AD homeoffice PET

NUK FC+ Set Winter ružový

Zobraziť katalóg
NUK FC+ Set Winter ružový
5 3 hodnotení
Detská súprava – vianočná, obsahuje NUK First Choice+ PP fľaštičku 300ml, NUK Classic Fashion cumlík silikónový 0–6m, puzdro na cumlík, retiazka na cumlík
Kód:  BABY7793 Produktové číslo:  4008600309161

NUK FC+ Set Winter ružový

Buďte s vašim bábätkom štýloví a zaobstarajte si špeciálnu zimnú súpravu od značky NUK. Túto ružovo ladenú súpravu si s vaším dievčatkom určite hneď obľúbite. Nájdete v nej všetko potrebné – fľaštičku s objemom 300 ml, ktorá sa postará o prirodzené sanie mlieka, cumlík, ktorý je vyrobený z kvalitného materiálu, kryt na cumlík a retiazka na cumlík s klipom. Set Winter vám nielen skvele poslúži, ale stane sa aj originálnym módnym doplnkom na Vianoce. Môžete ho tiež darovať pod stromček svojim blízkym. 

    

Kľúčové vlastnosti detskej súpravy NUK Winter Wonderland

  • Súprava Winter je zdobená krásnymi zimnými motívmi
  • Farebné vyhotovenie je ružové
  • Súprava obsahuje fľaštičku 300 ml, silikónový cumlík, kryt na cumlík a retiazku na cumlík
  • Jednotlivé časti súpravy sú vyrobené z kvalitných materiálov a postarajú sa o pohodlie a bezpečný vývoj vášho dieťaťa
  • Súprava skvele poslúži ako darček

Čo súprava obsahuje?

  • Prvou voľbou na kŕmenie z fľaše je práve fľaša s cumlíkom NUK First Choice, ktorá umožňuje zdravý vývoj čeľustí a dáva dieťaťu pocit, ako by pilo z materského prsníka. Vylepšený systém proti prehĺtaniu vzduchu pri pití Anti Colic Air System zabezpečuje prirodzený tok mlieka. Fľaštička s objemom 300 ml je vyrobená z mäkkého a nerozbitného polypropylénu. Vďaka svojmu širokému hrdlu sa ľahko plní a umýva. 

     
  • Cumlík NUK Classic Fashion je vhodný pre deti od 0 do 6 mesiacov. Je vybavený systémom na minimalizáciu prehĺtania vzduchu NUK Air System, ktorý umožňuje vzduchu unikať z cumlíka špeciálnym otvorom. Cumlík zostáva mäkký a dostatočne plochý, takže zamedzuje deformácii čeľustí. Tento silikónový cumlík je vyrobený z kvalitného syntetického materiálu. Ľahko sa čistí a je odolný proti vysokým teplotám.
     
  • Súčasťou súpravy je kryt na cumlík, vďaka ktorému je obľúbený cumlík vždy čistý a pripravený na použitie.
     
  • Na bezpečné pripevnenie na detské oblečenie vám poslúži retiazka na cumlík s klipom. Je veľmi praktický, pretože zabraňuje vypadnutiu cumlíka na zem a jeho strate. Vďaka jeho klipu retiazku ľahko pripnete k detskému oblečeniu. Je vyrobený z vysoko kvalitných syntetických materiálov.

    Parametre a špecifikácia

    Objem
    300 ml Hotovo!
    Materiál fľaše
    Plast Hotovo!
    Vlastnosti fľaše
    Antikoliková Hotovo!
    Typ
    Antikolikový Hotovo!

    Objem

    Objem
    300 ml Hotovo!

    Materiál

    Materiál fľaše
    Plast Hotovo!

    Vlastnosti

    Vlastnosti fľaše
    Antikoliková Hotovo!

    Typ

    Typ
    Antikolikový Hotovo!

    Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

    V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
    Príslušenstvo pre NUK FC+ Set Winter ružový Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NUK FC+ Set Winter růžový - 4 ks.
    P-DC1-WEB06
    Zavoláme Vám a odborne poradime
    +421 2 5710 1800
    Otázka na objednávku
    Otázka na tovar
    Prosím, zadajte svoj telefón:
    Zavolajte mi
    Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
    Viac informácií Menej informácií