AD homeoffice PET

Recenzie Oregon RAR502 viaczónová

Zobraziť katalóg
Oregon RAR502 viaczónová - Meteostanica

Recenzie Oregon RAR502 viaczónová

Zaujímajú vás názory a recenzie na Oregon RAR502 viaczónová? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,6 z 5 hviezdičiek od 9 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Oregon RAR502 viaczónová. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Oregon RAR502 viaczónová aj vy.

Používateľské recenzie

Zákazníkflag
Hodnotené 21. 10. 2016, variant Oregon RAR502 viaczónová
Overený nákup
Píše dosah 30m, ale v pohode mi to zatiaľ (po 3 dňoch s priloženými batériami :)) ide 10m cez tri steny a jedno poschodie, nemá problém.
Je to pekné, prehľadné, používam to, keďže bývam z "troch" strán (východ, juh, západ), nech by som umiestnil vonkajší teplomer hocikde, vždy ukazuje podľa pozície slnka veľké odchýlky. Takto vidím ľahko teplotu na slnku aj v tieni.
Jedna externá jednotka má displej, zvyšné dve nemajú (na obrázku je to naopak).
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií