Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

OZONE ARGÓN OCELOTE WORLD čierno/oranžová

Zobraziť katalóg
OZONE ARGÓN OCELOTE WORLD čierno/oranžová
5 3 hodnotení
Herná myš - v designu Ocelote, high-end laserový senzor Pixart (Avago) ADNS 9800, rozlišení 800-8200dpi, až 4 závaží, 9 program. tlačítek, software, 128kB paměť, podsvícení, USB pozlacený, opletený kabel 1.8 m, pro praváky i leváky
Kód:  OZ501f Produktové číslo:  OZARGONOCELOTE

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

OZONE ARGÓN OCELOTE WORLD čierno/oranžová Predaj skončil

OZONE ARGÓN OCELOTE WORLD čierno/oranžová

 

OZONE ARGÓN v špeciálnej čierno-oranžovej edícii OCELOT WORLD je extra rýchla herná myš určená pre náročných hráčov, ktorí vyžadujú precízne ovládanie a pohodlnú ergonómiu. Používa špičkový laserový senzor, ktorého citlivosť dosahuje 8200 dpi pre maximálnu presnosť myši a hladký pohyb aj pri náhlych, rýchlych pohyboch. Vďaka tomu získate absolútnu kontrolu v každej situácii. Ideálne pre strieľačky z prvého pohľadu a pre všetkých náruživých hráčov.

Rozlíšenie nastavíte v rozmedzí od 800 do 8200 dpi, aby vyhovovalo aktuálnemu použitiu. Pre intuitivitu má nadštandardne veľké tlačidlá a pevný úchop zaistí pogumované telo. Má tiež zabudovanú pamäť, do ktorej uložíte rôzne makrá v 5 profiloch. Programovať možno všetkých 9 tlačidiel. Myš je vhodná aj pre ľavákov vďaka symetrickej konštrukcii a postranným tlačidlám umiestneným z oboch strán. Nadštandardná životnosť hlavných tlačidiel zaistia vysoko kvalitné spínače OMRON a príjemným bonusom je pozlátený konektor USB.

Kľúčové vlastnosti

  • Laserový snímač
  • Spínače OMRON
  • Rozlíšenie až 8200 dpi
  • Symetrická konštrukcia
  • Pogumovaný povrch
  • Deväť programovateľných tlačidiel
  • Vstavaná pamäť pre makrá
  • Softvér pre nastavenie parametrov
  • Rozhranie USB 2.0

Nastaviteľné DPI:
800/1800/4000/8200

Nastaviteľná frekvencia:
125/250/500/1000 Hz

Nastaviteľná odozva:
2/65/125/190/255 ms

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka
6,69 cm Hotovo!
Výška
4 cm Hotovo!
Hĺbka
12,46 cm Hotovo!
Hmotnosť
0,13 kg Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
USB Hotovo!

Použitie myši

Typ
Herná Hotovo!
Určenie
Symetrická Hotovo!

Senzor

Citlivosť
8 200 DPI Hotovo!

Ďalšie vlastnosti myši

Podsvietenie
Jednofarebné Hotovo!
Dĺžka kábla
1,8 m Hotovo!

Farba

Farba
Oranžová Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Mám W10, po instalaci ovladačů ze stránek výrobce my nefungují správně tlačítka, pří stisku tlačítka 5 se stane i to co mám nastavené na tlačítko 6. Nevíte kde je problém?

Diskusia a poradňa k OZONE ARGÓN OCELOTE WORLD čierno/oranžová
Príslušenstvo pre OZONE ARGÓN OCELOTE WORLD čierno/oranžová Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si OZONE ARGON OCELOTE WORLD černo/oranžová. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte OZONE ARGON OCELOTE WORLD schwarz / orange. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte OZONE ARGON OCELOTE WORLD schwarz / orange. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: OZONE ARGON OCELOTE WORLD fekete / narancssárga.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií