Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

MSI GTX 980T LIGHTNING 6G

Zobraziť katalóg
MSI GTX 980T LIGHTNING 6G
5 1 hodnotení
Grafická karta 6GB DDR5 (7096MHz), NVIDIA GeForce GTX980Ti (1203MHz), Boost clock 1304MHz, PCIe x16, SLi, 384bit, 3x DisplayPort, DVI, HDMI
Kód:  EF382i3 Produktové číslo:  GTX 980Ti LIGHTNING

MSI GTX 980T LIGHTNING 6G

Brutálny výkon, vysoké nasadenie a spoľahlivosť. Tieto tri slová označujú nový triumf spoločnosti MSI. Jedná sa o extrémne výkonnú grafickú kartu MSI GTX 980T Lightning dosahujúci neskutočne vysokých taktov, ktorá uspokojí nároky naozaj každého náruživého hráča. Je vybavená tými najlepšími a najnovšími typy súčiastok, technológií a konštrukčnými princípmi dnešnej doby.

Nezastaviteľná herné zbraň

Srdcom tejto karty je grafický čip vyrábaný najmodernejším 28nm procesom s výkonnou architektúrou Maxwell GM200, ktorého takty sa pohybujú na hranici neskutočných 1 203 MHz a v prípade pretaktovania možno dosiahnuť hodnoty až 1 304 MHz. Spolupracuje s 6GB operačnou pamäťou, ktorá tiež nachádzajú hranice až u hodnoty 7 096 MHz. Na kráse tomu všetkému ešte pridáva šírka pamäťovej zbernice 384 bitov. Vďaka týmto kombináciám poskytuje táto karta maximálnu úroveň spokojnosti pri hraní, nehovoriac o tom, že vie zobraziť obraz v rozlíšení 4K. Je určená pre rozhranie PCI-Express 3.0 × 16 a nechýba prítomnosť 3 × DisplayPort, HDMI a DVI rozhrania. Samozrejmosťou je podpora SLI pre prepojenie viacerých grafických kariet a znásobenie už tak veľkého výkonu.

Už žiadne prehrievanie

Aj keď je táto karta veľmi vytazovane vysokými pracovnými frekvenciami, o jej prehrievaniu nemusíte mať vôbec strach. Výrobcovia tu aplikovali nový systém chladenia označovaný ako TriFrozr a laicky povedané, je to majstrovské dielo. Stavebný kameň tvorí naozaj veľký pasívny hliníkový chladič s hustým rebrovaním, ktorý je pretkaný tepelnú trubicou spojenú s poniklovanou medenou základňou. Na ňom sú umiestnené dokonca tri 90mm ventilátory TORX, ktoré sa vyznačujú špeciálne tvarovanými čepeľami pre čo najväčšie množstvo nasávaného vzduchu. Je navrhnutý tak, aby bol schopný rozptýliť a uchladit až 700 W vyžiareného tepla, takže aj keď budete grafiku neustále zaťažovať, čip bude stále ideálne chladný.

Ľahké přetaktování

Grafické karty Lightning sú ako stvorené pre pretaktovanie a jednoduchosť tohto úkonu doslova vyzýva majiteľa, aby posúvali ich hranice výkonu o niečo ďalej. Priamo na dosku tejto karty výrobcovia umiestnili šikovný prepínač BIOSu, ktorý vie až zoštvornásobiť výkonové a teplotné limity. Takže bez starostí pridávania chladenia či iných úprav je karta pripravená zo seba vymáčknuť maximálny výkon.

Kľúčové vlastnosti

  • Špičková herná grafická karta pre náročných užívateľov
  • Výkonný grafický čip s vysokými takty
  • Veľmi účinné chladenie TriFrozr s ventilátormi TORX
  • Použité súčiastky Military Class 4
  • Trojitá kontrola teploty a meracie body V-Check points
  • Podpora DirectX 12 a OpenGL 4.5
  • Mystic Light
  • Prídavné napájanie 1 × 6pin + 2 × 8pin

Parametre a špecifikácia

Šírka
140 mm Hotovo!
Výška
53 mm Hotovo!
Hĺbka
330 mm Hotovo!
Modelové označenie
GTX 980 Ti Hotovo!
Výrobné technológie
28 nm Hotovo!

Rozmery

Šírka
140 mm Hotovo!
Výška
53 mm Hotovo!
Hĺbka
330 mm Hotovo!

Čip

Modelové označenie
GTX 980 Ti Hotovo!
Výrobné technológie
28 nm Hotovo!

Výkon a použitie

Použitie
Hranie hier Hotovo!

Pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM
6 GB Hotovo!
Typ pamäte
DDR5 Hotovo!
Šírka zbernice
384-Bit Hotovo!

Frekvencia

Frekvencia jadra
1 203 MHz Hotovo!
Frekvencia pamäte
7 096 MHz (7,1 GHz) Hotovo!

Rozhranie

Na pripojenie k PC
PCI Express x16 3.0 Hotovo!
Na pripojenie monitora
DisplayPort, DVI, HDMI Hotovo!

Technológia

Podpora zapojenia viacerých kariet
Quad-SLI Hotovo!
Verzia DirectX
12 Hotovo!

Chladenie

Typ chladiča
Aktívny Hotovo!
Veľkosť chladiča
Dvojslotový Hotovo!

Spotreba

TDP
250 W Hotovo!
Odporúčaný výkon zdroja
600 W Hotovo!
Viac parametrov

Taiwanská spoločnosť MSI (Micro-Star International) si vydobyla pevné miesto vo svete IT predovšetkým produkciou základných dosiek pre stolné počítače. Zameriava sa však aj na grafické karty, barebone počítače, notebooky, sieťové produkty, servery a mnohé ďalšie počítačové komponenty. Produkty, ktoré nesú značku MSI, podporujú najmodernejšie technológie a doprajú svojim používateľom potrebný výkon pre všetky typy nasadení. Zvlášť intenzívne sa MSI venuje dnes tak rastúcemu segmentu herných notebookov.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, opravdu si myslíte, že za cenu 15 729,- je ta karta prodejná? nebo jste na ni zapoměli?

Dobrý den, chci se zeptat zda je reálné, že mi tuto grafickou kartu, která má uváděnou spotřebu 250W TDP utáhne můj dosavadní zdroj Corsair CX-600. Ostatní komponenty jsou I5-3570k,4x paměti Kingston HyperX Savage, základní deska MSI Mpower Z77... Díky

zdravim chcem sa spytat haldam uz dlho gtx 980ti gaming 6gb od msi a neviem jus zohnat tak rozmyslam kupit tuto msi lighting ako by to slo v spojeni v sli s normalnou msi gtx 980ti gaming 6gb za odpoved vopred dakujem

Diskusia a poradňa k MSI GTX 980T LIGHTNING 6G
Príslušenstvo pre MSI GTX 980T LIGHTNING 6G
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSI GTX 980TI LIGHTNING 6G. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MSI GTX 980T LIGHTNING 6G. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MSI GTX 980T LIGHTNING 6G. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MSI GTX 980TI LIGHTNING 6G.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií