AD homeoffice AD homeoffice

Ninebot One E+

Zobraziť katalóg
Ninebot One E+
4,0 2 hodnotení
Jednokolka max. rýchlosť 22 km/h, motor 500 W
Kód:  SPT5005 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Ninebot One E+

Ninebot One E+ predstavuje revolučný dopravný prostriedok, ktorý vás nadchne svojou kompaktnosťou, univerzálnosťou a spoľahlivosťou. Jeho maximálna rýchlosť dosahuje 22 kilometrov za hodinu bez toho, aby bol akokoľvek obmedzený váš komfort, čo z neho robí jeden z najvýkonnejších modelov na trhu. Táto elektrická jednokolka je ideálna pre každodenný pohyb po meste, kde bude efektívne šetriť váš čas aj peniaze, oceníte ju však aj pri zábavnom jazdení v prírode či na dovolenke.

Kľúčové vlastnosti

  • Kompaktná a rýchla jednokolka
  • Kompatibilná s iOS a Android
  • Veľká výdrž batérie
  • Nízke náklady na prevádzku
  • Pedále s protišmykovou úpravou

Skvelá výdrž batérie

Ninebot One E+ využíva lítium-iónovú batériu s maximálnym dojazdom až 35 km, dĺžka dojazdu však záleží na štýle jazdy, vašej hmotnosti a teréne. Jej dojazd je navyše možné predĺžiť prídavnými batériami na 60 či 75 km. Stav batérie aj prejdenú vzdialenosť môžete pohodlne sledovať na vašom zariadení s operačným systémom iOS či Android, takže sa vám nestane, že vás prístroj nechá na holičkách. Aplikácia vám tiež umožní dopravný prostriedok zamknúť, nastaviť na ňom rýchlostné obmedzenia, zistiť aktuálnu rýchlosť a ďalšie.

Komfortný a bezpečný

Myslené bolo samozrejme aj na maximálne bezpečie a pohodlie vodiča, preto prístroj disponuje špeciálne navrhnutými pneumatikami a vylepšenou ergonómiou, ktorú zaisťujú širšie pedále s protišmykovou vrstvou. Príjemným prvkom je aj brzdová signalizácia. Osvetlenie je riešené 20 LED svetlami, ktorých farbu si môžete prispôsobiť cez mobilnú aplikáciu. Samotná montáž Ninebotu je veľmi jednoduchá a zvládanu ju aj technicky menej nadaní jedinci.

Parametre a špecifikácie:

Motor:

500 W

Batéria:
320 Wh

Maximálna rýchlosť:
22 km/h

Dojazd:
30 - 35 km

Hmotnosť:
14,2 kg

Priemer kolesa:
46 cm

Doba napájania:
240 min

Nosnosť:
120 kg

Parametre a špecifikácia

Max. nosnosť
120 kg Hotovo!
Maximálny dojazd
35 km Hotovo!
Maximálna rýchlosť
22 km/h Hotovo!
Výkon
500 W Hotovo!
Hmotnosť
14,2 kg Hotovo!

Maximálna nosnosť

Max. nosnosť
120 kg Hotovo!

Dojazd a rýchlosť

Maximálny dojazd
35 km Hotovo!
Maximálna rýchlosť
22 km/h Hotovo!

Výkon

Výkon
500 W Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
14,2 kg Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jaký je rozdíl mezi Ninebot E+ a Inmotion V5+ black, kromě rozdílu 10tis. v ceně na žádný markantní rozdíl nemohu přijít. Díky za odpověď.

Dobrý den, Ninebot one 500w, byla by možná sleva ? Děkuji za odpověď. M.P.

Dobrý den, mohli by jste dopsat specifikace produktu? Děkuji.

Diskusia a poradňa k Ninebot One E+
Príslušenstvo pre Ninebot One E+ Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ninebot One E+. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Ein Ninebot E +. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ein Ninebot E +. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Ninebot One E +.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií