Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

mini AD Gaming Aplikace

Recenzie NVIDIA SHIELD TV 500 GB

Zobraziť katalóg
NVIDIA SHIELD TV 500 GB - Herná konzola

Recenzie NVIDIA SHIELD TV 500 GB

Zaujímajú vás názory a recenzie na NVIDIA SHIELD TV 500 GB? U nás má zatiaľ hodnotenie 3,5 z 5 hviezdičiek od 2 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s NVIDIA SHIELD TV 500 GB. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na NVIDIA SHIELD TV 500 GB aj vy.

Používateľské recenzie

Richard, Frenštat pod Radhoštěmflag
Hodnotené 24. 8. 2016, variant NVIDIA SHIELD TV 500 GB
Overený nákup
Dizajn
příslušenství
4k
omezeny přístup ke hram můžete si tak jen free to play zahrat.A to jsou většinou hry co se daji stahnout na mobil.Hodně omezeny přístup k internetu, jsou tam jenom ty zakladní applikace jako youtube,twitch,atd.Za členství musite platit 10euro za měsic to mě připada dost přehnané.A to ještě když si stahnete free to play hru tak po nějakem levelu musite dat do toho peníze.Abyste mohli pokračovat dal i když to je mezi hrama co jsou zadarmo.Neříkam že to je všude ale v nějake hře se to najde.Tře př. Reaper.A pokud nemate 4K televizor nedoporučuji.
0 ×Nahlásiť
Zákazníkflag
Hodnotené 22. 8. 2016, variant NVIDIA SHIELD TV 500 GB
Overený nákup
Oproti 16GB komfort pri úložisku, lebo externý HDD sa nie vždy namapuje korektne automaticky po spustení. Prístupové práva na write pri externom HDD problém, ak tento nie je naformátovaný pre použitie ako systémové úložisko SHIELDu s EXT4 partíciou.
Zatiaľ žiadne, rovnako tiché a rýchle ako 16GB, disk je hybridný SSHD a učí sa korektne.
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií