Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

mini AD Gaming Aplikace

MSI N760 Hawk LE

Zobraziť katalóg
MSI N760 Hawk LE
5 2 hodnotení
Grafická karta 2GB DDR5 (6008MHz), NVIDIA GeForce GTX760 (1006MHz), Boost clock 1072MHz, PCIe x16, SLi, 256bit, DisplayPort, 2xDVI, HDMI
Kód:  EF378h2 Produktové číslo:  N760 HAWK LE

MSI N760 Hawk LE

Nástupca obľúbených mainstreamových grafických kariet založených na jadre NVIDIA GeForce GTX660M Ti. GTX760 je postavená na jadre GK104, ktoré disponuje 1152 CUDA jadrami a je vyrobené výrobným procesom 28 nm. MSI N760 Hawk Lite Edition sa vyznačuje vysokým taktovaním už z výroby. Na grafickom čipe nájdeme 1006 MHz, v boost režime dokonca 1072 MHz .

Tým však všetky možnosti nekončia - karta ponúka niekoľko funkcií pre počítačových nadšencov, ktorí zo svojich komponentov chcú vymáčknout maximum. Jednou z nich je Triple Overvoltage , Vďaka ktorej je možné meniť napätie pamätí, GPU aj zbernice PCI-Express 3.0. Vďaka konektorom V-Check možno toto nastavené napätie monitorovať pomocou multimetra. Pre dosiahnutie maximálnych frekvencií je karta vybavená dvoma BIOSy - Prvá je optimalizovaný pre bežné hranie, druhý pre naozaj extrémne pretaktovanie s chladením tekutým dusíkom. Aby bola karta stabilná aj v týchto podmienkach, bolo napájanie karty posilnené - GPU je napájané šiestimi a pamäti dvoma fázami.

Samozrejmosťou sú u MSI komponenty tlačeného spoja Military Class IV , Spĺňajúce armádne štandard MIL-STD-810G. Tie zahŕňajú kondenzátory Hi-C Cap s tantalovým jadrom, cievky SFC s lešteným povrchom a kondenzátory s pevným dielektrikom. Chladenie zabezpečuje výkonný nereferenčných chladič Twin Frozr IV s dvoma ventilátormi s priemerom 100 mm. Ten je tiež vybavený technológiou proti usadzovaniu prachu, kedy sa niekoľko sekúnd po štarte počítača ventilátory točia opačným smerom a vyfukujú tak usadený prach.

Parametre a špecifikácia

Modelové označenie
NVIDIA GeForce GTX 760 Hotovo!
Počet stream procesorov
1 152× Hotovo!
Výrobné technológie
28 nm Hotovo!
Použitie
Hranie hier Hotovo!
Veľkosť operačnej pamäte RAM
2 GB Hotovo!

Čip

Modelové označenie
NVIDIA GeForce GTX 760 Hotovo!
Počet stream procesorov
1 152× Hotovo!
Výrobné technológie
28 nm Hotovo!

Výkon a použitie

Použitie
Hranie hier Hotovo!

Pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM
2 GB Hotovo!
Typ pamäte
DDR5 Hotovo!
Šírka zbernice
256-Bit Hotovo!

Frekvencia

Frekvencia jadra
1 006 MHz Hotovo!
Frekvencia pamäte
6 008 MHz (6,01 GHz) Hotovo!

Rozhranie

Na pripojenie k PC
PCI Express x16 3.0 Hotovo!
Na pripojenie monitora
DisplayPort, DVI, HDMI Hotovo!

Technológia

Podpora zapojenia viacerých kariet
2-way SLI, 3-way SLI Hotovo!
Verzia DirectX
11.1 Hotovo!

Chladenie

Typ chladiča
Aktívny Hotovo!
Veľkosť chladiča
Dvojslotový Hotovo!

Spotreba

TDP
170 W Hotovo!
Prídavné napájanie
1× 6-pin + 1× 8-pin Hotovo!
Odporúčaný výkon zdroja
500 W Hotovo!
Viac parametrov

Taiwanská spoločnosť MSI (Micro-Star International) si vydobyla pevné miesto vo svete IT predovšetkým produkciou základných dosiek pre stolné počítače. Zameriava sa však aj na grafické karty, barebone počítače, notebooky, sieťové produkty, servery a mnohé ďalšie počítačové komponenty. Produkty, ktoré nesú značku MSI, podporujú najmodernejšie technológie a doprajú svojim používateľom potrebný výkon pre všetky typy nasadení. Zvlášť intenzívne sa MSI venuje dnes tak rastúcemu segmentu herných notebookov.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MSI N760 Hawk LE
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSI N760 Hawk LE. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MSI N760 Hawk LE. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MSI N760 Hawk LE. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MSI N760 Hawk LE.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií