AP+ nový vizuál Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Narrative Clip biely

Zobraziť katalóg
Narrative Clip biely
Digitálny fotoaparát s časozbernou funkciou, CCD 5 Mpx, svetelnosť 2,2, pamäť na 8000 snímok
Kód:  EAIS020e Produktové číslo:  NA-CLIP1-WHT Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Narrative Clip biely

Narrative Clip zmení spôsob, akým zaznamenávať svoje zážitky. Stane sa totiž vašou fotografickou pamäťou. A to doslova. Zdokumentuje vám každý krok bez toho, aby ste sa museli akokoľvek obťažovať. Môžete si tak naplno užiť súčasnú situáciu bez sústredenia sa na fotografovanie. Jednoducho si ho len pripnete, zapnete a fotoaparát v pravidelných intervaloch nasníma snímky. Alebo môžete snímať samozrejme aj ručne. Stačí 2× poklepať.

Kľúčové vlastnosti

  • Moderná fotografická pamäť (automatické intervalové snímanie v mimoriadne kompaktnom tele)
  • Okamžité fotografovanie dvojitým poklepaním (polohový senzor)
  • Minimálne starosti (kapacita 8 GB na 8000 snímok a výdrž batérie až 2 dni)
  • Prehľad o navštívených miestach (GPS modul zaznamenáva polohu)
  • Aplikácia pre inteligentné telefóny (organizácia, výber najlepších snímok, cloud, zdieľanie ...)
  • Indikácia stavu batérie pomocou 4 LED

Nezaťažujte sa veľkým fotoaparátom

Narrative Clip váži iba 20 gramov a meria pár centimetrov, takže o ňom nebudete takmer vedieť. Skrýva však 5-megapixelový snímač so zadným podsvietením, aby snímal rovnako kvalitne aj v situáciách so slabým osvetlením. S kapacitou 8000 snímok a životnosťou batérie až 2 dni používania si buďte istí, že nikdy nezmeškáte žiadny okamžik! Je tiež vybavený GPS, takže budete presne vedieť, kde bola fotografia vyhotovená.

Prístup k záznamom

Urobené snímky si stiahnite do počítača a odošlite do cloudu. Následne možno k snímkam pristupovať mobilnou aplikáciou. Jednoducho navštívite nafotené miesta, môžete fotografie organizovať a zdieľať vaše chvíle. Automaticky vyberie najlepšie okamihy dňa alebo ich vyberte sami a rovno ich zdieľajte s priateľmi a rodinou cez Instagram, Twitter, Facebook alebo email.

Poznámka:
» Všetky ultrazoomy

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Narrative Clip biely Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Narrative Clip bílý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Narrative Clip Weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Narrative Clip Weiß. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Elbeszélő Clip Fehér.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií