Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Doručení zdarma mini AD gaming

Nintendo 3DS - Luigi's Mansion 2

Zobraziť katalóg
Nintendo 3DS - Luigi's Mansion 2
4,0 1 hodnotení
Hra na konzolu
Kód:  MU023a Produktové číslo:  045496523336 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Nintendo 3DS - Luigi's Mansion 2

Luigi 's Mansion: Dark Moon je nepriamym pokračovaním hry Luigi' s Mansion z Nintenda GameCube. Jedná sa o akčný titul, v ktorom Mariův brat, Luigi, bojuje proti duchom. To celé v typickej grafike Nintendo as veľkým dôrazom na humor. Celý počin by sa dal označiť ako Ghostbusters podľa Big-N.

?

úrovne


V tejto hre navigujete Luigiho skrz niekoľko strašidelných víl, ktoré obsadili duchovia. Tí nikomu neubližujú, ale ukrývajú hociktoré tajomstvo a Luigimu jeho úloha určite neuľahčí.

Aby ich Luigi mohol polapiť, má k dispozícii jednak špeciálny vysávač Poltergeist 5000 a jednak špeciálne Nintendo DS, na ktorom má mapu a cez ktorý môže udržiavať kontakt s profesorom E. Gadd, ktorý Luigiho postupne teleportuje do jednotlivých obsadených víl.

Duchmi musíte najskôr odhaliť. Niektorí sa ukrývajú v predmetoch, pod kobercom a iné musíte najprv oslniť svoju baterkou. K iným sa dostanete napríklad až po vyriešení menšie hádanky.

?

ovládanie


Táto čisto singleplayerová hra využíva takmer všetkých ovládacích prvkov Nintenda 3DS. Luigi sa ovláda analógovým Circle Padom a kamera sa v trojrozmernom priestore ovláda sama. Akcia sa vyvolávajú akčnými tlačidlami, však miestami nájdu využitie aj zabudované pohybové senzory.

Tie budete používať predovšetkým pre rozhliadania, ak sa budete pozerať cez škáry či zámky vo dverách alebo pre zameriavanie sacie trubice od vysávača. Na dotykovom displeji konzole máte vždy prehľad o zadaných úlohách, statusy ao mape daného okolia či domu.


?

?

audiovizuálne stránka


Titul je spracovaný kompletne v 3D, podobne ako by sa jednalo o konzolovú hru. Rovnako tak sa podaril aj stereoskopický 3D Efekt, ktorý sa dokonca nerozsypává ani pri používaní pohybových senzorov konzoly.

Ale ešte pozoruhodnejšie než podarená grafika je soundtrack tohto titulu, ktorý vytvára spolu so svetelnými efektmi skvelú atmosféru ako pri prieskume domu, akčných scénach, tak pri humorných rozhovoroch s profesorom E. Gadd.


?

Parametre a špecifikácia

Žáner
Akčný Hotovo!
Textová lokalizácia
EN Hotovo!
Vekové obmedzenie
7 rokov Hotovo!
Problematickosť obsahu
Strach, Online Hotovo!
Platforma
2DS/3DS – škatuľa Hotovo!

Žáner

Žáner
Akčný Hotovo!

Lokalizácia

Textová lokalizácia
EN Hotovo!

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie
7 rokov Hotovo!
Problematickosť obsahu
Strach, Online Hotovo!

Verzia

Platforma
2DS/3DS – škatuľa Hotovo!
Edícia
Základná Hotovo!

Platforma/licencia

Platforma
Nintendo 3DS/2DS Hotovo!
Licencia
Škatuľová Hotovo!

Multiplayer

Multiplayer
Online Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky krabicové hry na Nintendo 2DS/3DS
Pozor, niektoré hry môžu vyžadovať:
  • Registráciu u digitálnej distribučnej služby – MS Store, Origin, Steam, Uplay a pod. (Návod nájdete v našom článku Uplatnenie elektronických licencií)
  • Širokopásmové pripojenie k internetu pre hranie, úvodné nastavenie, aktualizácie či ďalšie funkcie
  • Platenie mesačných poplatkov za online hranie vo viacerých hráčoch (Xbox Live, PlayStation Plus a pod.)

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Nintendo 3DS - Luigi's Mansion 2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Luigi's Mansion 2 - Nintendo 3DS. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Luigis Mansion 2 - Nintendo 3DS. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Luigis Mansion 2 - Nintendo 3DS. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Nintendo 3DS - Luigi's Mansion Dark Moon.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií