Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

MIO Fuse activity tracker - kobaltovo modrý s dlhým pásikom

Zobraziť katalóg
MIO Fuse activity tracker - kobaltovo modrý s dlhým pásikom
Fitness náramok zápästný merač srdcového tepu, senzor dennej aktivity, pásik 156 až 208 mm, bluetooth 4.0, ANT+, na všetky športové aktivity vrátane plávania (vodoodolnosť do 30 m), úžasne ľahký
Kód:  EAMI010u4 Produktové číslo:  MI-59P-LRG-BLU
MIO Fuse activity tracker - kobaltovo modrý s dlhým pásikom Predaj skončil

MIO Fuse activity tracker - kobaltovo modrý s dlhým pásikom

Športtester MIO Fuse activity tracker vyniká svojím elegantným dizajnom, veľmi nízkou hmotnosťou a predovšetkým zaujímavou cenou. Je určený pre širokú škálu aktivít, počnúc behom, cyklistikou až po plávanie, pretože je vodoodolný až do 30 m. Na zobrazenie kľúčových údajov používa vlastný jednoduchý displej a špeciálnu viacfarebnú diódu indikujúcu zónu srdcového tepu. Výrobcovia samozrejme mysleli aj na komfort pri nosení, ktorý je podporený veľmi dobrým tvarovým vyhotovením a príjemne mäkkým silikónovým materiálom.

Kľúčové vlastnosti

  • Zariadenie kombinujúce funkcie športtestera a zápästného merača tepu
  • Bez nutnosti hrudného pásu
  • Vodoodolné vyhotovenie
  • Bezdrôtový prenos prostredníctvom bluetooth Smart (4.0)
  • So senzormi rýchlosti a kadencie komunikuje pomocou ANT+
  • Nabíjanie pomocou USB
  • Dĺžka pásika 156 až 208 mm

Nová technológia s maximálnou presnosťou

Zariadenie disponuje patentovanou technológiou na kontinuálne meranie aktuálneho srdcového tepu bez použitia akéhokoľvek hrudného pásu, ktorý by vás mohol pri cvičení obmedzovať. Na spodnej strane hodiniek je umiestnená LED dióda a špeciálna optická bunka, ktorá vyhodnocuje informácie o krvnom toku z odrazeného svetla a následne sa dáta ďalej spracovávajú a vypočítavajú. To všetko s vysokou presnosťou a rýchlosťou. Matrixový displej zobrazuje okamžitú hodnotu srdcového tepu, priemerný tep počas cvičenia, celkový čas cvičenia, čas "v zóne", stopky, hodiny.

Aplikácie na komplexnú výkonnostnú analýzu

Všetky namerané hodnoty sa odosielajú cez bluetooth do inteligentného telefónu, kde môžete použiť niektorú z populárnych aplikácií - miCoach, Endomondo, Strava, iBike, Runtastic a ďalšie. Na nastavenie a sledovanie osobnej výkonnosti, vrátane sledovania zón srdcového tepu, môžete využiť aplikáciu Mio GO pre platformu Google Android či Apple iOS. Vďaka podpore protokolu ANT+ môžete športtester spárovať s kompatibilnými zariadeniami (senzormi kadencie či rýchlosti). Výdrž športtestera na jedno nabitie je až 10 hodín so zapnutým displejom a 20 hodín s vypnutým displejom.

Parametre a špecifikácia

Meranie pulzu hrudným pásom
Nie Hotovo!

Funkcie

Meranie pulzu hrudným pásom
Nie Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, funguje náramek s aplikací sport tracker?

Diskusia a poradňa k MIO Fuse activity tracker - kobaltovo modrý s dlhým pásikom
Príslušenstvo pre MIO Fuse activity tracker - kobaltovo modrý s dlhým pásikom Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MIO Fuse activity tracker - kobaltově modrý s dlouhým páskem. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MIO Fuse Aktivität tracker - Kobaltblau mit einem langen Riemen. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MIO Fuse Aktivität tracker - Kobaltblau mit einem langen Riemen. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MIO Fuse aktivitásmérő kobaltkék hosszú pánttal.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií