PET AD homeoffice

Recenzie Past na štěstí

Zobraziť katalóg
Past na štěstí - Russ Harris

Recenzie Past na štěstí

Zaujímajú vás názory a recenzie na Past na štěstí? U nás má zatiaľ hodnotenie 5,0 z 5 hviezdičiek od 1 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Past na štěstí. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Past na štěstí aj vy.

Používateľské recenzie

Marta, Liptovský Mikuláš 4flag
Hodnotené 30. 8. 2017, variant Past na štěstí
Overený nákup
Výborná knižka, ktorá vnáša pochopenie do procesu myšlienok a emócií, dáva návod, ako sa vysporiadať s tými negatívnymi, ako ich zvládať a nedať sa nimi odvádzať od úloh, ktoré treba splniť. Vysvetľuje rozdiel medzi prchavým pocitom šťastia a dlhodobým pocitom šťastia, ktorý vzniká, keď žijeme naplnený a zmysluplný život. Ponúka jednoduché techniky ako zmierniť tlak nepríjemných myšlienok a emócií a odhaliť svoje kontrolné mechanizmy, ktorými sa im snažíme uniknúť. Určite odporúčam každému, kto sa zaoberá sebarozvojom alebo hľadá spôsob, ako sa vysporiadať s nutkavými myšlienkami a emóciami.
Chýbalo mi objasnenie úlohy emócií v živote, ktoré som už mala načrtnuté z iných zdrojov.
Inak výborná kniha, oplatí sa prečítať.
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií