Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

MSI GP62 6QF-678XCZ Leopard Pro

Zobraziť katalóg
MSI GP62 6QF-678XCZ Leopard Pro
Notebook - Intel Core i5 6300HQ Skylake, 15,6" LED 1920x1080 IPS antireflexná, RAM 8GB DDR4, NVIDIA GeForce GTX 960M 2GB GDDR5, HDD 1TB 7200 otáčok, DVD, WiFi 802.11ac, Bigfoot Killer LAN, bluetooth 4.0, HDMI, USB 3.0, webkamera, čítačka kariet, 6-článková batéria, reproduktory, podsvietená klávesnica SteelSeries, bez operačného systému
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  NB120a2o2f Produktové číslo:  GP62 6QF-678XCZ

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MSI GP62 6QF-678XCZ Leopard Pro

NAJVÝKONNEJŠÍ NOTEBOOK POD SLNKOM

Herná výbava, ktorú skrátka musíte mať

Ultimátne procesory šiestej generácie (Skylake) štvorjadrových procesorov Intel i5 sa vďaka svojmu extrémnemu výkonu zavďačia aj tým najnáročnejším. Majú totiž vyšší výkon a nižšiu spotrebu než predchádzajúce generácie.

vypnuté
Herní výbava, kterou zkrátka musíte mít

Kovové šasi s brúseným dizajnom

Firma MSI vyvinula ľahučké šasi zložené z hliníka a zliatiny horčíka a lítia, vďaka tomu je o 44 % pevnejšie a 23% ľahšie ako klasické hliníkové šasi.


Podpora DDR4 2133 MHz pamätí

Získajte najvyšší možný výkon zo svojho notebooku s podporou nových DDR4 2133 MHz pamätí s rýchlosťou cez 2,9 GB/s čítanie a 3,5 GB/s zápis. Výkon oproti predchádzajúcej generácii DDR3 1600 MHz vzrástol o 30 % a prináša novú úroveň hrania.


POSUŇTE LIMITY HERNÉHO ZÁŽITKU VĎAKA ZVUKOVEJ TECHNOLÓGII NAHIMIC SOUND

vypnuté
Nahimic

Aby boli notebooky MSI skutočným lídrom herného trhu, sú vybavené špičkovou inovatívnou technológiou Nahimic sound, ktorá posunie hranice perfektného zvuku až na vrchol.

vypnuté
Dostaňte se do středu akce

Dostaňte sa do stredu akcie

Technológia Virtual Surround vám umožní ponoriť sa priamo do srdca akcie vďaka 360 ° zvuku.

vypnuté
Maximální posílení basů

Maximálne posilnenie basov

Extrémne vybudenie basov zvýši intenzitu hier na maximum. Vychutnajte si neuveriteľne silný zvuk.

vypnuté
Redukce hluku

Redukcia hluku

Kvalita komunikácie mikrofónom je dotiahnutá na vrchol. Vďaka 90% redukciu šumu a hluku vám prinesie optimálne a stálu hlasitosť a jasný a zrozumiteľný zvuk.


Vstúpte do herného sveta

Matrix display vám umožní zobrazovanie až na troch monitoroch v rozlíšení 3840 × 2160. Nechajte svet a prostredie z vašich obľúbených hier aby vás doslova obklopili.


Klávesnica, ktorá je túžbou každého hráča

Každý hardvérový detail počítača je do detailu premyslený a navrhnutý tak, aby spĺňal aj tie najnáročnejšie potreby hráčov. Pri klávesnici od profesionálneho výrobcu herného príslušenstva SteelSeries, dodávanej ekluzívne len pri notebookoch MSI, získate plnú kontrolu nad hernými misiami vďaka presnej odozve, snímaním až niekoľkých zmáčknutých klávesov súčasne alebo rozložením klávesnice navrhnuté herným tímom FNATIC. Špecialitou MSI je SteelSeries Engine - voľba farebného podsvietenia a možnosť naprogramovania až 4 rôznych klávesových makier pre každý kláves zvlášť.

vypnuté
Klávesnice, která je touhou každého hráče

Lag už vás o výhru nepripraví

Killer prípadne KillerDoubleShot je inteligentné sieťové riešenie, zahrňujúce rýchlu sieťovku (všetky notebooky MSI) alebo i Wi-Fi adaptér Killer (iba série GT a GS), ktoré sa starajú o rýchlejšiu sieťovú prevádzku a bleskovú odozvu. Použitá technológia Advanced Stream Detect automaticky uprednostňuje sieťové prenosy herných aplikácií a je schopná maximálne ideálne využiť dátový tok, znížiť latenciu a zabrániť tak lagu pri online hraní počítačových hier. Nastavenie priorít si môže zvoliť v ovládacom softwary sám používateľ.


Pohlcujúci zvuk od Dynaudio 2.1

Systém ozvučenia od preslávenej dánskej značky Dynaudio, ktorá inak ladí zvuk aparatúr napríklad pre Volvo, luxusnejší rad od VW ako Phaeton pod. bol špeciálne navrhnutý iba pre herné notebooky MSI. Ide o odladené reprodukory z prvotriednych materiálov, zaručujúcich perfektnú kvalitu zvuku a poskytujúcich vynikajúci a jasný 3D efekt na dokonalú orientáciu v priestore, ktorý hráča doslova pohltí.


Neuveriteľný výkon grafickej karty NVIDIA

Nové generácie grafických kariet prinášajú extrémny výkon herným notebookom a splnia sny všetkých hráčov, ktorí túžia rozpaľovať najnovšie v tom najlepšom zobrazení.


vypnuté
Chládek v zátěži

Chládok v záťaži

Viac energie generuje viac tepla, to je fyzika. Preto je potreba účinné chladenie. Exkluzívna technológia MSI Cooler Boost 3 má dva okruhy chladenia, po jednom pre procesor a grafiku. Stačí jedno stlačenie špeciálneho tlačidla a celkom 5 tepelných trubíc a dva ventilátory aktívne a efektívne odvedú teplo von z tela notebooku.

Parametre a špecifikácia

HDD kapacita
1 TB (1 000 GB) Hotovo!
Veľkosť operačnej pamäte RAM
8 GB Hotovo!
Modelové označenie procesora
Intel Core i5 6300HQ Skylake Hotovo!
Frekvencia procesora
2,3 GHz (2 300 MHz) Hotovo!
Typ úložiska
HDD Hotovo!
Uhlopriečka displeja
15,6" Hotovo!
Kapacita úložiska
1 000 GB Hotovo!
Výbava
Podsvietená klávesnica, Numerická klávesnica, Čítačka pamäťových kariet, Optická mechanika Hotovo!

Procesor

Typ procesora
Intel Core i5 Hotovo!
Modelové označenie procesora
Intel Core i5 6300HQ Skylake Hotovo!
Počet jadier procesora
4 × Hotovo!
Frekvencia procesora
2,3 GHz (2 300 MHz) Hotovo!
Core Boost Frekvencia
3,2 GHz (3 200 MHz) Hotovo!
Cache procesora
6 MB Hotovo!

Operačná pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM
8 GB Hotovo!
Frekvencia pamäte
2 133 MHz (2,13 GHz) Hotovo!
Celkový počet slotov
Hotovo!

Grafická karta

Typ grafickej karty
Dedikovaná Hotovo!
Pamäť grafickej karty
2 GB Hotovo!
Počet stream procesorov
640× Hotovo!

GPU značka/model

Značka grafickej karty
NVIDIA GeForce Hotovo!
Model grafickej karty
GTX 960M Hotovo!

Pevný disk

Typ úložiska
HDD Hotovo!
Kapacita úložiska
1 000 GB Hotovo!
Rozhranie disku
Serial ATA III Hotovo!
HDD kapacita
1 TB (1 000 GB) Hotovo!

Výbava

Výbava
Podsvietená klávesnica, Numerická klávesnica, Čítačka pamäťových kariet, Optická mechanika Hotovo!
Webkamera
720 px Hotovo!

Batéria

Kapacita batérie
41 Wh Hotovo!
Počet článkov
Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
2,3 kg Hotovo!

Rozhranie

Grafické výstupy
HDMI, Mini DisplayPort Hotovo!
Sieťové
RJ-45 (LAN) Hotovo!
Audio
Výstup na slúchadlá, Vstup na mikrofón Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
3 × Hotovo!
USB 2.0
1 × Hotovo!

Rozmery

Šírka
388 mm Hotovo!
Maximálna výška
30,6 mm Hotovo!
Hĺbka
266 mm Hotovo!

Jazyk klávesnice

Jazyk klávesnice
CZ, SK Hotovo!

Produktový rad

Rad notebooku
MSI rad GP Hotovo!
Viac parametrov

Taiwanská spoločnosť MSI (Micro-Star International) si vydobyla pevné miesto vo svete IT predovšetkým produkciou základných dosiek pre stolné počítače. Zameriava sa však aj na grafické karty, barebone počítače, notebooky, sieťové produkty, servery a mnohé ďalšie počítačové komponenty. Produkty, ktoré nesú značku MSI, podporujú najmodernejšie technológie a doprajú svojim používateľom potrebný výkon pre všetky typy nasadení. Zvlášť intenzívne sa MSI venuje dnes tak rastúcemu segmentu herných notebookov.

Poznámka:
  • Pokiaľ nie je uvedené inak, tak výrobok obsahuje českú klávesnicu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zdravím, ako mam postupovat ak chcem zmenit HDD bez porušenia zaruky? Samozrejme zakupeny v aleze... bez toho aby som ho musel na mesiac poslat do vasho servisu? Vecinou maju notasy šasi upravene aby sa k ram abo hdd dalo dostat bez potreby strhnutia tej nalepky, len.. nejedna sa o tento pripad. Na pobočke by mi s tym nepomohli?

Dobrý den, rozjede tnto notebook GTA V a Zaklínač 3 na ultra detaily?

Dobrý den, moc se v NTB nevyznám ale co jsem slyšel tak MSI mají problém s chlazením a tak se chci zeptat jak je to u tohoto modelu ? a taky bych se chtěl zeptat zda můžu přikoupit ssd disk s tím že tam bude původní HDD+ ten SSD ? Předem děkuji za odpověď :)

Chcem sa spýtať ako je to s tým os ,že či ho musim kupovat alebo je tam už nainštalovany

Jsem velmi rád, že jsem dostal tento notebook, místo MSI Stealth Pro, aspoň si mohu užít tu i5, která je evídentně lepší než i7. A ta grafika, wow, kdo potřebuje GTX 970M 3gb, když můžete mit 960M 2gb. Tohle jste pro mne nemuseli dělat zaměstnanci Alza obchodu. Spokojil bych se s notebookem za 41tis. , ale vy jste mi chteli udelat radost a poslali tuhle tu raketu za 23tis. Příjemně Vám děkuji. :)

Je normalne ze po odpojeni nabijacky je HDD o cca 300% hlucnejsi ??? Dakujem

Dobrý deň, ja by som sa chcel opýtať, či má tento notebook dedikovanú grafickú kartu alebo nie, pretože v popise notebooku to nie je. ďakujem

Kolik jader má procesor? Děkuji za odpověď.

Má tato verze 2 větráky nebo pouze 1?

Dobrý deň. Chcem sa spytat ohladom notebooku MSI leopard pro. Mám ho skoro rok. Na začiatku s ním nebol žiaden problém ale po istom čase pri FPS hrách klesajú fps a zvyšuje sa ping. Počítač sa prehrieva a na 10-20 sekund klesne fps a zvysuje sa ping. Skusal som som vsetky varianty od vymazavania programov az po vycistena celeho pc. Neviem či náhodou není problém s chladením alebo RAM. Vopred ďakujem za skorú odpoveď. Sebastian

Diskusia a poradňa k MSI GP62 6QF-678XCZ Leopard Pro
Príslušenstvo pre MSI GP62 6QF-678XCZ Leopard Pro Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSI GP62 6QF-678XCZ Leopard Pro. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MSI GP62 6QF-678XCZ Leopard Pro. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MSI GP62 6QF-678XCZ Leopard Pro.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií