AlzaPlus+ sport Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Mio Cyclo 210

Zobraziť katalóg
Mio Cyclo 210
5 2 hodnotení
GPS navigácia – bezdrôtový prenos dát, funkcie autostart a autostop, meranie priemernej rýchlosti, meranie aktuálnej rýchlosti, meranie prejdenej vzdialenosti, meranie celkového času jazdy, tréningový denník, dotykový displej, držiak súčasťou balenia, pripojenie cez USB, hmotnosť 151g, 3.50" displej, formát mapy OpenStreetMap
Kód:  SPTMio003 Produktové číslo:  5420027527789

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Mio Cyclo 210

Mio Cyclo 210 je ideálnym prístrojom pre všetkých cyklistov, ktorí hľadajú kvalitnú cyklonavigáciu. Navigácia má predinštalované mapy, vďaka ktorým vám vždy ukáže správnu cestuMôžete nájsť najkratšiu trasu medzi vami vybranými bodmi či zvoliť možnosť jazdy po vlastných trasách. Detailná navigácia vám presne popíše smer jazdy a pred týmto pokynom vždy vydá zvukový signál pre vašu včasnú reakciu. Navigácia Mio Cyclo 210 má taktiež predinštalované dôležité miesta (POI), ako napríklad reštaurácie či predajne cyklistického vybavenia. Cyklonavigácia Mio Cyclo 210 disponuje intuitívnou 3,5" dotykovou obrazovkou s obrazovkovými tlačidlami, takže je jej používanie veľmi jednoduché.

Kľúčové vlastnosti cyklonavigácie Mio Cyclo 210

  • Dotykový displej s uhlopriečkou 3,5"
  • Výdrž batérie 10 h
  • Zabudovaná funkcia dôležitých miest (POI)
  • Aplikácia pre osobné počítače navigácie Mio Cyclo 210
  • Vysoká vodoodolnosť
  • Detailné navigačné pokyny navigácie Mio Cyclo 210
  • Funkcia Surprise Me pre výber náhodných trás
  • Synchronizácia cez PC aplikáciu pomocou USB rozhrania (Windows, Mac)

Detailné navigačné pokyny

Cyklonavigácia Mio Cyclo 210 vás presne navedie jasným zvukovým signálom, a to dostatočne dopredu.

POI - dôležité miesta pre cyklistov

V cyklonavigácii Mio Cyclo 210 sú uložené dôležité miesta pre všetkých cyklistov, napr. občerstvenie, pohotovostné služby alebo obchody s cyklistickými potrebami.

Šikovná aplikácia pre PC

Mio Cyclo 210 prepojíte so stolným PC pomocou USB kábla. Ľahko tak môžete sťahovať nové trasy alebo zdieľať svoje zážitky.

Cyklistické a cestné mapy

Vďaka predinštalovaným mapám môžete s cyklonavigáciou Mio Cyclo 210 okamžite vyraziť na cestu.

Dlhá výdrž batérie

Batéria cyklonavigácie má dostatočnú kapacitu, aby udržala Mio Cyclo 210 v chode až 10 hodín.

Vodoodolná (IPX5)

Nebojte sa zmien počasia, cyklonavigácii neublíži ani prudký dážď.

Detailné informácie

Cyklonavigácia Mio Cyclo 210 vám poskytne detailné informácie, akými sú vaša rýchlosť, čas, spálené kalórie, prejdená vzdialenosť a ďalšie.

Kde som

Nie ste si istí, kde sa práve nachádzate? Funkcia „Kde som“ zobrazí vašu aktuálnu adresu aj so zemepisnou šírkou a dĺžkou.

Vysoká vodoodolnosť

Pre špičkovú ochranu pred dažďom je cyklonavigácia Mio Cyclo 210 vybavená vodoodolným puzdrom (IPX5). Akumulátor navigácie Mio Cyclo 210 vydrží na jedno nabitie v prevádzke až 10 hodín, takže vám umožní bez problémov absolvovať veľmi dlhé trasy.

Dáta pre dokonalý prehľad o jazde

Cyklonavigácia Mio Cyclo 210 dokáže presne zistiť vzdialenosť, čas, rýchlosť, spálené kalórie aj ďalšie dáta, takže vďaka nej dostanete dokonalé informácie o vašej jazde. S cyklonavigáciou Mio Cyclo 210 ste schopní ľahko a rýchlo spravovať záznamy o trasách, a tiež sa podeliť o svoje zážitky s ostatnými. Môžete sťahovať nové trasy a vydávať sa tak aj do oblastí, ktoré nepoznáte. V aplikácii je možné tiež aktualizovať mapy, spravovať navigáciu či sťahovať dôležité informácie.

Funkcia na výber náhodných trás

Navigácia Mio Cyclo 210 disponuje funkciou Surprise Me. Táto funkcia vám dá na výber z 3 náhodných trás, ktoré vyberie na základe vami zvolenej vzdialenosti alebo času. Ak radi objavujete nové miesta a cesty, potom je táto funkcia určená presne pre vás.

Dostupné s kompletnými mapami 38 krajín Európy

Andora, Rakúsko, Belgicko, Švajčiarsko, Nemecko, Dánsko, Španielsko, Fínsko, Francúzsko, Veľká Británia, Gibraltár, Írsko, Taliansko, Lichtenštajnsko, Luxembursko, Monako, Malta, Holandsko, Nórsko, Azory, Švédsko, San Marino, Vatikán, Bulharsko, Česká republika, Chorvátsko, Estónsko, Grécko, Maďarsko, Litva, Lotyšsko, Poľsko, Rumunsko, Slovensko, Slovinsko, Srbsko, Turecko, Ukrajina.

Parametre a špecifikácia

Výbava
Dotykový displej Hotovo!
Funkcie
Celkový čas, Aktuálny čas jazdy, Prejdená vzdialenosť, Detekcia pohybu, Tréningový denník, priemerná rýchlosť, Aktuálna rýchlosť Hotovo!
Súčasť balenia
Kábel, Držiak Hotovo!
Formát mapy
OpenStreetMap Hotovo!
Konektivita
USB Hotovo!

Funkcie

Výbava
Dotykový displej Hotovo!
Funkcie
Celkový čas, Aktuálny čas jazdy, Prejdená vzdialenosť, Detekcia pohybu, Tréningový denník, priemerná rýchlosť, Aktuálna rýchlosť Hotovo!

Výbava

Súčasť balenia
Kábel, Držiak Hotovo!

Mapy

Formát mapy
OpenStreetMap Hotovo!

Hardvér a softvér

Konektivita
USB Hotovo!

Farba puzdra

Farba puzdra
Čierna Hotovo!

Hardvér a softvér

Konektivita
USB Hotovo!
Prenos dát
Bezdrôtový Hotovo!

Funkcie

Funkcie
GPS, Autoštart/stop, Dotykový displej, Držiak súčasťou, Celkový čas jazdy, Priemerná rýchlosť, Aktuálna rýchlosť, Prejdená vzdialenosť, Aktuálny čas jazdy, Tréningový denník Hotovo!

Výdrž batérie

Max. výdrž batérie
10 h Hotovo!
Bežná výdrž batérie
10 h Hotovo!

Rozmery

Šírka
68 mm Hotovo!
Uhlopriečka displeja
3,5" (89 mm) Hotovo!
Výška
114 mm Hotovo!
Hĺbka
18,6 mm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
151 g Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Da sa dokupit aj drziak na druhy bicykel?? Alebo sa lahko dava dolu a nasadzuje na druhy?

Dobry den, system uchytenia rychlopaskami nie je dobry. Pri vacsich otrasoch sa to uvolnuje a nedrzi to. Mam totiz rajdy, kde je idealne miesto na uchytenie na najsirsom mieste a postupne sa zuzuju. Tym padom to pri velkych otrasoch vzdy sklzne. Da sa samozrejme improvizovat lep.paskami a pod., ale neexistuje nejaky iny typ uchytenia k tejto navigacii ako ma napr. Garmin? Alebo nieco od ineho vyrobcu, co by bolo kompatibilne s Mio Cyclo 210? pozn.: uchytenie na predstavec v mojom pripade nie je mozne, nakolko je prilis kratky a nie je tam ziaden priestor. Dakujem.

Dobrý den, jaký je rozdíl mezi 210 a 215 , nemyslím tím hrudní pás a pod. Děkuji

Dobrý den, lze spárovat s telefonem? Zobrazuje notifikace?

Pro navigaci je program CycloAgent. Ten ale funguje ve Windows do verze 8. Pro win 10 je nepoužitelný. Taktéž navigace se s PC nespojí. S tím souvisí i nemožnost aktualizací map přes tento program a samozřejmě i další funkce.Je k dispozici program a ovladače pro Win 10 ? Jinak tuto navigaci nemá cenu kupovat. Plně se nevyužije.

Dobrý den, mám dotaz. Koupila jsem si cyclo navigaci Mio cyclo 210. Z původní aplikace z telefonu bych si ráda uchovala a přepsala do navigace již ujeté km... Jezdím na 🛴 na vlastní pohon a mám najeto 2000km, chtěla bych na to navázat. Jde to nějak dostat do té navigace? Děkuji Jarča

Lze používat i v autě pro běžné ježdění?

Dobrý den , funguje navigace samostatně nebo jako u telefonu přes internet ?

Dobrý den. Má doživotní aktualizaci cyklo map zdarma?

Dobrý deň, Je Mio Cyclo 210 kompatibilný s držákem Garmin?

12
Diskusia a poradňa k Mio Cyclo 210
Príslušenstvo pre Mio Cyclo 210 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MIO Cyclo 210. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Mio Cyclo 210.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií