Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Objavte sami seba a reštartujte svoj život

Zobraziť katalóg
Objavte sami seba a reštartujte svoj život
5 4 hodnotení
CD motivačné RESTART 2015 Lenky Čiernej, životného kouča a mentora. Motivácia k osobnému rastu pre každý týždeň. Poznáte z programu Restart života na TV Stream
Kód:  stream39
Objavte sami seba a reštartujte svoj život Predaj skončil

Objavte sami seba a reštartujte svoj život

Máte pocit, že svoj život len prežívate a čas vám preteká medzi prstami? Stojíte dlhú dobu na jednom mieste a nie ste so sebou spokojní? Lenka Černá, ktorú môžete poznať z relácie Restart života internetovej televízie Stream.cz, vám dá praktický návod, ako svoj život od základu reštartovať.

Spoznáte, ako odhaliť svoj skrytý potenciál a ako sa zbaviť negatívnych emócií. Lenka Černá vás tiež prevedie praktickou meditáciou pre elimináciu stresu. V neposlednom rade získate praktický návod na to, ako si začať plniť svoje sny.

Objavte zdravý návod na reštartovanie života ešte dnes!

Motivačné CD dokresľuje meditačná hudba, ktorú špeciálne pre toto CD zložil hudobný skladateľ Petr Kubelík.

Dĺžka trvania: 43 minút


O autorovi: Lenka Černá je popredný český kouč a mentor. Pomáha ľuďom v oblasti životnej nerovnováhy, pri ťaživých myšlienkach a depresiách. V súčasnej dobe sa špecializuje na oblasť psychosomatiky a emočného kódovania. Môžete jej vídať na TV Stream, kde moderuje vlastnú reláciu Restart života. Je zakladateľkou Školy pre ženy a riadi privátne kliniky PURE CLINIC v Prahe a Brne.

Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Objevte sami sebe a restartujte svůj život.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií