PET AlzaBoxy Q1

OSRAM NOXLITE LED Garden Spot MINI RGB 4.5W

Zobraziť katalóg
OSRAM NOXLITE LED Garden Spot MINI RGB 4.5W
Svetelná reťaz vonkajšia, dekoratívna, 9 nastaviteľných bodoviek, dĺžka 10 m, krytie IP66 (svietidlo) a IP44 (EP), farba svetla RGB
Kód:  EAO2360f Produktové číslo:  4052899905641 Stránky výrobcu
OSRAM NOXLITE LED Garden Spot MINI RGB 4.5W Predaj skončil

OSRAM NOXLITE LED Garden Spot MINI RGB 4.5W

Svetelná reťaz OSRAM NOXLITE LED Garden Spot MINI je vybavená 9 žiarovkami s možnosťou výberu farby v režime RGB, teda červená, zelená alebo modrá. Určená je na vonkajšie použitie - na jednoduché zapichnutie do trávnika alebo iného povrchu má každá bodovka ostrý hrot. Svetelnú reťaz pripojíte k zdroju elektrickej energie adaptérom, na ktorý priamo nadväzuje napájací kábel vzdialený 10 m od prvej LED.

Vďaka nízkemu tepelnému vyžarovaniu a stupňu krytia IP66 II odolá reťaz akýmkoľvek rozmarom počasia. Základný počet 9 LED žiaroviek možno pridaním rozširujúcej súpravy zvýšiť na 18. Vďaka použitej LED technológii spotrebováva reťaz iba 4,5 W a pýši sa veľmi dlhou životnosťou.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Tento produkt obsahuje aj ten adapter na spustenie osvetlenia dakujem

Diskusia a poradňa k OSRAM NOXLITE LED Garden Spot MINI RGB 4.5W
Príslušenstvo pre OSRAM NOXLITE LED Garden Spot MINI RGB 4.5W Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Osram NOXLITE LED Garden Spot MINI RGB 4.5W. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte NOXLITE OSRAM LED Garden Spot MINI RGB 4.5W. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte NOXLITE OSRAM LED Garden Spot MINI RGB 4.5W. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: NOXLITE OSRAM LED Garden Spot Mini RGB 4.5W.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií