Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

mini AD Gaming mini AD gaming

Fire Emblem: Awakening – Nintendo 3DS

Zobraziť katalóg
Fire Emblem: Awakening – Nintendo 3DS
5 2 hodnotení
Hra na konzolu – Nintendo 2DS/3DS, škatuľová verzia, žáner: stratégia
Kód:  MU023c Produktové číslo:  45496523428 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Fire Emblem: Awakening – Nintendo 3DS Predaj skončil

Fire Emblem: Awakening – Nintendo 3DS

Predmetom príbehu Fire Emblem: Awakening je stretnutie dvoch postáv, pričom jednu z nich si budete môcť sami navrhnúť. Nie doslova, samozrejme, ale škála prispôsobenia bude nezvyčajne široká a ovplyvniť budete môcť nielen vzhľad postavy, ale aj jej vlastnosti a schopnosti. Nezmeniteľná bude len jedna vec, a síce to, že vaša postava na svojom tele ponesie symbol draka.

Príbeh hry začína vaším stretnutím s Kronom, súčasným princom kráľovstva Iris, ktorý na sebe nesie úplne identický symbol ako vy. Blízkosť oboch ornamentov vyvolá silu, ktorá prebudí zo svojho hlbokého spánku dvojicu drakov, ktorí teraz rozzúrení hodlajú zdevastovať celý kontinent. A to je ešte len začiatok všetkých problémov.

Hrateľnosť
Tvárou v tvár obrovskému nepriateľovi a mnohým ďalším problémom sa pridávate ku Kromovi a jeho skupine, aby ste nebezpečenstvo odvrátili a opäť nastolili mier.

Od svojho cieľa ste oddelení niekoľkými kapitolami plnými misií, v ktorých sa, po animovanom intre zoznamujúcom vás s dejom, ocitnete na hernej mape, ktorá je rozdelená na políčka. Čo políčko, to jeden krok, ktorý môžete so svoju jednotkou pri jednom ťahu urobiť.

Skrátka a jednoducho, jedná sa o ťahovú stratégiu, kedy sa s protivníkom striedate na kolá a na svoje ťahy máte toľko času, koľko potrebujete. Ak narazíte na nepriateľa, môžete si s ľadovým pokojom vybrať, s akou zbraňou na neho chcete zaútočiť a hra sa následne prepne do iného režimu, v ktorom môžete sledovať podarené animácie vášho súboja.

Novinky v sérii
Nový Fire Emblem bude prvýkrát obsahovať špeciálny mód s nižšou obtiažnosťou pre začínajúcich hráčov. Nazýva sa Casual Mode a hlavnou zmenou oproti klasickej obtiažnosti je, že sa zosnulé postavy v ďalšej misii objavia znovu živé, resp. hrateľné. V normálnom móde zostanú mŕtvi navždy mŕtvymi.

Prvýkrát v sérii budete môcť hrať v kooperatívnom multiplayeri a podporované budú tiež populárne funkcie konzoly Nintendo 3DS,StreetPass a SpotPass.

Najväčšiu novinkou titulu však predstavuje možnosť nakúpiť sťahovateľný dodatočný obsah, v angličtine skrátene nazývaný DLC. Komu nebudú stačiť misie, ktoré so sebou prinesú bohatý príbeh do hry, bude si môcť stiahnuť ďalšie, ktoré pôžitok z hrania predĺžia. Ďalej budú k dispozícii aj dodatočné postavy. Avšak kto o ďalší obsah nebude mať záujem, nemusí sa obávať. Dodatočné obsahy predstavujú bonus a nie sú potrebné pre dohranie pôvodne zamýšľaného príbehu.

Audiovizuálny kabátik
Fire Emblem bude na Nintende 3DS vyzerať lepšie ako kedykoľvek predtým! Trojrozmerná grafika s podporou stereoskopického 3D zobrazenia je len začiatkom. Titul navyše prichádza so skutočne podarenými scénami v komiksovom štýle, s temnejšou paletou farieb a s postavami nakreslenými v štýle manga, ktoré navrhoval Yusuke Kozaki. Ten sa postaral okrem iného aj o dizajn oboch dielov No More Heroes (pre Wii).

Parametre a špecifikácia

Žáner
Stratégia Hotovo!
Textová lokalizácia
EN, DE Hotovo!
Zvuková lokalizácia
EN Hotovo!
Vekové obmedzenie
12 rokov Hotovo!
Problematickosť obsahu
Vulgárna reč, Násilie Hotovo!

Žáner

Žáner
Stratégia Hotovo!

Lokalizácia

Textová lokalizácia
EN, DE Hotovo!
Zvuková lokalizácia
EN Hotovo!

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie
12 rokov Hotovo!
Problematickosť obsahu
Vulgárna reč, Násilie Hotovo!

Verzia

Platforma
2DS/3DS – škatuľa Hotovo!
Edícia
Základná Hotovo!

Platforma/licencia

Typ
Hra Hotovo!
Platforma
Nintendo 3DS/2DS Hotovo!
Licencia
Škatuľová Hotovo!

Multiplayer

Multiplayer
Online Hotovo!

Virtuálna realita

Virtuálna realita
Nepodporované Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky krabicové hry na Nintendo 2DS/3DS
Pozor, niektoré hry môžu vyžadovať:
  • Registráciu u digitálnej distribučnej služby – MS Store, Origin, Steam, Uplay a pod. (Návod nájdete v našom článku Uplatnenie elektronických licencií)
  • Širokopásmové pripojenie k internetu pre hranie, úvodné nastavenie, aktualizácie či ďalšie funkcie
  • Platenie mesačných poplatkov za online hranie vo viacerých hráčoch (Xbox Live, PlayStation Plus a pod.)

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Fire Emblem: Awakening – Nintendo 3DS Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fire Emblem: Awakening - Nintendo 3DS. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Fire Emblem: Awakening - Nintendo 3DS. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Fire Emblem: Awakening - Nintendo 3DS. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Fire Emblem: Awakening - Nintendo 3DS.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií