane dokonalým spoločníkom. Poradí si až so 14 súpravami špinavého riadu a vám tak ostane čas na dôležitejšie veci. Spotrebič patrí do úspornej energetickej triedy A+ a je tak schopný vám ušetriť nemalé finančné náklady počas svojho prevádzkovania. Okrem toho vás osloví skvelým vybavením, jednoduchým ovládaním a klasickým prevedením. Navyše pri umývaní riadu pracuje veľmi ticho, jej hlučnosť nepresahuje hodnotu 46 dB. Doprajte si ničím nerušený odpočinok.

Kľúčové vlastnosti

  • Úsporná energetická trieda A+
  • Comfort Close pre pohodlnú manipuláciu s dvierkami
  • Časová predvoľba 24 hodín s indikáciou zostatkového času
  • Možnosť pripojenia na teplú vodu
  • Účinné využitie umývacích prostriedkov
  • Vysoko kvalitné koše na riad a príbory
  • Efektívne obehové turbotermické sušenie

Úsporná aj bezpečná zároveň

Umývačka je vybavená detskou poistkou a dobre viditeľnými kontrolkami. Spustite umývací cyklus, kedykoľvek sa vám zapáči, pomocou funkcie odloženého štartu až o 24 hodín. Po jeho ukončení si užívajte pohľad na žiarivé riady bez náznaku nepresností, ktorých ste sa doteraz museli zbavovať ručne. Umývačka využíva pri umývaní výhradne čistú vodu a na jeden umývací cyklus pri Eco programe spotrebuje len 13,5 litra vody. Výraznej úspory dosiahnete tiež vďaka možnosti napojenia na prípojku teplej vody. Tým znížite spotrebu elektriny až o 40 % a celkovú dobu umývania skrátite až o 9 %. Systém Waterproof ochráni spotrebič pred poškodením. A ako dôkaz špičkovej kvality poskytuje spoločnosť Miele na tento bezpečnostný systém doživotnú záruku.

Efektívne a prehľadne

Umiestnite použité nože, vidličky a lyžice do vysoko kvalitných príborových zásuviek. Obsah umývačky tým jednak sprehľadníte, ale zároveň získate záruku ich najlepšieho možného umytia. Zásuvka na príbory ide skvele dokopy s košmi na riad, ktoré sú pre ľahšiu manipuláciu vybavené vysoko ergonomickým madlom. Lopáre, servírovacie podnosy alebo poháre od piva, to všetko má vďaka košovému systému Comfort v umývačke svoje miesto. Tiež veľké hrnce a iné menej skladné riady môžu dostať prvotriednu starostlivosť umývačky Miele. Stačí spodný kôš prestaviť na veľkú plochu a využiť ju pre taký druh riadu, ktorého umývanie by vás inak stálo veľa úsilia. Užívateľov určite poteší aj skutočnosť, že umývačka je vybavená technológiou ComfortClose. Tá zaručuje mimoriadne ľahké otváranie a zatváranie dvierok.

 

vestavny spotrebice

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Vlastnosti

Uloženie príborov
Zásuvka Hotovo!
Vlastnosti
Displej, Nastaviteľné koše, Možnosť pripojenia na prívod teplej vody Hotovo!

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky
80,5 cm Hotovo!
Šírka umývačky
59,8 cm Hotovo!
Hĺbka umývačky
57 cm Hotovo!

Dĺžka hadice

Dĺžka prívodnej hadice
1,5 m Hotovo!
Dĺžka odpadovej hadice
1,5 m (1,5 m) Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Miele G 4203 SCi Active Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MIELE G 4203 SCi Active bílá.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií