Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Aplikace

Oral B Pre 4000

Zobraziť katalóg
Oral B Pre 4000
5 3 hodnotení
Elektrická zubná kefka 3D systém, 8 800 osciláciou, 40 000 pulzov za minútu, 3 koncovky, časovač 4x 30s, tlakový senzor
97,73 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  ORAEK012 Produktové číslo:  4210201134244

Oral B Pre 4000

Oral B Pre 4000 je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.
Vypnuté
Oral B Pro 4000

Čistiaca hlavica s dizajnom inšpirovaným profesionálnymi nástrojmi obklopí každý zub, jej dynamický 3D pohyb sa zubom prispôsobí, svojimi oscilaciami rotáciami a pulzáciami naruší zubný plak a odstráni ho až o 100% viac než bežný manuálna zubná kefka.

Vypnuté
Oral B Pro 4000
  • Daily Clean (čistiace) - režim pre dôkladné každodenné čistenie
  • Starostlivosť o ďasná - šetrne stimuluje ďasná
  • Vizuálne senzor tlaku - rozsvieti sa a zastaví pulzácie, akonáhle začnete príliš tlačiť
Vypnuté
Oral B Pro 4000

Guľatá hlava je určená špeciálne k precíznemu čisteniu každého jednotlivého zuba, v lákna CrissCross sú uložené v uhle 16 °, aby dosiahla hlboko medzi zuby, narušovala zubný povlak a v porovnaní s bežným manuálnym zubnou kefkou ho odstraňovala až o 100% viac.

Vypnuté
Oral B Pro 4000

Oral-B ponúka rad náhradných kartáčkových hláv, ktoré spĺňajú vaše špecifické potreby v oblasti hygieny ústnej dutiny. Elektrická zubná kefka PRO 4000 je kompatibilný so širokou škálou kartáčkových hláv Oral-B, takže vám vždy umožní také čistenie, aké potrebujete.

Vypnuté
Oral B Pro 4000

Senzor tlaku vás upozorní, keď na zubnú kefku príliš tlačíte. Pri nadmernom tlaku sa vlákna môžu začať ohýbať a rýchlo opotrebovávať a čistenie zubov potom nemusí byť optimálna.

Vypnuté
Oral B Pro 4000

Praktický časovač na rukoväti vydá každých 30 sekúnd prerušovaný zvuk a upozorní vás tak, že je čas zamerať sa na ďalší kvadrant ústnej dutiny. Elektrická zubná kefka vás tiež upozorní, akonáhle dosiahnete doby 2 minút, ktorú pre čistenie zubov odporúčajú zubní lekári.


ČASTÉ OTÁZKY

V čom sa 3D technológia čistenia Oral-B líši od bežných manuálnych zubných kefiek?

Zubná kefka Oral-B PRO 4000 sa inšpiroval nástrojmi profesionálov. Vyčistí precízne každý zub a odstráni až o 100% viac zubného povlaku než bežný manuálna zubná kefka.

Aký význam má senzor tlaku?

Pri správnom čistení zubov je dôležité postupovať šetrne. Senzor tlaku vás upozorní, keď na zubnú kefku príliš tlačíte. Pri nadmernom tlaku sa vlákna môžu začať ohýbať a rýchlo opotrebovávať a čistenie zubov potom nemusí byť optimálna.

Aké režimy čistenia je možné nastaviť a ako sa od seba líšia?

Rukoväte Oral-B majú až 6 rôznych režimov čistenia: Daily Clean (čistiace), starostlivosť o ďasná, Sensitive (jemný), Whitening (bieliace), Deep Clean (hĺbkový), režim čistenie jazyka. Daily Clean je režim vhodný pre každodenné dvojminútové čistenie. Režim starostlivosti o ďasná účinne stimuluje a masíruje ďasná. Režim Sensitive funguje pri menšej rýchlosti než Daily Clean a čistí šetrnejšie citlivé zuby. Režim Whitening je navrhnutý tak, aby striedal rýchlosti, takže má leštiace efekt a je účinný pri odstraňovaní povrchových škvŕn zo zubov. Režim Deep Clean vyčistí ústnu dutinu dôkladne. Každý kvadrant čistí 45 sekúnd, všetky zuby teda 3 minúty. Zaisťuje tak lepšie výsledky než štandardné čistenie kvadrantov po 30 sekundách pri celkovej dobe čistení 2 minút. Režim čistenie jazyka je špeciálny režim určený na čistenie jazyka.

Ako dlho vydrží zubná kefka Oral-B PRO 4000 nabitý?

Plne nabitý zubná kefka Oral-B PRO 4000 vydrží pri bežnom používaní až 7 dní. Pre zachovanie maximálnej kapacity akumulátorové batérie rukoväť medzi jednotlivými umývaniami nenabíjajte a nechajte ju úplne vybiť. Najlepšie výsledky dosiahnete, ak necháte rukoväť úplne vybiť každých šesť mesiacov.


Parametre a špecifikácie:

Typ:
Elektrický, akumulátorový

Výdrž akumulátora:
1 nabitie / 1 týždeň pravidelného čistenia (2 × denne 2 minúty)

Oscilácie + rotácie:
8 800 pohybov za minútu

Pulzácie:
40 000 pohybov za minútu

Obsah balenia:
1 × telo kefky Oral-B PRO 4000
1 × nabíjačka (stojan) s úložným priestorom pre hlavice
1 × čistiaca hlavica Cross Action
1 × čistiaca hlavica Sensitive (pre citlivé zuby a ďasná)
1 × čistiaca hlavica Whitening (pre bielenie zubov)

Parametre a špecifikácia

Počet pohybov/min
8 800 pohybov za minútu Hotovo!
Počet režimov
4 Hotovo!
Počet hlavíc v balení
3 ks Hotovo!

Obsah balenia

Počet hlavíc v balení
3 ks Hotovo!
Počet nabíjacích rukovätí
1 ks Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Oral B Pre 4000
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií