Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

MONSTER nTune On Ear Solid žltá

Zobraziť katalóg
MONSTER nTune On Ear Solid žltá
Slúchadlá náhlavné, komfortné, kábel odolný proti zapletanie, pasívne potlačenie okolitých rušivých zvukov, dvojité audio porty pre zdieľanie hudby, Control Talk pre jednoduché ovládanie a telefonovanie, cestovné puzdro
Kód:  MON311i Produktové číslo:  128530-00

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MONSTER nTune On Ear Solid žltá Predaj skončil

MONSTER nTune On Ear Solid žltá


Tretia generácia slúchadiel N-Tune si od svojich predchodcov berie len to najlepšie a doťahuje ich prednosti k dokonalosti. Reprodukuje zvuk so silnými basmi, a dynamikou, ktorá vás vykopne až ku hviezdam - presne podľa hesla "farebne a nahlas". Na výber je z niekoľkých šťavnatých variantov, aby ste si mohli vybrať presne takú, aká bude sedieť vášmu štýlu. Samotná slúchadlá sú veľmi odolná, ale súčasne aj neuveriteľne ľahká. Vďaka tomu o nich nebudete pri nosení takmer vedieť. Navyše poskytnú aj nadštandardné izoláciu okolitého hluku, takže sa skvele hodí pre každodenné cestovanie.


kľúčové vlastnosti

  • silná a dynamická reprodukcie
  • ľahká konštrukcia pre maximálne pohodlie
  • pasívne izolácia okolitého hluku
  • 3,5 mm výstup pre zdieľanie hudby s priateľmi
  • kábel s rezistenciou voči zamotávaniu
  • jednotlačítkový ControlTalk obsluhu pre hudby a hovorov
vypnuté
MONSTER NTune


Veľa chytrých riešení

Pre pripojenie k zdroju zvuku sú slúchadlá vybavené odpojiteľným káblom s mikrofónom a jednotlačidlovým ovládaním ControlTalk. U väčšiny mobilných telefónov poslúži na zdvihnutie / ukončenie hovoru a spustenie / pozastavenie prehrávania hudby. Okrem vstupu sú ale slúchadlá vybavená aj výstupom, takže budete môcť ľahko zdieľať hudbu s kamarátmi. A ako už je u Monster zvykom, kábel je veľmi pevný a odolný voči zamotania. Príjemným bonusom v balení je potom vrecúško na skladovanie a prenášanie.


Parametre a špecifikácia

Farba
Žltá Hotovo!

Farba

Farba
Žltá Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MONSTER nTune On Ear Solid žltá Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MONSTER NTune On Ear Solid žlutá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MONSTER nTune On Ear Gelb leuchtend. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MONSTER nTune On Ear Gelb leuchtend. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MONSTER nTune On Ear Folyamatos sárga.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií