AD homeoffice Aplikace

MSI Aegis X-002e

Zobraziť katalóg
MSI Aegis X-002e
Herný PC Intel Core i7 6700K 4.2GHz s vodným chladením, Intel Z170, RAM 16GB DDR4 SDRAM, NVIDIA GeForce GTX 1070, 8GB GDDR5, SSD M.2 256GB, HDD 2TB, DVD / RW, GLAN, WiFi ac, Bluetooth, USB 3.0, USB 3.1 , USB 3.1 type C, HDMI, Windows 10 Home
Kód:  NR203a2 Produktové číslo:  Aegis X-002EU Stránky výrobcu

MSI Aegis X-002e


vypnuté
MSI Aegis X-002EU

Najnovšia 6. generácia procesorov Intel Core

Nové procesory Intel 6. generácie majú pri nižšej spotrebe energie vyšší výkon a ponúkajú možnosť pretaktovania. Tá je dovedená k dokonalosti vďaka tlačidlu pre ľahké taktovania "Dragon Button". Modely s procesorom "K" tak ľahko přetaktujete jednoduchým stlačením tlačidla na prednej strane.

vypnuté
MSI Aegis X-002EU

Herné desktop novej generácie - MSI Aegis

Aegis je nový, prepracovaný herný počítač. Jeho tvorca, spoločnosť MSI, má s výrobou komponentov dlhoročné skúsenosti, ktoré úročí zvlášť v hernej sfére. Aegis prichádza s jedinečným dizajnom kompaktného tela výšky púhych 38cm, jednoduchým upgradom a možnosťou použitia bežnej grafickej karty štandardných rozmerov. Spoločne s procesorom Intel Core a šikovným systémom chladením je zaistený maximálny výkon pri zachovaní malých rozmerov, to všetko v nevšedné hernom vzhledu.

vypnuté
MSI Aegis X-002EU

Najnovšie grafiky NVIDIA GeForce radu GTX 10

Hrajte najnovšie hry na plné detaily. Kompaktná skriňa je osadená kartou NVIDIA GeForce aktuálne posledného radu GTX 10 v prevedení s dvoma ventilátormi zo série špičkových a mnohokrát oceňovaných herných grafik MSI. Karty sú přetaktované už z výroby a ponúka vysoký výkon s ??minimálnou hlučnosťou.


vypnuté
MSI Aegis X-002EU

Načítanie hier behom okamihu

Super RAID 4 je najnovšou generáciou RAID zapojení, ktorý kombinuje dva veľmi rýchle PCI-E SSD disky s technológiou NVMe. Toto unikátní uspořádání je dostupné pouze na nejvýkonnějších produktech MSI a přináší ultimátní rychlost čtení až 3 300 MB/s.

vypnuté
MSI Aegis X-002EU

Vodné chladenie Silent Storm

Aby chladenie nebolo hlučné a bolo maximálne účinné, sú modely Aegis X a TI osadené vodným chladičom procesora. S týmto chladením sa už nemusíte starať o teplotu procesora alebo hlučnosť v záťaži, všetko bude veľmi nízke aj pri maximálnom pretaktovaní.

vypnuté
MSI Aegis X-002EU

Neustále prúdenie vzduchu

Pro zabezpečení odvodu tepla je Aegis vybaven speciálně vyvinutým systémem, zahrnujícím tři samostatné vzduchové okruhy, které zajišťují neustálé proudění vzduchu uvnitř malého těla a starají se tak o dokonalé chlazení jednotlivých komponentů.


vypnuté
MSI Aegis X-002EU

Jednoduchá mobilita

Aegis X ponúka maximum výkonu, napriek tomu nie je problém vziať ho so sebou na obrie LAN párty či na lokálnej match k priateľom, patrí totiž medzi najmenšie počítače s dvomi grafikami a vodným chladením. Pre prenášanie je tak vybavený pevným úchytom v zadnej časti.

vypnuté
MSI Aegis X-002EU

jednoduchý upgrade

Hráčom, ktorí chcú mať svoju zostavu vždy aktuálne, sa bude hodiť ľahká možnosť upgradovať komponenty. Či už chcete vymeniť úložiska, grafickú kartu, procesor či operačná pamäť, Aegis to umožňuje. Môžete tak mať svoj stroj vždy v maximálnej výbave.

vypnuté
MSI Aegis X-002EU

Jednoduché VR pripojenie

Buď VR Ready s VR Link pripojením. Aegis Ti a Aegis X majú špeciálne predné HDMI port, kde možno ľahko pripojiť VR headset a systém ho automaticky nadetekuje. Okamžite si tak môžete užiť hry vo virtuálnej realite.


vypnuté
MSI Aegis X-002EU

Mystic Light

Zapáľte svoju zostavu plameňom, alebo ju zmrazte v lede. Výber je len na vás. S Mystic Light môže Aegis vyzerať každý deň úplne inak a to vďaka RGB LED osvetlenie v prednej časti. S efekty ako dýchanie, vlna a ďalšími, budete stredom pozornosti, kamkoľvek ho vezmete so sebou.

vypnuté
MSI Aegis X-002EU

Malý ale výkonný

MSI Aegis na prvý pohled klame vzhledom. V rozmeroch tela výšky 38cm, šírky 17cm a hĺbky 43cm sa skrývajú PC komponenty bežnej veľkosti, bez akéhokoľvek obmedzenia, navyše s možnosťou rozšírenia v podobe ľahko dostupných pozícií pre ďalšie 3,5 "a 2,5" disky.

vypnuté
MSI Aegis X-002EU

Military Class komponenty

S cieľom ponúknuť zákazníkom čo najkvalitnejšie produkty používa Aegis špičkové súčiastky triedy Military Class 5. Všetky kľúčové komponenty tak spĺňajú štandard MIL-STD-810G Ministerstva obrany USA a sú zárukou maximálnej stability aj v tých najnáročnejších podmienkach.


vypnuté
MSI Aegis X-002EU

Jeden konektor pre rýchle prenosy

Nejnovější oboustranné rozhraní USB 3.1 Typ C v zařízení MSI Aegis podporuje přenos dat rychlostí až 10 Gb/s a současně umožňuje zrychlené nabíjení chytrých zařízení jako jsou dotykové telefony či tablety.

vypnuté
MSI Aegis X-002EU

Virtuálny priestorový zvuk Nahimic

Nahimic sa špecializuje sa na 3D zvukový systém a jeho vylepšení vrátane virtuálneho 7.1 zvuku. Mimo to pomáha pri konverzácii eliminovať zvuky na pozadí alebo ako Sound Tracker dáva hráčom vizuálnu indikáciu odkiaľ prichádza najhlasnejší zvuk v hre.

vypnuté
MSI Aegis X-002EU

Dokonalý zvuk aj v slúchadlách

S Audio Boost prináša MSI najvyššiu kvalitu zvuku do slúchadiel. Systém zahŕňa pozlátené konektory, špeciálne odtienenie audio čipu, izolované zvukové obvody a slúchadlový predzosilňovač. Vychutnajte si krištáľovo čistý zvuk a Dominujte na bojovom poli!


vypnuté
MSI Aegis X-002EU

Dragon Eye

MSI Dragon Eye umožňuje sledovanie Youtube videí či Twitch streamov na jednom monitore počas hrania hier. Stačí do aplikácie pridať odkaz, zvoliť veľkosť, pozíciu a transparentnosť okná a hlasitosť. Ovládanie je navyše úplne jednoduché.

vypnuté
MSI Aegis X-002EU

Koniec všetkým Lagui

Sa sieťovka Killer, ktorá vie nastaviť priority prevádzky jednotlivých aplikácií, sú nepríjemné lagy minulosťou. Zvoľte si programy, ktoré budú mať najvyššiu prioritu a budú využívať najširšiu pásmo pripojenia. Shield potom zaručí hladšie nahrávanie, sťahovanie a plynulejšie hrania.

vypnuté
MSI Aegis X-002EU

pohodlné ladenie

Dragon Center poskytuje funkce pro úplnou kontrolu systému. Okrem prístupu ku všetkým aplikáciám umožňuje sledovanie výkonu v reálnom čase, nastavenie LED efektov, vlastné nastavenie pretaktovanie, systémových profilov a rýchle riešenie problémov.

vypnuté
MSI Aegis X-002EU

streamovanie zadarmo

Profesionálne live stream vďaka aplikácii Xsplit Gamecaster. Nahrávej a zdieľaj svoje vysielanie do celého sveta cez Twitch, YouTube, UStream a ďalšie kanály cez prémiovú licenciu na 12 mesiacov zadarmo.

Parametre a špecifikácia

Rad procesora
Intel Core i7 Hotovo!
Operačný systém
Windows 10 Home Hotovo!
Typ zostavy
Herný Hotovo!
Model procesora
Intel Core i7 6700K Skylake Hotovo!
Frekvencia procesora
4 GHz (4 000 MHz) Hotovo!

Operačný systém

Operačný systém
Windows 10 Home Hotovo!

Použitie

Typ zostavy
Herný Hotovo!

Procesor

Rad procesora
Intel Core i7 Hotovo!
Model procesora
Intel Core i7 6700K Skylake Hotovo!
Frekvencia procesora
4 GHz (4 000 MHz) Hotovo!
Počet jadier procesora
4 × Hotovo!
Cache procesora
8 MB Hotovo!
Core Boost Frekvencia
4,2 GHz (4 200 MHz) Hotovo!
Max TDP
91 W Hotovo!

GPU značka/model

Značka grafickej karty
NVIDIA GeForce Hotovo!
Model grafickej karty
GTX 1070 Hotovo!

Grafická karta

Pamäť grafickej karty
7,81 GB Hotovo!
Špeciálne funkcie grafickej karty
GeForce VR-Ready Hotovo!

Základná doska

Socket
Intel 1151 Hotovo!
Sloty pre prídavné karty
PCI Express x16, M.2 Hotovo!

Disk

Kapacita úložiska (HDD + SSD)
2 256 GB (2,26 TB) Hotovo!
Typ úložiska
SSD + HDD Hotovo!

Výbava

Základná výbava
Bluetooth, Optická mechanika, Wi-Fi Hotovo!
Typ WiFi
802.11b/g/n/ac Hotovo!

Farba a vyhotovenie

Farba
Čierna Hotovo!
Veľkosť skrine
Mini Tower Hotovo!

Zdroj

Zdroj
600 W Hotovo!

Operačná pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM
16 GB Hotovo!
Frekvencia pamäte
2 133 MHz Hotovo!
Maximálna kapacita RAM
64 GB Hotovo!
Počet slotov RAM
2 ks Hotovo!
Počet osadených slotov
2 ks Hotovo!

Výstupy

USB 2.0
2 × Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
9 × Hotovo!
Grafické
DVI, HDMI, DisplayPort Hotovo!
Ďalšie
Combo Audio Jack, LAN, USB-C, Vstup na mikrofón, Výstup na slúchadlá/reproduktor, zvukový vstup (line in), zvukový výstup (line out) Hotovo!

Skrinka

Šírka
433,18 mm Hotovo!
Výška
376,11 mm Hotovo!
Hĺbka
169,92 mm Hotovo!
Hmotnosť
10 kg Hotovo!
Viac parametrov

Taiwanská spoločnosť MSI (Micro-Star International) si vydobyla pevné miesto vo svete IT predovšetkým produkciou základných dosiek pre stolné počítače. Zameriava sa však aj na grafické karty, barebone počítače, notebooky, sieťové produkty, servery a mnohé ďalšie počítačové komponenty. Produkty, ktoré nesú značku MSI, podporujú najmodernejšie technológie a doprajú svojim používateľom potrebný výkon pre všetky typy nasadení. Zvlášť intenzívne sa MSI venuje dnes tak rastúcemu segmentu herných notebookov.

Poznámka:
» Všetky grafické PC
» Všetky herné PC do 2 500 eur
» Všetky počítače s Windows 10
» Všetky Herné PC, Herné výkonné PC a PC na VR
  • Informácie o zobrazenej kapacite v operačnom systéme.
  • Pokiaľ nieje uvedené inak, zostava je dodávaná s českou lokalizáciou.
» Všetky Počítačové zostavy
» Všetky Kancelárske PC zostavy, Pracovné stanice a PC na strih videa

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MSI Aegis X-002e Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSI Aegis X-002EU. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MSI Aegis X-002EU. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MSI Aegis X-002EU. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Aegis MSI X-002E.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií