Doručení zdarma Alzaboxy

PanoBoard " Foam Edition" - unofficial Google CARDBOARD - žlté

Zobraziť katalóg
PanoBoard " Foam Edition" - unofficial Google CARDBOARD - žlté
3,5 6 hodnotení
VR okuliare - vylepšená verzia, EVA pena, pre smartfón 4" - 5,7"
Kód:  PNB101c1 Produktové číslo:  PBRD-FOAM-YEL

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

PanoBoard " Foam Edition" - unofficial Google CARDBOARD - žlté Predaj skončil

PanoBoard " Foam Edition" - unofficial Google CARDBOARD - žlté

Virtuálna realita sa blíži do nášho každodenného života a v roku 2016 očakávame záplavu neobyčajných produktov. Dlhé chvíle netrpezlivého čakania si však už teraz môžete skrátiť obstaraním zaujímavej vychytávky z českých luhov a hájov. 3D okuliare PanoBoard sú vyrobené z pevnej EVA peny a vo svojej výbave majú aj špeciálny ovládací magnet, ktorým je možné potvrdzovať akcie v kompatibilných telefónoch.

Kľúčové vlastnosti

  • Jednoduchý výrobok, ale tisíce možností jeho využitia
  • Lacná vstupenka do 3D sveta
  • Objavujte nové zážitky a nechajte sa vtiahnuť priamo do deja
  • Množstvo nachystaných aplikácií v Google Play a App Store
  • Určené pre inteligentné telefóny s uhlopriečkou 4"- 5,7"

Ako PanoBoard funguje?

PanoBoard sú kartónové okuliare na zobrazenie virtuálnej reality skrze váš mobilný telefón. Ako je ale možné, že tieto dve zariadenia vytvoria dojem skutočnej virtuálnej reality? Odpoveď sa nachádza v samotnom mobilnom telefóne. Na orientáciu v priestore telefónne prístroje využívajú zabudované zariadenia, ako je gyroskop a akcelerometer. Pohybom telefónu sa tak pohybujete v samotnom prostredí virtuálnej reality. Je to naozaj veľmi jednoduché. Chcete sa pozrieť, čo je za vami? Jednoducho sa tam otočte.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre PanoBoard " Foam Edition" - unofficial Google CARDBOARD - žlté Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PanoBoard "Foam Edition" - unofficial Google CardBoard - žluté. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PanoBoard "Foam Edition" - inoffizielle Google Pappe. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PanoBoard "Foam Edition" - inoffizielle Google Pappe. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: PanoBoard "Foam Edition" - nem hivatalos Google karton.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií