Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 2024_Q2_HP_PC/Notebooky (HP Q2)_Ucho

MSI GT72VR

Zobraziť katalóg
MSI GT72VR
Notebook – Intel CPU, 17.3" IPS LED 1920x1080, RAM 16GB DDR4 , až NVIDIA GeForce GTX 1070 8GB GDDR5, až NVMe SSD 256GB + HDD 1TB 7200 otáčok, DVD, Wifi 802.11ac Killer, Killer LAN, Bluetooth 4.1, HDMI 1.4, 1x miniDisplayPort 1.2, USB-C 3.1 Gen 2, webkamera, čítačka kariet, 9-článková batéria, SteelSeries podsvietená klávesnica, 2x Dynaudio reproduktory so subwooferom, Windows 10 Home
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  NB117z4oNAD Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MSI GT72VR


Notebook pre hardcore hráčov a pre hranie nových, graficky najnáročnejších hier. S viac než dostatočne výkonným hardvérom sprostredkuje zážitok, aký ste ešte nezažili. Najvýkonnejšie grafickej karty v SLI zapojení, najrýchlejšie diskové polia a profesionálna herná klávesnica SteelSeries nadchne každého ozajstného fanúšika gamingu.


vypnuté
 MSI GT72VR 6RD-202CZ Dominator

Najnovšia 6. generácia procesorov Intel Core

Nové procesory Intel 6. generácie majú pri nižšej spotrebe energie vyšší výkon a ponúkajú možnosť pretaktovania. Tá je dovedená k dokonalosti vďaka MSI SHIFT Turbo módu, kde modely s procesorom i7-6820HK pretaktujete jedným kliknutím myši až na 4 GHz!

vypnuté
 MSI GT72VR 6RD-202CZ Dominator

Pripravené na virtuálnu realitu

Obklopte sa najvyššou úrovňou virtuálnej reality na herných notebookoch MSI. Kombinácia grafík NVIDIA GeForce GTX 1080/1070/1060 a nových notebookov prináša jedinečnú úroveň zážitkov. MSI sa ako jediná značka notebookov môže pochváliť „VR Ready“ certifikáciou od všetkých partnerov – NVIDIA, Intelu a HTC Vive. Dokonalosť nových technológií si tak užijete najlepšie iba na herných notebookoch MSI.

vypnuté
 MSI GT72VR 6RD-202CZ Dominator

Najnovšie grafiky NVIDIA GeForce radu GTX 10

Grafiky GeForce radu GTX 1000 majú rovnakú architektúru a počet CUDA jadier ako desktopové verzie. Ich výkon je tak až o 40 % vyšší než výkon predchádzajúcej generácie. MSI herné notebooky sú tak teraz rovnako výkonné ako desktopy!


vypnuté
 MSI GT72VR 6RD-202CZ Dominator

Načítanie hier behom okamihu

Zapojte sa do hry skôr než všetci ostatní s najnovším PCI-E Gen 3.0 x4 SSD, využívajúcim technológiu NVMe. Využite plného potenciálu Gen 3.0 SSD prostredníctvom optimalizácie hardvéru a softvéru, vďaka ktorej je rýchlosť čítania až 2 200 MB/s, čiže 5× rýchlejšia ako SATA3 SSD. Pre dáta je k dispozícii druhý, klasický disk s rýchlosťou 7 200 otáčok s kapacitou 1 TB.

vypnuté
 MSI GT72VR 6RD-202CZ Dominator

Efektívne chladenie MSI Cooler Boost

Chladiaci systém MSI notebooku GT72 s dvoma okruhmi chladenia je teraz ešte lepší vďaka väčšiemu počtu tepelných trubíc. Jedno stlačenie tlačidla „Cooler boost“ a celkom až 7 heatpipe trubíc a duálne ventilátory aktívne a efektívne odvedú teplo preč z notebooku.

vypnuté
 MSI GT72VR 6RD-202CZ Dominator

Vymeniteľný formát MXM

Grafika v MXM formáte umožňuje do budúcnosti ľahšiu opravu a upgrade. Špeciálny dizajn tiež predchádza nahrievaniu základnej dosky, čo zvyšuje výkon a životnosť. Len u MSI tak v budúcnosti môžete vymeniť grafickú kartu za novší model a užívať si aktuálne hry v maximálnom rozlíšení (*výmenu je možné vykonať len v autorizovanom servise).


vypnuté
 MSI GT72VR 6RD-202CZ Dominator

Programovateľná klávesnica

Každý detail tejto klávesnice bol špeciálne navrhnutý pre hráčov. Lepšia odozva, výraznejšie podsvietenie, vlastné nastavenie takmer každej klávesy, optimálna WASD zóna a podpora klávesov naraz zaručí hráčom maximálnu kontrolu a pohodlie pri hraní. Model GT80/GT83 navyše ako prvý ponúka mechanickú klávesnicu so spínačmi Cherry MX Brown a štandardnou výškou kláves.

vypnuté
 MSI GT72VR 6RD-202CZ Dominator

IPS displej s technológiou True Color

Najnovšie herné notebooky MSI sú vybavené moderným, vysoko kvalitným IPS displejom s gamutom vyšším ako 72 % NTSC, ktorý spoločne s vyšším rozlíšením posúva jas obrazu na úplne novú úroveň. Snímky sú úžasne ostré a živé a ponúkajú o 40 % vyšší kontrast a jas než bežné TN panely. MSI True Color potom zaručuje, že každý displej v MSI notebooku bude mať všetky farby precízne nastavené. Po preskúmaní a kalibrácii technológiou True Color je panel presnejší s pokrytím takmer 100 % sRGB.

vypnuté
 MSI GT72VR 6RD-202CZ Dominator

Dokonalé obklopenie obrazom

Rozprestrite svoju hru naprieč 3 displejmi (3 externé alebo 2 externé + zabudovaný). Pre sledovanie filmov alebo hranie hier vo vysokom rozlíšení na veľkej obrazovke môžete tiež využiť veľké televízory s rozlíšením až 3840 × 2160. Technológia MSI Matrix Display je ideálna pre extrémne hranie či multimediálnu zábavu.


vypnuté
 MSI GT72VR 6RD-202CZ Dominator

Výkon pod kontrolou

Funkcia MSI SHIFT vám prináša úplnú kontrolu nad riadením spotreby systému. Prepínajte medzi profilmi s maximálnym pretaktovaním a výkonom alebo s dlhšou výdržou na batériu a nájdite tak rovnováhu systému podľa potreby.

vypnuté
 MSI GT72VR 6RD-202CZ Dominator

Virtuálny priestorový zvuk Nahimic

Nahimic softvér bol pôvodne vyvinutý pre vojenské účely. Špecializuje sa na 3D zvukový systém a jeho vylepšení vrátane virtuálneho 7.1 zvuku či už pre obyčajné slúchadlá alebo profesionálny headset v hrách alebo konverzáciu a pomáha eliminovať zvuky v pozadí.

vypnuté
 MSI GT72VR 6RD-202CZ Dominator

Ovládnite hru obyčajným pohľadom

Ovládanie hier pohľadom je teraz možné vďaka technológii TOBI. Tá sníma pohyb očí a dokáže rýchlo a presne detekovať, do akého miesta sa na obrazovke pozeráte a podľa miesta, ktoré práve sledujete na monitore, sa presúva aj pohľad v hre.


vypnuté
 MSI GT72VR 6RD-202CZ Dominator

Ozvučenie Dynaudio 4+1

Roky spolupráce medzi MSI a jedným z popredných svetových výrobcov reproduktorov, Dynaudio, vedú k najjemnejšiemu zvukovému systému v notebookoch vôbec. Zvukový systém tak prináša dokonalý autentický zážitok s ešte detailnejším a hlasnejším zvukom ako predtým.

vypnuté
 MSI GT72VR 6RD-202CZ Dominator

Jednoduché ladenie systému

Dragon Center poskytuje 6 funkcií pre úplnú kontrolu systému. Okrem prístupu ku všetkým aplikáciám umožňuje sledovanie výkonu v reálnom čase, nastavenie LED efektov, upravenie parametrov CPU pretaktovania, monitorovanie a nastavenie systémových profilov cez mobilné zariadenie a rýchle riešenie problémov.

vypnuté
 MSI GT72VR 6RD-202CZ Dominator

Koniec všetkým lagom

So sieťovkou Killer, ktorá vie nastaviť priority prevádzky jednotlivých aplikácií, sú nepríjemné lagy minulosťou. Zvoľte si programy, ktoré budú mať najvyššiu prioritu a budú využívať najširšie pásmo pripojenia. Killer Shield potom zaručí hladšie nahrávanie, sťahovanie a plynulejšie hranie.


vypnuté
 MSI GT72VR 6RD-202CZ Dominator

Podpora 2 400 MHz pamätí

Získajte najvyšší možný výkon zo svojho notebooku s podporou nových DDR4 2 400MHz pamätí s rýchlosťou cez 32 GB/s čítania a 36 GB/s zápisu. Výkon proti predchádzajúcej generácii DDR3 1 600 MHz vzrástol o 40 %.

vypnuté
 MSI GT72VR 6RD-202CZ Dominator

Orientácia podľa zvukov

Sound Tracker, nová vlastnosť zavedená do Nahimic 2, dáva hráčom vizuálnu indikáciu odkiaľ prichádza najhlasnejší zvuk v hre. To hráčom pomáha sa zorientovať v neznámom prostredí novej hry.

vypnuté
 MSI GT72VR 6RD-202CZ Dominator

Vyťažte z disku maximum

Funkcia MSI X Boost podporuje rýchlejšie prenosy medzi úložiskami a to vrátane väčšiny externých diskov a pamäťových kariet. Program je nainštalovaný automaticky pri všetkých herných notebookov MSI s Windows 10.

vypnuté
 MSI GT72VR 6RD-202CZ Dominator

Jednoduché streamovanie zadarmo

Profesionálny live stream vďaka aplikácii Xsplit Gamecaster. Nahrávaj a zdieľaj svoje vysielanie do celého sveta cez Twitch, YouTube, UStream a ďalšie kanály cez prémiovú licenciu na 12 mesiacov zadarmo.

Taiwanská spoločnosť MSI (Micro-Star International) si vydobyla pevné miesto vo svete IT predovšetkým produkciou základných dosiek pre stolné počítače. Zameriava sa však aj na grafické karty, barebone počítače, notebooky, sieťové produkty, servery a mnohé ďalšie počítačové komponenty. Produkty, ktoré nesú značku MSI, podporujú najmodernejšie technológie a doprajú svojim používateľom potrebný výkon pre všetky typy nasadení. Zvlášť intenzívne sa MSI venuje dnes tak rastúcemu segmentu herných notebookov.

Poznámka:
  • Pokiaľ nie je uvedené inak, tak výrobok obsahuje českú klávesnicu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MSI GT72VR Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSI GT72VR . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MSI GT72VR . Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MSI GT72VR . Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MSI GT72VR.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií