Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Recenzie PHANTEKS Enthoo Evolve Galaxy Silver

Zobraziť katalóg
PHANTEKS Enthoo Evolve Galaxy Silver - PC skrinka

Recenzie PHANTEKS Enthoo Evolve Galaxy Silver

Zaujímajú vás názory a recenzie na PHANTEKS Enthoo Evolve Galaxy Silver? U nás má zatiaľ hodnotenie 5,0 z 5 hviezdičiek od 4 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s PHANTEKS Enthoo Evolve Galaxy Silver. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na PHANTEKS Enthoo Evolve Galaxy Silver aj vy.

Používateľské recenzie

Alexander Electric s.r.o., Praha 10 - Křesliceflag
Hodnotené 29. 7. 2017, variant PHANTEKS Enthoo Evolve Galaxy Silver
Overený nákup
Krasny vzhled. Jednoduche odendani bocnic pomoci "prstovych" sroubu. Mnoho moznych otvoru pro provedeni kabelu. Jednoduche upevneni kabelu promoci velcro smycek. Moznost vyberu umisteni ssd a hdd. PWM Hub pro spojeni dratu vetracku do jednoho a spolecneho ovladani.
Chladici kapacita mne prijde uplne v poradku. Zakladni vetracky (2 vepredu + 1 vzadu), napojene do grafiky GTX 1080 Ti Strix (pomoci GPU Tweak se jednoduse udela potrebny vetraci profil). GTX 1080 ti (@ 2100 MHz core) + Ryzen 7 (@ 3900 Mhz, 1.34 V) + Noctua NH-D15 SE AM4 + Asus Prime x370-Pro + 2x8GB Corsair Vengeance. Pri max. zatezi nejdou teploty nad 70 C pri pokojove teplote ~24 C. Pri prumernem 90 FPS v Battlefield 1 pri 3440x1440 na Ultra (tady mne prijde, ze bych mohl mit lepsi FPS - musim ladit).
Pro lepsi chlazeni jsem prenesl hdd z hdd baye na hdd tray, aby neprekazel dolnimu vetracku. V hdd bay jsem odstranil bocni steny, abych nebranil dolnimu vetracku v profukovani (dolni vetracek je "rozdelen" vodorovnym plechovym panelem, ktery zakryva dolejsek a PSU).
Nepredpoklada se, ze byste dali dopredu 3 x 140 vetracky nebo 2x140 + 1x120, coz je skoda. Nicmene videl jsem na Phanteks foru, ze nekdo tam dokazal narvat 3x140 vetracky, co podle mne by prineslo nejlepsi chlazeni v dane skrini.
Dalsi nevyhodou je, ze se blbe prenasi / posouva, kdyz uz to sklo tam mate. Clovek se boji takovou skrin brat tvrde, plus je celkem tezka s bocnicema. Taky je to fakt furt zamatlany... ale neni to moc videt.
0 ×Nahlásiť
Svatopluk, Praha 3 - Žižkovflag
Hodnotené 14. 6. 2017, variant PHANTEKS Enthoo Evolve Galaxy Silver
Overený nákup
cable management
prostor
zpracování
air flow
manipulace
moding
led lightning
trochu dražší, ale stojí za to..
(nutno dokoupit led rgb pásky)
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií