AP+ nový vizuál AD homeoffice

NESPRESSO DéLonghi Prodigio EN270.SAE

Zobraziť katalóg
NESPRESSO DéLonghi Prodigio EN270.SAE
Kávovar na kapsuly 1260W, tlak 17bar, nádržka na vodu 0.8l, termoblok, automatické a programovateľné množstvo kávy, nádobka na 14 použitých kapsulí, vstavaný napeňovač mlieka Aeroccino, prepojenie s Nespresso aplikáciou
Kód:  EAN3345h Produktové číslo:  EN270.SAE

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

NESPRESSO DéLonghi Prodigio EN270.SAE

Vychutnajte si svoju obľúbenú šálku kávy so štýlovým kávovarom DéLonghi. Svojim dizajnom krásne zapadne do každej modernej kuchyne či kancelárie. Nielen že skvele vyzerá, ale je rýchly, výkonný, úsporný a predovšetkým cenovo dostupný. Čerpadlo má tlak 19 barov a vďaka rýchlemu nahrievanie nebudete ani strácať zbytočne čas. Veď sa nahreje už za 25 sekúnd!

Kľúčové vlastnosti

  • Kvalitný kávovar za skvelú cenu
  • Určený pre kapsule Nespresso
  • Kontajner na použité kapsule
  • Odnímateľná nádržka na vodu
  • Vstavaný napeňovač mlieka Aeroccino
  • Nastaviteľné automatické vypnutie po 9 minútach
  • Automatické a programovateľné množstvo kávy
  • Veľmi rýchle predhriatie vďaka termobloku
  • Prepojenie s Nespresso aplikáciou
  • 3 veľkosti šálky

Jednoduchá obsluha

Obsluha je naozaj jednoduchá. Stačí vybrať kapsulu s obľúbenou kávou, zvoliť ristretto (25 ml), espresso (40 ml) alebo lungo (110 ml) a za malý moment je všetko hotové. Prístroj zaisťuje perforáciu kapsule, extrakciu kávy, kapsulu odstráni do kontajnera a po 9 minútach nečinnosti prejde do úsporného režimu stand-by. Odnímateľná nádržka má dostatočný objem 0,8 litrov a kontajner pojme až 14 použitých kapslí. Prednosťou tohto modelu je však vstavaný napeňovač mlieka , s pomocou ktorého pripravíte prvotriedne lahodné cappuccino.

 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Príkon
1 260 W Hotovo!
Tlak čerpadla
17 bar Hotovo!
Objem nádržky na vodu
0,8 l Hotovo!

Funkcie

Funkcia údržby a čistenia
Režim úspory energie Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
37,4 cm Hotovo!
Šírka
11,95 cm Hotovo!
Výška
25,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
2,95 kg Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda jde u tohoto kávovaru nastavit vlastní velikost šálku, např. velký hrnek, více než 110ml což je velikost Lunga. Děkuji

Diskusia a poradňa k NESPRESSO DéLonghi Prodigio EN270.SAE
Príslušenstvo pre NESPRESSO DéLonghi Prodigio EN270.SAE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NESPRESSO De'Longhi Prodigio EN270.SAE. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte NESPRESSO DéLonghi Prodigio EN270.SAE. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte NESPRESSO DéLonghi Prodigio EN270.SAE. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: NESPRESSO DéLonghi Prodigio EN270.SAE.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií