AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Oral B Black Pro 7000

Zobraziť katalóg
Oral B Black Pro 7000
4,7 3 hodnotení
Elektrická zubná kefka 3D systém, 6 čistiacich programov, 5 koncoviek, časovač 4x 30s, bezdrôtový displej SmartGuide, bluetooth, tlakový senzor, čierne cestovné púzdro
Kód:  ORAEK011 Produktové číslo:  4210201134558

Oral B Black Pro 7000

vypnuté
Oral B Black Pro 7000
 

Čistiaca hlavica s dizajnom inšpirovaným profesionálnymi nástrojmi obklopí každý zub, jej dynamický 3D pohyb sa zubom prispôsobí, svojimi osciláciami, rotáciami a pulzáciami naruší zubný povlak a odstráni ho až o 100 % viac než bežná manuálna zubná kefka.

vypnuté
Oral B Black Pro 7000
 
  • Daily Clean (čistiace) - režim na dôkladné každodenné čistenie
  • Starostlivosť o ďasná - šetrne stimuluje ďasná
  • Sensitive (jemný) - s nižšou rýchlosťou na šetrné čistenie
  • Whitening (bieliace) - strieda rýchlosti, čím leští zuby
  • Deep Clean (hĺbkový) - predlžuje dĺžku čistenia pre lepšie výsledky
  • Čistič jazyka - pomáha odstraňovať z jazyka baktérie
  • Vizuálne senzor tlaku - rozsvieti sa a zastaví pulzácie, akonáhle začnete príliš tlačiť
vypnuté
Oral B Black Pro 7000
 

Balenie PRE Black 7000 SmartSeries obsahuje:

  • Bezdrôtový displej SmartGuide - sledujte svoj pokrok pomocou praktického časovača a kvadrantovej nápovedy
  • Cestovné púzdro - ideálne pre všetky vaše potreby na cestách
vypnuté
Oral B Black Pro 7000
 

Oral-B ponúka rad náhradných kartáčkových hláv, ktoré spĺňajú vaše špecifické potreby v oblasti hygieny ústnej dutiny. Elektrická zubná kefka PRO Black 7000 je kompatibilná so širokou škálou kartáčkových hláv Oral-B, takže vám vždy umožní také čistenie, aké potrebujete. Nezabúdajte čistiacu hlavicu vymeniť za novú každé 3 mesiace alebo v prípade, že jej vlákna vyblednú a opotrebujú sa - len tak si zabezpečíte vysokú úroveň čistenia zubov.


SPÄTNÁ VÄZBA v reálnom čase s BLUETOOTH A APLIKÁCIOU ORAL-B

Elektrická zubná kefka PRO Black 7000 s rozhraním bluetooth 4.0 zabezpečí špičkové odstránenie zubného povlaku a eliminuje všetky pochybnosti. Stiahnite si do svojho inteligentného telefónu aplikáciu Oral-B a prepojte sa cez bluetooth so svojou zubnou kefkou - získate spätnú väzbu k svojim návykom v čistení zubov v reálnom čase. Ide o zubnú kefku, ktorá pri čistení komunikuje, takže v porovnaní s bežnou manuálnou zubnou kefkou nebudete musieť pochybovať o tom, či si čistíte zuby dobre - budete to vedieť.

vypnuté
Oral B Black Pro 7000
 

Motivuje a baví - pri čistení zubov vám aplikácia Oral-B umožní sledovať každodenné správy a predpovede počasia aj importovať svoj osobný kalendár. Aplikácia tiež poskytuje užitočné tipy a odmeny, ktoré vás motivujú k tomu, aby ste si čistili zuby celé 2 minúty, ako odporúčajú zubní lekári.

vypnuté
Oral B Black Pro 7000
 

Aplikácia Oral-B vám ukáže, kedy je čas prejsť pri čistení na ďalší kvadrant ústnej dutiny, a na to isté vás upozorní aj časovač na rukoväti, ktorý každých 30 sekúnd vydá prerušovaný zvuk. Pri konfigurácii aplikácie vám tiež môže pomôcť váš zubný lekár tak, aby ste sa zameriavali na určité špeciálne oblasti.

vypnuté
Oral B Black Pro 7000
 

Aplikácia Oral-B vám pomocou intuitívnych grafov a tabuliek pomáha sledovať návyky v čistení zubov v priebehu času a vaše osobné údaje o čistení ukladá až 6 mesiacov. Aplikácia vás tiež každé 3 mesiace upozorňuje, kedy je potrebné vymeniť čistiacu hlavicu za novú, aby ste si udržali vysokú úroveň čistenia.

vypnuté
Oral B Black Pro 7000
 

Sledujte s aplikáciou Oral-B, ako pri čistení tlačíte. Aplikácia vás upozorní, akonáhle začnete príliš tlačiť, a trojnásobný senzor tlaku na rukoväti kefky sa pri nadmernom tlaku na zuby a ďasná rozsvieti, čím pomôže zabrániť škodlivým účinkom.


ČASTÉ OTÁZKY

V čom sa 3D technológia čistenia Oral-B líši od bežných manuálnych zubných kefiek?

Zubná kefka 3D technológie čistenia sa inšpirovala nástrojmi profesionálov. Vyčistí precízne každý zub a odstráni až o 100 % viac zubného povlaku ako bežná manuálna zubná kefka.

Prečo je Oral-B SmartSeries s rozhraním bluetooth 4.0 jedným z najpokrokovejších elektrických zubných kefiek od Oral-B?

Zubná kefka Oral-B Black 7000 SmartSeries bola vytvorená podľa profesionálnych dentálnych nástrojov na čistenie zubov, je však určená na domáce použitie. Má množstvo funkcií a čistiacu hlavu Cross Action, ktorá je najpokrokovejšou kefkovou hlavou Oral-B. Zubná kefka Oral-B 7000 kombinuje účinné čistenie so starostlivosťou o ďasná a v porovnaní s bežnou manuálnou zubnou kefkou tak zabezpečí špičkovú čistotu ústnej dutiny. Obsahuje bezdrôtový displej SmartGuide, ktorý pri čistení zubov podporuje lepšie návyky. Funguje ako zubný lekár vo vašej kúpeľni. Vykonáva proces čistenia zubov, poskytuje spätnú väzbu v reálnom čase a pomáha dôkladne a šetrne čistiť zuby po dobu 2 minút, ktorú odporúčajú zubní lekári.

Aké režimy čistenia je možné nastaviť a ako sa od seba líšia?

Elektrická zubná kefka Oral-B Black 7000 SmartSeries s rozhraním bluetooth 4.0 má tieto režimy čistenia: čistiaci Daily Clean, režim starostlivosti o ďasná, jemný Sensitive, bieliace Whitening, hĺbkový Deep Clean a režim čistenie jazyka. Režim Daily Clean funguje s 3D technológiou čistenia a je vhodný na základné každodenné čistenie zubov. Režim starostlivosti o ďasná má masážnu funkciu, takže šetrne stimuluje ďasná. Režim Sensitive funguje pri nižšej rýchlosti, takže čistí zuby a ďasná šetrne. Režim Whitening strieda rýchlosti, čím šetrne leští povrch zubov a odstraňuje z neho škvrny. Režim Deep Clean predlžuje dobu čistenia, aby bola hygiena ústnej dutiny ešte komplexnejšia. Režim čistenia jazyka pomáha odstraňovať z jazyka baktérie.

Ktoré čistiace hlavice sú kompatibilné?

So zubnou kefkou Oral-B PRO 7000 sú kompatibilné tieto čistiace hlavice: Cross Action, TRIZONE, Floss Action, 3D White, Precision Clean, Sensitive, Dual Clean, Power Tip a Ortho.

Aký význam má inteligentná technológia bluetooth 4.0?

Inteligentná technológia bluetooth 4.0 vám umožní sledovať váš pokrok a upravovať si čistenie tak, aby sa zlepšovalo celkové zdravie vašej ústnej dutiny a zároveň ste sa pritom zabávali. Pre prípad, že by ste zabudli a nemali pri čistení pri ruke svoj inteligentný telefón, dokáže uložiť až 20 záznamov o čistení, ktoré sa stiahnu, akonáhle nabudúce otvoríte aplikáciu Oral-B.

Aký význam má senzor tlaku?

Pri správnom čistení zubov a ďasien je dôležité postupovať šetrne. Vizuálne senzor tlaku vás upozorní, akonáhle začnete pri čistení príliš tlačiť: Rozsvieti sa a zastaví pulzácie, čo pomôže ochrániť vaše ďasná.

Ako dlho vydrží elektrická zubná kefka Oral-B Black 7000 SmartSeries s rozhraním bluetooth 4.0 nabitá?

Plne nabitá elektrická zubná kefka Oral-B Black 7000 SmartSeries s bluetooth 4.0 vydrží pri bežnom používaní až 10 dní. Na zachovanie maximálnej kapacity akumulátorovej batérie rukoväť medzi jednotlivými umývaniami nenabíjajte. Najlepšie výsledky dosiahnete, ak necháte rukoväť úplne vybiť každých šesť mesiacov.


Parametre a špecifikácia:

Typ:

Elektrický, akumulátorový

Výdrž akumulátora:
1 nabitie/10 dní pravidelného čistenia (2 × denne 2 minúty)

Oscilácia:
48 000 pohybov za minút

Výdrž akumulátora:
1 nabitie/1 týždeň pravidelného čistenia (2× denne 2 minúty)

Oscilácia
48 000 pohybov za minútu

Obsah balenia:
1× telo kefky
1× stojan - nabíjačka
1× základňa s úložným priestorom pre 4 čistiace hlavice (vhodná aj do umývačky riadu)
1× displej SmartGuide
1× držiak pre displej
2× batérie AAA pre displej
2× čistiace hlavice CrossAction EB 50
1× čistiaca hlavica Sensitive
1× čistiaca hlavica 3D White
1× čistiaca hlavica Floss Action
1× prémiové cestovné púzdro
1× cestovné púzdro pre nabíjačku

 
Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Počet režimov
6 Hotovo!
Počet hlavíc v balení
5 ks Hotovo!
Počet nabíjacích rukovätí
1 ks Hotovo!

Obsah balenia

Počet hlavíc v balení
5 ks Hotovo!
Počet nabíjacích rukovätí
1 ks Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Obsahuje prodejní balení kartáčkovitý nástavec nebo jen kulaté a kartáček je příslušenství?

Diskusia a poradňa k Oral B Black Pro 7000
Príslušenstvo pre Oral B Black Pro 7000 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Oral-B Black Pro 7000. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Oral-B Pro Black 7000. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Oral-B Pro Black 7000. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Oral B Pro Black 7000.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií