Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Parrot Zik 2.0 modrá

Zobraziť katalóg
Parrot Zik 2.0 modrá
Bezdrôtové slúchadlá dizajn Philippe Starck, dotyková, 40mm neodymové magnety, pre iPhone/iPod/iPad a smartphone s OS Android, technológia NFC, Bluetooth 3.0
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  PR103b1g Produktové číslo:  PF561024
Parrot Zik 2.0 modrá 222,18 € Rozbalené

Parrot Zik 2.0 modrá

Parrot Zik 2.0 modrá je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Výrobca Parrot spolupracuje s poprednými umelcami, ktorí mu poskytujú neustálu spätnú väzbu. Pri vývoji nových produktov preto reaguje na ich pripomienky a usilovne pracuje na vylepšení. Hudobným umelcom sa vďaka nim môžete stať aj vy. Bezdrôtové slúchadlá Parrot Zik 2.0 zabezpečujú dokonalú elimináciu okolitého ruchu a maximálne kvalitný hudobný zážitok.

Kľúčové vlastnosti

  • vynikajúci zvuk s efektívnou elimináciou okolitého ruchu
  • režimy prehrávania na prispôsobenie výdrže batérie
  • dlhá výdrž batérie pri využití režimu Flight
  • slúchadlá vyvinutá s poprednými umelcami
  • moderný dizajn, jednoduché ovládanie a pokročilé technológie
  • profesionálny ekvalizér pre ešte lepší zážitok z počúvania

Prvotriedny zvuk s 3 režimami výdrže

Bezdrôtové slúchadlá Parrot Zik 2.0 ponúkajú najlepší zvuk v kombinácii s moderným dizajnom a komfortným nosením. Boli vyvinuté pri spolupráci s dizajnérom Phillipom Starckom. Sú o 17% ľahšie ako predchádzajúce generácie, majú silnejšie polstrovanie a sú tak pohodlnejšie pri nosení.

Vynikajúcim benefitom slúchadiel je plná kompatibilita s chytrými telefónmi, tabletmi aj počítačmi. Podporujú totiž väčšinu audio kodekov (najmä vo formáte AAC) a sú určené aj pre iPhone, iPod či iPad. Vďaka vstavanej podpore NFC ich ľahko spárujete s mobilným zariadením. Svoju obľúbenú hudbu potom prehrávate pomocou Bluetooth.

Výdrž batérie je excelentná. Podľa zvoleného režimu si ju môžete upravovať a dosiahnuť tak až 18 hodín nepretržitého prehrávania. Ideálna voľba pri dlhých letoch medzi kontinentmi. Súčasťou bezdrôtových slúchadiel Parrot Zik 2.0 sú tieto režimy:

  • Flight - až 18 hodín prehrávania hudby cez kábel
  • Eco - až 7 hodín prehrávania cez kábel s režimom prehrávania hudby Parrot Concert Hall
  • Normálny - až 6 hodín prehrávania cez Bluetooth s režimom Parrot Concert Hall

Ekvalizér Parrot Concert Hall je nový, rýchly a intuitívny spôsob vyváženia hudby. Spája silný digitálny zvuk s akustikou koncertnej sály pre harmonický a prirodzenejší zážitok z počúvania hudby. Zároveň znižuje únavu pri dlhom počúvaní.

Počúvanie či hovor bez akéhokoľvek ruchu

Výnimočný zvuk je základnou vlastnosťou slúchadiel. Preto Parrot Zik 2.0 ponúka 32-bitové digitálne spracovanie zvuku, frekvenciu signálu plne prispôsobiteľnú s 5 profesionálnymi ekvalizérmi a špeciálne vyhotovenou aplikáciou Parrot Zik 2.0. Tá vám automaticky vyberie najlepšiu predvoľbu na prehrávanie hudby pre maximálny zážitok pri počúvaní.

Nová technológia eliminácie hluku je veľmi účinná. Prispôsobí sa vášmu prostrediu tak, aby ste si mohli vychutnať prehrávanú hudbu dosýtosti. Nekompromisne eliminuje všetky rušivé elementy, či už budete slúchadlá využívať v kancelárii alebo vo verejnej doprave. Hneď 6 mikrofónov analyzuje šum, ktorý vás ruší pri počúvaní. Účinnejšie sa tak prispôsobí prostrediu.

S režimom Street sa zruší pasívne izolačný účinok slúchadiel, aby ste mohli znovu realisticky vnímať vonkajšie prostredie. Pri telefonovaní efekt zmizne, aby ste mohli prirodzene vnímať svoj vlastný hlas. Súčasťou slúchadiel je tiež HD Voice, ktorý zlepšuje kvalitu zvuku pri hovoroch s vašou rodinou či priateľmi. Dvojitý mikrofón na každej strane a nový algoritmus redukcie šumu zaistí ničím nerušený hovor. ID volajúceho vám potom oznámi, kto vás pri počúvaní vyrušuje prichádzajúcim hovorom.

Slúchadlá Parrot Zik 2.0 stvorená pre skutočných umelcov ponúkajú aj jednoduché ovládanie. Všetko rýchlo a ľahko ovládate priamo na slúchadle na dotykovom paneli. Stačí kliknúť a hudba sa zastaví. Pri prejdení prstom hore zvýšite hlasitosť, opačným smerom ju naopak znížite. A ako na prepnutie skladby? Prstom len pohybujete do strany. Rovnaké je to pri ovládaní hovoru, kde máte k dispozícii aj jeho odmietnutie. Kliknete na obrazovku, prst na nej ponecháte 2 sekundy, a už vás nikto pri počúvaní rušiť nebude.

Parametre a špecifikácie:

Audio:
vstavaný 192 kHz - 24-bitový digitálny audio prevodník
výkonný DSP algoritmus

Pripojenie:
Bluetooth 3.0

Podporované profily:
AD2P, AVRCP, HFP, PBAP

Rozmery:
175 × 202 mm

Veľkosť meniča:
39,3 mm

Dĺžka USB / micro USB kábla:
1 m

Dĺžka mini-jack kábla:
1,3 m

Batérie:
Li-on 830 mAh

Plné nabitie batérie:
2,5 h

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Parrot Zik 2.0 modrá
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií